PC sa mi samovoľne vypína a zapína
-
sobrancan16
Star
PC sa mi samovoľne vypína a zapína
čaute mám taky problem dnes z ničoho nič sa mi začal sám od seba zapínať a vypínať PC tak som šiel na vylučovaciu metodu tak som odpojil grafiku tou to nebolo odpojil som ssd ani tým to nebolo a došlo k ramkám a tu nastal problem vybral som jednu ramku pc sa zapoltak som ho vypol a vložil tam druhu ramku a zase sa začal zapinať a vypínať tak som vybral obidve ramky a zapojil som tú druhu ramku do dimm 1 slotu a zapol sa PC takže neviem môže byť problém v slotoch ? (tak btw obidve ramky by mali v podstate ísť)
Re: PC sa mi samovoľne vypína a zapína
Skús test Ram.
http://www.memtest.org
http://www.memtest.org
-
sobrancan16
Star
a ešte by som chcel vedieť že ako ked ani nenaskoči PC a už sa vypne a za niekoľko sekund sa zasa zapne
Zapoj iba jednu Ram a sprav test.Potom sprav test tej druhej.
-
sobrancan16
Star
a tak btw stalo sa mi ze teraz som povytahoval vsetko a zas som to pozapajal ale pc ostal ležať na zadnej bočnici a išiel normal s oboma ramkami ale ptm som ho postavil zapol ho ešte raz a už nešiel tak nwm čo to mohlo spôsobiť
Nemáš zaseknuté tlačidlo Power na skrike s ktorým zapínaš PC ?
-
sobrancan16
Star
dokončí mi mem test a pozriem sa na to ale mam taky pocit ze nie lebo mne nenabehne ani prd na obrazovke lebo stale ked zapinam tak mi nabehnu este pred logom mb take ciselka ze b6 a2 a hodi to logo a zapne ale teraz ani to nenaskočilo (tie pismenko čiselka
)
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2016, 20:16)
tak btw kolko mam nechat ten memtest zapnuty ?
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2016, 20:16)
tak btw kolko mam nechat ten memtest zapnuty ?
Pol hodina na MemTest postaci. Vypisalo error? Ak tak, odfot mobilom a daj sem foto.
-
sobrancan16
Star
kazda ramka bezala 1hodku na memteste a nič nevyhodilo žiadny error a z druhého fóra mám info že mi odišiel na matičnej DIMM slot