Si si isty? >>>>Les napísal: Mimochodom na Slovensko nekydam, to necham na vas aby ste kydali na Ameriku nezmysly a sprostosti samozrejme.
Les napísal: Skratka takyto clovek moze existovat len v polo-primitivnej krajine.
Taaak po 1. ty si tiez myslis, ze ti patri svet, seres sa do kazdeho podniku, keby bol aj nejaky podnik pre homosexualov, aj tam by si isiel, lebo by si si to chcel vyskusat... Najprv sa pozri do zrkadla... A som zvedavy ako sa ty rozumies do varenia/hudby/mody...Capone_SVK napísal:Ja som nemyslel, to čo si napísal, ale už ma unavuje to, že každý GaY si myslí, že mu patrí svet, nech si žijú ako chcú, doma, v kluboch ale tie ich manifestácie, a tá ich propaganda, si myslí každý GaY, že sa rozumie do módy, varenia a do hudby, viď : ELTON JOHN, GEORGE MICHAEL, GUCCI, D& G, VERSACE a podobný čo píšu knihy o tom, ako zistil, že je GaY, podobne ako Vladko vo VV na PRiME, v prvý deň povedal, že je GaY a v dueloch má po 500 000 hlasov, lebo teplý davajú hlas teplému. povedal, že má sympatie k MiCHALOVi a ten mal tiež veľký počet hlasov. viac ako 75 % pedofilov je GaYov, viac ako 60 % z nich je v kontakte z mládežov, kňazi, učitelia, doktory a podobná háveď, keď sa zistilo, že cca. 21 kňazov z Írskej farnosti zneužívalo deti, cirkev povedala : " každý má slabé chvíľky " ! k*rva, to nech hovoria tým deťom, ktoré majú traumu po celý život, z toho, že ich ako deti preťahovali sluhovia boží. už je dokonca aj nejaká TV na satelit pre teplých, kde sa hrajú na otecka a mamičku. NiE VOJNY ALE CHOROBY SÚ POSTRACHOM TOHTO SVETA, AIDS JE SViNSTVO, Si POZRi FiLM PHiLADELPHiA. väčšina z nich žije neviazaným životom, drogy, sex, grupe sex a podobné p*čoviny.
Si dosť protivný, ak som ťa urazil, že si GaY tak SORRY, ale táto téma, bola založená o Slotovi a jeho vyjadreniach na adresu GaYov v relácii SiTO. pokiaľ viem, tak sme slobodná krajina a môžem sa vyjadriť ako chcem, je to sa mi zdá aj v ústave. Už som si všimol, že sa do mňa navážaš dlhšie, neviem aký máš problém, a nechcem to rozoberať cez fórum, ak máš chuť sa porozprávať tak cez PM.Retsko napísal:Taaak po 1. ty si tiez myslis, ze ti patri svet, seres sa do kazdeho podniku, keby bol aj nejaky podnik pre homosexualov, aj tam by si isiel, lebo by si si to chcel vyskusat... Najprv sa pozri do zrkadla... A som zvedavy ako sa ty rozumies do varenia/hudby/mody...
Zavidis Vladovi? Myslim ze nie preto ma hlasy ze je gay... Btw. co sa ty staras do cechov?
Btw. vobec tu nebola rec o pedofiloch a knazoch, len si si to tu zrazu zaviedol... Btw. co mala povedat cirkev? Mohla sa akurat tak za nich ospravedlnit a exkomunikovat knazov (co urcite aj spravila).
Navyse neviem co ta trapi AIDS, ked sam seba deklarujes za heteraka, takze ty by si nemal pchat svoj olo do cudzej cokodierky... Alebo si to rozdavas aj s nimi???
Nie som gay, ale ked vidim ako kidas na ludi inych ako si ty, tak... sa necuduj... Hoci diskusia bola o Slotovi, ale pokial viem, vyjadril si svoj vlastny nazor... a to dost negativny voci istej skupinke ludi... (ak to nebol tvoj nazor, ale vyjadrenie Slotu, tak beriem spat)Capone_SVK napísal:Si dosť protivný, ak som ťa urazil, že si GaY tak SORRY, ale táto téma, bola založená o Slotovi a jeho vyjadreniach na adresu GaYov v relácii SiTO. pokiaľ viem, tak sme slobodná krajina a môžem sa vyjadriť ako chcem, je to sa mi zdá aj v ústave. Už som si všimol, že sa do mňa navážaš dlhšie, neviem aký máš problém, a nechcem to rozoberať cez fórum, ak máš chuť sa porozprávať tak cez PM.
za 1, to čo som napísal boli fakty použíte v jednom článku v denníku SME.Retsko napísal:Nie som gay, ale ked vidim ako kidas na ludi inych ako si ty, tak... sa necuduj... Hoci diskusia bola o Slotovi, ale pokial viem, vyjadril si svoj vlastny nazor... a to dost negativny voci istej skupinke ludi... (ak to nebol tvoj nazor, ale vyjadrenie Slotu, tak beriem spat)
A nenavazam sa do teba, nevsimam si nicky ktore pisali aky post, resp. nicky ktore su mi malo zname, len proste reagujem na to, co sa mi nepaci...
Ved vravim ze ja mam len 16 ale zazil som daleko viac ako onCapone_SVK napísal:za 1, to čo som napísal boli fakty použíte v jednom článku v denníku SME.
za 2, ja som netvril, že všetci GaYovia zháňajú peniaze na drogy prostredníctvom transfúzie, ale to, že je to jedna z ich zárobkových činností.
za 3, keby si čítal celý TOPiC tak by si zistil, že mám rovnaký názor ako pán SLOTA a to v tom, že čo si robia za svojími dverami je ich vec, len nemám rád tu propagandu.
za 4, Téma Vladko - je mi dosť nepríjemné keď sa rozpráva s Emilom o tom, ako si zo svojím priateľom umývajú hrbátiky, ako sa kúpu a podobné somariny, to je podobné ako keby som ja písal, ako sa holím na tvári, ako sa umývam, ako si utieram riť.
za 5, ak chceš diskutovať tak si zožen argumenty, ktoré by potvrdili to čo vravíš, alebo by vyvrátili, to čo píšem ja.
za 6, na to že máš ako píšeš v profile 19 rokov si myslením malé decko.
Heh... okk... zato keby rozpraval Emil o tom, ako drhne svoju manzelku, tak sa ti postavi rura a zaslintas celu obrazovku... Si egoista... A to, ze niekto respektuje inych, aj ked by to sam nerobil, nie je detinske... Detinske je odsudzovat to... Inac je naivne a hlupe si mysliet, ze gayi zhanaju prachy na drogy prostrednictvom transfuzie. Ako iste vies, krv sa pred odobratim VZDY testuje, dokonca vyplnas aj dotaznik (jasne, vyplnis ho nepravdivo) a akakolvek pritomnost omamnych a nebezpecnych latok, pohlavnych chorob,... sa ZISTI!!!Capone_SVK napísal:za 1, to čo som napísal boli fakty použíte v jednom článku v denníku SME.
za 2, ja som netvril, že všetci GaYovia zháňajú peniaze na drogy prostredníctvom transfúzie, ale to, že je to jedna z ich zárobkových činností.
za 3, keby si čítal celý TOPiC tak by si zistil, že mám rovnaký názor ako pán SLOTA a to v tom, že čo si robia za svojími dverami je ich vec, len nemám rád tu propagandu.
za 4, Téma Vladko - je mi dosť nepríjemné keď sa rozpráva s Emilom o tom, ako si zo svojím priateľom umývajú hrbátiky, ako sa kúpu a podobné somariny, to je podobné ako keby som ja písal, ako sa holím na tvári, ako sa umývam, ako si utieram riť.
za 5, ak chceš diskutovať tak si zožen argumenty, ktoré by potvrdili to čo vravíš, alebo by vyvrátili, to čo píšem ja.
za 6, na to že máš ako píšeš v profile 19 rokov si myslením malé decko.
ty vies co ten clovek zazil ked tak bohorovne tvrdis ze si zazil viac ako on?nevermind napísal:Ved vravim ze ja mam len 16 ale zazil som daleko viac ako oninak teraz suhlasim s tebou ze ked policajt zatkne gaya na slovensku tak gay este poda staznost na ussr (ustavny sud slovenskej republiky) ze policajt bol rasista...
normalne sa ta pytam na jednoduchu logicku uvahu a hned je ti z nas nanic? Ako mozes povedat ze si zazil toho viac ako iny clovek, ked vobec nevies co ten druhy zazil?nevermind napísal:ja to tu opakovat milion razi nebudem, ok vsetci mate pravu a ja som ten zly, akze uz som zistil aky ste vi slovaci ludia. stale len hladate chybu na inych a nepozrete sa dozrkadla...uz je mi z vas nanic