Kairos Technologies investovanie - podvod?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kairos Technologies investovanie
Fabo máš to tu 
http://behindmlm.com/mlm-reviews/kairos ... onzi-rois/
Pár zaujímavých postrehov aj v komentoch. Ako niekto, kto robí v IT nad tým tiež iba krútim hlavou.
Pár zaujímavých postrehov aj v komentoch. Ako niekto, kto robí v IT nad tým tiež iba krútim hlavou.
-
p4ra
Redeemer
Vdaka za link. Pobavilo, neskutocne.
Este nech mi prosim nejaky agent s teplou vodou pride tvrdit, ake to je skvele.
Este nech mi prosim nejaky agent s teplou vodou pride tvrdit, ake to je skvele.
ono to samozrejme skvele je, ale len kym je dopyt, potom pyramida pada
ti, co zacali hned na zaciatku, tak urcite zarobia
ti, co zacali hned na zaciatku, tak urcite zarobia
-
666andrew
Novice
Zdravím. Po hodinách strávených hľadaním pravdy, či to naozaj funguje a prehľadávaním niekoľkých fór, kde sa to riešilo, som sa po predvčerajšom pohovore s jedným chalanom, ktorý v tom lieta už pol roka a všetko mi poukazoval (mimochodom zarobil už na tom veľmi slušné peniaze), rozhodol, že do toho pôjdem a risknem to. No nepáči sa mi možnosť registrácie len ako refferal. Tak ma to hneď odradilo, že to majú takto premyslené, a teda každý musí pod niekoho spadať, čož je dosť nefér, ak si chce človek sám rozbehnúť svoju sieť ľudí. Ako sa darí vám, ľudia? Videl som tu pár príspevkov, v ktorých boli aktívny členovia. Chcem sa len zo zvedavosti spýtať, ako to ide a či stále peniaze nabiehajú. Je mi jasné, že je to Ponziho schéma, no veľmi dobre premyslená a myslím, že je ešte len v zárodku, takže nejaký ten rok, dva či viac to ešte pobeží, takže kto už je v tom, určite si niečo zarobí. Chcel by som to popravde skúsiť aj ja, no keď je tam tá možnosť byť iba niekoho refferal, dosť ma to zaráža a pôsobí to diskriminujúco, pretože ak si ktokoľvek zakúpi licenciu, tak sa peniaze otočia bez toho, aby musel člen spadať pod niekoho iného.
-
94jakub
Guru wannabe
A myslíš, že ako by to fungovalo, keby si pod nikoho nemusel patriť? Logicky, tie peniaze musia tiecť od najnižších smerom hore a teda nový člen musí byť čo najnižšie aby dostal málo a zároveň zaplatil čo najviac ľuďom nad sebou.
ale ved to je ta krasa pozni schemy, ze ono to zo zaciatku funguje, ludia na tom zarabaju, vidia ake je to uzasne a nahanaju viac ludi aby viac zarobili...
problem je ze cim viac ludi tym je cela bublina blizsie k prasknutiu... to ze tvoj kamarat na tom zaraba pol roka moze znamenat ze este dalsieho pol roka zarabat bude a ty s nim, ale rovnako sa moze stat ze 2 tyzdne po tvojom "investovani" co cele praskne a ty z toho nebudes mat nic.
je to jednoduche, bud sa spalis a prides o investovane prachy, alebo sa nabalis na ukor nejakeho chudaka ktoreho naverbujes...
problem je ze cim viac ludi tym je cela bublina blizsie k prasknutiu... to ze tvoj kamarat na tom zaraba pol roka moze znamenat ze este dalsieho pol roka zarabat bude a ty s nim, ale rovnako sa moze stat ze 2 tyzdne po tvojom "investovani" co cele praskne a ty z toho nebudes mat nic.
je to jednoduche, bud sa spalis a prides o investovane prachy, alebo sa nabalis na ukor nejakeho chudaka ktoreho naverbujes...
Naviac ďalšia vec na ktorú si pri Ponziho schémach treba dať pozor je "vyplácanie". Neviem konkrétne ako pri tomto, ale väčšina týchto systémov "vypláca" zdanlivo, teda len v ich internom systéme, ide o "internal payment". Dá sa to všimnúť, keď niektorí účastníci posielajú screeny z vyplácania. Nie sú to screeny bankových prevodov, ale je vidieť že čiastky sú pripísané na ich účet na stránkach. Problém nastáva, keď má ísť o reálny výber, teda prevod na bankový účet. Naviac ak by sa aj vyplácalo, ostáva len dúfať, že sa domček z karát nezrúti skôr, než z neho dostanete naspäť aspoň to, čo ste do do neho naliali.
Zdravím hoši,
Mám tu dôkaz že to naozaj funguje a ze SK poplatky su dost vysoké, ked nemáš ebanking
Je to dočasné, dávam tomu cca 2 roky, ale niečo zarobíš(snad aspon vklad)

Mám tu dôkaz že to naozaj funguje a ze SK poplatky su dost vysoké, ked nemáš ebanking
Je to dočasné, dávam tomu cca 2 roky, ale niečo zarobíš(snad aspon vklad)
Priebezne nás informuj
Uz ti na to tipek reagoval akurat si si to asi nevsimol.Fabo napísal:Ja stale cakam na to, ze kto vezme hodenu rukavicu co som daval pred par strankami, akurat teda upravujem z 200 eur na 100 eur + hocijaka ta cena za licenciu. 70gig mam, PC zapnuty je...
flash9 napísal: Vážní záujemci nech mi napíšu na mail: [email protected] a reálne im cez Skype ukážem môj účet, účty mojich kolegov
A SOM OCHOTNÝ ZAPLATIŤ ZA VÁS LICENCIU (s tým, že mi podpíšete zmluvu, že mi tu pôžičku vrátite a registrujete sa pod môj tím).
Veľmi pekné zhrnutie od užívateľa Mr.Czech z linku, ktorý som postoval vyššie
* After one year of Kairos operaiton, there is no available application for distributed processing and data storage. Application installed and used by affiliates is only their “back office” front-end, developed by freelancer Alexander Polikarpov (one man project)
* So far, there are NO known international corporate clients paying for Kairos services
* So called secure phone(s) developed by Kairos are re-branded cheep phones Xiaomi MI3 and Goophone S5 (Samsung S5 clone) with pre-installed Kairos VoIP application
* software services provided for beta-testing (mail, cloud, VPN, sip-voip) provided to affiliates are in fact hosted on other party server (proxy registration) in Germany and are NOT distributed:
148.251.209.112 (mail.kairos-soft.com)
148.251.209.114 (vpn.kairos-soft.com)
148.251.209.115 (sip.kairos-soft.com)
148.251.209.116 (cloud.kairos-soft.com)
server is very likely running some off-shelf third party solution for these services, not the solution developed by Kairos.
* distributed cloud and data processing services run on unmanaged PC in P2P network of affiliates will never be secure and credible.
* distributed cloud and data processing services run on unmanaged PC in P2P network of affiliates needs a lot of storage rendundancy and thus is not efficient (and economical).
* Corporate clients already have policies and procedures how to manage their confidential data. Basic rule is: don’t put it on public internet, keep it safe within internal systems.
* So Kairos will have very hard time to find any “international corporate clients” interested in putting their confidential data on overpriced, unreliable and technically not secure network of unmanaged PCs.
* Kairos as company having only virtual office will have very hard time to find any real (non-virtual) business partner.
* After one year of Kairos operaiton, there is no available application for distributed processing and data storage. Application installed and used by affiliates is only their “back office” front-end, developed by freelancer Alexander Polikarpov (one man project)
* So far, there are NO known international corporate clients paying for Kairos services
* So called secure phone(s) developed by Kairos are re-branded cheep phones Xiaomi MI3 and Goophone S5 (Samsung S5 clone) with pre-installed Kairos VoIP application
* software services provided for beta-testing (mail, cloud, VPN, sip-voip) provided to affiliates are in fact hosted on other party server (proxy registration) in Germany and are NOT distributed:
148.251.209.112 (mail.kairos-soft.com)
148.251.209.114 (vpn.kairos-soft.com)
148.251.209.115 (sip.kairos-soft.com)
148.251.209.116 (cloud.kairos-soft.com)
server is very likely running some off-shelf third party solution for these services, not the solution developed by Kairos.
* distributed cloud and data processing services run on unmanaged PC in P2P network of affiliates will never be secure and credible.
* distributed cloud and data processing services run on unmanaged PC in P2P network of affiliates needs a lot of storage rendundancy and thus is not efficient (and economical).
* Corporate clients already have policies and procedures how to manage their confidential data. Basic rule is: don’t put it on public internet, keep it safe within internal systems.
* So Kairos will have very hard time to find any “international corporate clients” interested in putting their confidential data on overpriced, unreliable and technically not secure network of unmanaged PCs.
* Kairos as company having only virtual office will have very hard time to find any real (non-virtual) business partner.
ale ved maju Nissaaaaaan
Vysvetlí mi niekto, prečo by mal ísť nejaký veľký korporát do takéhoto pofiderného riešenia namiesto cloudu, kde dostane legitímne SLA?
Je to 100-krát lacnejšie alebo čo?
Je to 100-krát lacnejšie alebo čo?
Každý, kto aspoň z vlaku videl korporátne IT prostredia vie, že do takéhoto niečoho by nikdy žiadna seriózna firma nešla. Samozrejme aj to, že niektoré z tých korporácií sú ich klientami, je klamstvo, ktoré má dodať ich produktom legitimitu. Veď nakoniec, dočítať sa o tom dá na už spomínanej stránke aj s priloženou odpoveďou od Kairosu. Asi preto sa vrážajú ťažké prachy do zabezpečených DCčiek, lebo existuje takáto "skvelá" alternatíva
Problém je, že dnes ti už proste stará dobrá pyramída neprejde len tak...musíš ju kryť aspoň nejakými produktami, alebo službami, aby to vzbudzovalo aspoň trocha dôveryhodnosti.
Ďalšie info zo spomínanej stránky.
Naviac už tu podobné odrby boli a pomerne rýchlo skončili:
http://www.sec.gov/News/PressRelease/De ... 0541324305
Ako cez kopirák
Problém je, že dnes ti už proste stará dobrá pyramída neprejde len tak...musíš ju kryť aspoň nejakými produktami, alebo službami, aby to vzbudzovalo aspoň trocha dôveryhodnosti.
Ďalšie info zo spomínanej stránky.
To make story complete… Previous email conversation took place on 15th October 2015.
I had further email exchange with Kairos on 19th October 2015:
My question:
…In that case your affiliates shall not present (at marketing meetings and via social media) companies like Sony Playstation, Nissan Motors, Bosch etc. as your current corporate clients of IT services, or shall they?…
Kairos answer:
Participants of Kairos affiliate marketing program should not present information about corporate clients, but they do it due to misunderstanding and we are working on correction of this situation.
We offer completely different services to corporate clients and marketing of these services is solely responsibility of the company’s personnel.
The answer is rather cryptic – it does not deny nor confirm existence of the contracts with the corporate clients I asked about. But I dare to read between the lines here – they really don’t exist.
One of so called “partner companies” presented by affiliates (Hamé) denied partnership with Kairos.
Probably only existing a long term partnership contract was signed with Dagrsol – a “wannabe” search portal company, registered in Henderson, NV 89074, United States… but operated from Kazakhstan. Company has started registration (with referral link – so another “MLM” running company?) before they started to run real search service.
Entry page “dagrsol.com” or “dagrsol.ru” of this portal is now often defunct. In Google search results is company home page far behind other entries (press releases about partnership with Kairos, social media rants…).
And Dagrsol home page entry (placed on 3rd page of search results) was once flagged as “site is probably hacked” in Google search results.
Good luck!
Naviac už tu podobné odrby boli a pomerne rýchlo skončili:
http://www.sec.gov/News/PressRelease/De ... 0541324305
Ako cez kopirák
Zdravim,
hladam cloveka, ktory by mi zaplatil "vstupny poplatok" za licenciu do Kairosu, s tym ze by som podpisal zmluvu a tu "pozicku" vratil na jeho ucet.
PS.: Bohuzial nemam dostatok financii, ale naopak by som potreboval peniaze (dovod v sprave).
Diky za pomoc
hladam cloveka, ktory by mi zaplatil "vstupny poplatok" za licenciu do Kairosu, s tym ze by som podpisal zmluvu a tu "pozicku" vratil na jeho ucet.
PS.: Bohuzial nemam dostatok financii, ale naopak by som potreboval peniaze (dovod v sprave).
Diky za pomoc
aky balik mas zakupeny ? 188e je za mesiac ?majodirt napísal:Zdravím hoši,
Mám tu dôkaz že to naozaj funguje a ze SK poplatky su dost vysoké, ked nemáš ebanking![]()
Je to dočasné, dávam tomu cca 2 roky, ale niečo zarobíš(snad aspon vklad)![]()
Cafte necital som si tu uplne vsetko ale moze byt ze pravdu ma jedna aj druha strana
ja som jeden z tich co to skusili a nelutujem. Rada pre niekoho kto tu spominal vysoke poplatky v bankach treba zalozit internetovu banku u nas ta osklbu aj o to malo co zarobis
. Kto by chcel info tu je moj mail [email protected] nebudem to vypisovat sem aj tak si vacsina ludi na to svoj nazor spravila a nemam v plane im ho menit
. Je mozne ze to pojde este par rokov mozno uz len par mesiacov no preco si nieco nezarobit kym to slape
Pekny den.
Co sa tyka realneho vyplacania a kolko z toho mam tak o tom mozme pokecat tiez v maily ale nebudem to sem vesat a uz vobec nie screenshoty z banky a podobne ako niektory pozaduju
Co sa tyka realneho vyplacania a kolko z toho mam tak o tom mozme pokecat tiez v maily ale nebudem to sem vesat a uz vobec nie screenshoty z banky a podobne ako niektory pozaduju
povacsine tu ludi zaujima kolko si do toho vlozit a kolko sa ti realne vratilo
saken ten to tam ma
1500
188
to se vyplati.
to se vyplati.