American Truck Simulator
Re: American Truck Simulator
Tak som to skusil a prijde mi to graficky horsie ako ETS2. Menu je inac uplne take iste. Mapu som nepresiel celu, ale taka klasika SCS. Mesta su trochu vacsie, ale aj tak maju vacsinou jednu prejazdnu ulicu. A nechapem tie 2 metrove pripajacie pruhy na dialnicu. Nejaka americka atmosfera z toho ide, ale skor to vyzera ako mod.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nech pridaju moznost spojit to s ETS 2, nazvu to World Truck Simulator a kazdy bude spokojny.
Tiež by som bol za.. tak ako sa chodí z Európy do Anglicka, mohli prepojiť aj USA a bolo by super! Ja osobne americké trucky a cesty nemusím, máme ich dosť v iných hrách, čiže určite ostanem verný klasike ETS2.... ale ako DLC do ETS2 by som si ho možno kúpil.

pozeral som lets play a pride mi to take...neviem...ako mod, asi by som si to nekupil
-
DeJF
Addict
Kúpit sa podla mna oplati, mna to dosť baví.. tých 12-13€ či pokolko to ide na weboch ako je g2a a pod. fakt nieje daka extra velka suma ktoru by si lutoval aj keby ta to nebavi
-
Solo_Kamen
King
http://blog.scssoft.com/2016/05/america ... te-13.html
Dialnice v Arizone(free update) rozhodne vyzerajú 3x lepšie ako v ostatných štátoch a EuroTuck 2.
ale v multiplayeri to musí byt katastrofa 
Dialnice v Arizone(free update) rozhodne vyzerajú 3x lepšie ako v ostatných štátoch a EuroTuck 2.
-
lukostrel77
Star
Tiež sa mi páčia,ale mohly by urobit aj lesné cesty ako maju v amerike a tam vozit drevo z lesa a tak,bola by to parádaSolo_Kamen napísal:http://blog.scssoft.com/2016/05/america ... te-13.html
Dialnice v Arizone(free update) rozhodne vyzerajú 3x lepšie ako v ostatných štátoch a EuroTuck 2.ale v multiplayeri to musí byt katastrofa
-
Solo_Kamen
King
(najnižšie detaily a seká mu to ale je to len názorná ukážka). Lesná cesta je jedna v Kalifornii, podla mna škoda, že tam nešupli nejakú dreváreń. Dalej na juhu kalifornie je dost malých úzkych cestičiek, do jednej som sa dokonca z cisternou nevošiel, tak som to musel obísť
-
lukostrel77
Star
aký si level v hre či čo to je?
No jeden naves mi tiež dal zabrat pri cuvaní vždy si dám to najtažšie
,inak niektore navesy su fakt dlhé.
No jeden naves mi tiež dal zabrat pri cuvaní vždy si dám to najtažšie
-
Solo_Kamen
King
18. bolo to pre mna málo hardcore, takže som si v .cfg súbore znížil zisky zo zakázok na 20%. Teraz mám jedného zamestnanca a topím sa v dlhoch 
-
lukostrel77
Star
Ja som lvl 4 a mám samé požičky
stále pokuty za rychlost a tak...
Dnes som si konečne kupil kamion takže zatial sa rozbieham
Dnes som si konečne kupil kamion takže zatial sa rozbieham
Pokuty v ETS2 boli velmi nizke, oplatilo sa vypnut limiter a ist aj 150, aj pri pokute sa to vratilo rychlejsim dojazdom. V ATS je to ale opacny extrem, pokuty su likvidacne hlavne na zaciatku a navyse ked sa ukaze znacka, je nemozne pribrzdit a hned je pokuta, obe tie veci mali opavit, uz to teda opravili ci nie? Ja som to hral na zaciatku, ale tie cesty nic moc, prakticky stale po tych istych som jazdil. Je dost demotivujuce ze par nebezpecnych nakladov, ktore su dostupne velmi rychlo je za ovela viac penazi a ked chcem nejaku roznorodost, tak dostanem len polovicu penazi. Chcelo by to aspon ciastocne povinne zakazky, alebo nejake specialne, za ktore by bol nejaky bonus, ktory by vyrovnal tie nebezpecne, navyse by mohli byt na menej pristupnych miestach. Ktovie, mozno ked bude polovica USA, tak tam bude dost zaujimavych miest, len nejak motivovat.
Napadlo ma, napr. kolegovi sa pokazi truck, zavola a musel by som ist za nim a prevziat jeho naklad a odniest na miesto. Alebo nahodne uzavierky ciest a obchadzky po vedlajsich. Skoda ze take jednoducho aplikovatelne veci ktore by hru ozivili nepridavaju. Prip. aspon tie najlepsie platene nebezpecne naklady by nemuseli byt vzdy dostupne, spravim 2-3 zakazky a nasledne budu nedostupne aby som musel zobrat nieco ine...
Napadlo ma, napr. kolegovi sa pokazi truck, zavola a musel by som ist za nim a prevziat jeho naklad a odniest na miesto. Alebo nahodne uzavierky ciest a obchadzky po vedlajsich. Skoda ze take jednoducho aplikovatelne veci ktore by hru ozivili nepridavaju. Prip. aspon tie najlepsie platene nebezpecne naklady by nemuseli byt vzdy dostupne, spravim 2-3 zakazky a nasledne budu nedostupne aby som musel zobrat nieco ine...
-
lukostrel77
Star
Mohly pridat aj neake motoresty kde by boli neaké minihry napr poker, biliard
(ale to by som asi vela chcel že) a tak,alebo neake buracky potom ze to treba obist,to by bolo celkom fajn no 
lukostrel77 - o tom som uz pisal vyssie, mal som vela podobnych napadov, dokonca som pisal davnejsie aj autorom, ani neodpisali. Este napr. sanitka ci hasici, aj viac aut by mohlo ist a trebalo by sa uhnut, napadov by bolo, vlastne ani tak zlozite by to nebolo, no zrejme sa im do toho nechce.
-
DeJF
Addict
Hej no, tie prekážky na ceste a podobné veci napadli aj mna, bolo by to super. Že by sa to náhodne generovalo po celej mape, hneď by to bolo take živšie
-
lukostrel77
Star
Alebo pridat aspon aby sa špinili kamioni a umyvarky potom to umyvat aj to by bolo niečo reálnejšie.
Inak dufam ze bude aj zasnezena krajina pridana
Inak dufam ze bude aj zasnezena krajina pridana
Sneh som tiez spominal, mozno to skombinovat s retazami, prip. aj letne/zimne gumy prezuvat, ak by sa slo na sever, bolo by nutne prezut, v niektorych usekoch by boli povinne aj retaze, spolu to este vhodne prepojit s pokutami a hned je tu jeden novy rozmer hratelnosti.
Su to vsetko pomerne jednoducho implemetovatelne veci, skoda ze nepocuvaju hracov - svojich zakaznikov, este pride konkurencia ktora to vsetko prinesie a bude.
Najviac mi ale predsa chyba ta motivacia vyberat rozne naklady, ked chcem lepsi truck, vylepsovat, tak musim brat len tie nebezpecne naklady, ktore su skoro 2x lepsie platene ako ostatne a zvycajne sa jazdi hore-dole, z bodu A do B a potom z B do A.
Su to vsetko pomerne jednoducho implemetovatelne veci, skoda ze nepocuvaju hracov - svojich zakaznikov, este pride konkurencia ktora to vsetko prinesie a bude.
Najviac mi ale predsa chyba ta motivacia vyberat rozne naklady, ked chcem lepsi truck, vylepsovat, tak musim brat len tie nebezpecne naklady, ktore su skoro 2x lepsie platene ako ostatne a zvycajne sa jazdi hore-dole, z bodu A do B a potom z B do A.
-
lukostrel77
Star
Tak snád sa niečo ešte pridá ved hra este nemá ani poriadne urobenu mapu a trucky tak len čakat (zatial je to len take demo) 
-
Solo_Kamen
King
Takže nakoniec bude celá mapa prerobená. Mierka mapy sa zmení z 1:34 na 1:19.
http://blog.scssoft.com/2016/06/the-rescale.html
Keby to je od EA, tak vydajú American truck simulator 2
http://blog.scssoft.com/2016/06/the-rescale.html
Keby to je od EA, tak vydajú American truck simulator 2
-
lukostrel77
Star
Trochu to tu oživím
No hráte to ešte
? ,aké mody používate prípadne s akým truckom jazdíte pochválte sa
?