Rainbow Six: Siege

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rainbow Six: Siege

Príspevok od používateľa p4ra »

Ma niekto zakupene a hra? Ja som kupil vcera kluc. Vyzera to velmi dobre.

Danielson
Darca
Darca

Re: Rainbow Six: Siege

Príspevok od používateľa Danielson »

Je to neskutočná bomba, ak neberieme do úvahy pôrodné komplikácie vo forme bugov.

Zbytočne ti tu budem písať omáčky. Aj tak, keďže si si pozrel recenzie na internete, tak vieš, že všetky točia stále o tom istom a to:
- Je tam celkovo 20 postáv a výrazne sa od seba líšia.
- Hratelnosť je perfektná, no netcode naopak katastrofa - niekedy to kazí zážitok z multiplayeru.
- Výborne spracované zničiteľné prostredie. Sem tam aj s bugmi ako bonus.
- V hre si za tvoje reálne peniaze pretavené do ingame "R6 Kreditov" môžeš nakúpiť boostre, a exkluzívne skiny. Ináč povedané - nakopne, ale nezasahuje do hry.
- Hra sem tam náhodne spadne. Komplikuje to hlavne hodnotené zápasy, kde sa o výsledku rozhodne podľa počtu hráčov, ktorým to spadlo pri nahrávaní mapy. Reconnect do rozbehnutej hry nie je implementovaný.
Hra napriek tomu že pôsobí nedorobene výborne zaujala. Po zopár patchoch by sa to mohlo podobať na produkt, aký Ubisoft naozaj plánoval vydať.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tym, ze mam malo casu a kupil som naraz vela hier som nestihol este MP. Zatial len robim Situations, a chcem ich mat vsetky na 3*. Ostala mi uz len posledna. Ale suhlasim, ze hratelnost je perfektna. Kazdy operativec je iny a chce to cas, aby sa s nim clovek zzil. Inak odporucam, hlavne fanusikom Rainbow Six serie.

//autoeditácia príspevku (15 Dec 2015, 14:18)
Stale nikto nezakupil PC verziu? Hodili by sa mi ludia s headsetom, kedze hrat to s neandertalcami az take uzasne nie je a narazit aspon na anglicky hovoriacich dospelych ludi je dost problem.

//autoeditácia príspevku (19 Dec 2015, 10:10)
Tento weekend je free na hranie. Majitelia mozu poslat 4 ludom pozvanku, aby si vyskusali. Ak niekto z vas ma zaujem, kludne napiste, rad vam poslem.

Kód: Vybrať všetko

Build a squad by inviting your friends to play for free on PC this week-end and earn renown boosters.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is launching a Friend Referral Program for PC starting this Saturday (19/12). If you own the game on PC, you can grant a full weekend access to up to 4 of your friends and get a 24h Renown Booster for each friend who plays.

Visit rainbow6keys.ubi.com to get 4 keys to share with your friends. Each key allows a friend who does not own Rainbow Six Siege to access the full version of the game on PC for the week-end. Whether your friend wants to play Solo Situations, Coop in Terrorist Hunt Modes or 5v5 Multiplayer, the whole content of the game is available without restriction.

Each friend you invite that redeems his key will reward you with one 24h Renown Booster (up to four boosters max). You will receive your Renown Booster rewards directly in-game shortly after the program ends.

Your friends can already preload the game. To redeem their keys, they have to install Uplay PC, log in and click the controller icon to activate their key.

Free access begins Saturday, December 19th at 12:01 AM CET through Monday, December 21st, at 06:01 AM CET. Friends recruited through this program will keep their in-game progression and privileges if they decide to purchase the full game.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tieto nove R6 sa mi uz moc nepacia. Prve diely serie boli vyborne, ale potom to uz nebolo moje maslo. Posledny multiplayer som od nich hral hadam v roku 2009, ale ta priepast v mojom podani a ostatnych bola nenormalna, tak som sa na to vykaslal. Ako je teraz na tom multiplayer?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tento posledny je podla mna uplne skvely. Premakane je to, co sa tyka spoluprace, kombinacii v squade. Mas tri mody:

- defuse bomb
- secure bio hazard container
- rescue hostage

Scenar je 5 vs 5. Hra sa na 3 minuty.

Ved je to 2 dni for free, cela hra. Za vyskusanie nic nedas, okrem stiahnutia. :) Ked chces skusit, daj vediet.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kolko GB to ma?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ja by som to rád skusil ak je to ešte aspoň dnes free
meno: Lučko /obrazok pyromana z TF2/
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

heker, dobra otazka - netusim, nikdy nepozeram na data.

japaja, este to len dnes zacalo, konci to az v pondelok. Kluc mas v sukromnej sprave.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

zaujimave
par minusov
cena 60€
divny aiming v hre, neviem ale mam pocit že ja lepšie držim zbraň v ruke (realne)
tma v horskej chate respektive neprehliadne kusok
ak som dobre pochopil za "CT" utočim teda defusujem bombu a na druhe kolo ju branim what? - bo nejaky rozdiel v modeloch že "T" som nepostrehol zatiaľ
Danielson
Darca
Darca

Každá strana háji svoje záujmy. Tu to nie je delené medzi dobrých a zlých, filozofovať o striedaní strán nie je na mieste - je to hra.

Cena je prehnaná za daný titul v aktuálnom stave. 30 - 40 € by bolo adekvátne. Treba tomu dať ešte tak 2-3 mesiace nech fixnú ešte tie bugy, ktoré tam pretrvávajú (raz ma okamžite zabije kapkanova nalož cez stenu na 7 metrov, inokedy mi c4 odpálená pri hlave neurobí ani škrabanec; chybné vykreslenie zničeného prostredia - nepriateľ strieľa cez objekt, ktorý nie je zničený, ale on ho vidí zničený / čiastočne poškodený; netcode za ktorý už mali visieť niektorí zamestnanci atd...) ale okrem toho bomba

V januári by mal prísť update, ktorý čo-to pofixuje a pridá nových operátorov.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

po celodennom hraní som došiel k záveru že táto hra ma určité špecifikácie a teda miesto na trhu
v podstate je to to čo ma baví: je to v budove , v malych priestoroch, je to taktické - ale s oculus riftom by som si chcel skusiť nasadzovanie vystuže na stenu ta animácia je perfektná
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No ja to hram kazdy den, a pre mna je to perfektne zatial, aj ked samozrejme to chce zopar patchov. Ma to velky potencial do buducnosti. Je to omnoho taktickejsie, ako cokolvek doteraz vydane na tento sposob, len to clovek nemoze hrat s detmi a retardmi.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

p4ra napísal:No ja to hram kazdy den, a pre mna je to perfektne zatial, aj ked samozrejme to chce zopar patchov. Ma to velky potencial do buducnosti. Je to omnoho taktickejsie, ako cokolvek doteraz vydane na tento sposob, len to clovek nemoze hrat s detmi a retardmi.
Kámo ja hrávam cs-ko od 1.1 a tio by som ti o deťoch a retardoch vedel rozprávať ale tento Rainbow Six má veľky potenciál keď sa hra vladí, síce to hrávam na PS4 ale aj tak som už za tým presedel niekoľko hodín 8)
Danielson
Darca
Darca

Zaujímavý bug, ktorý sa mi nedávno udial

icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Mam na predaj mega lacno Season Pass na tuto hru :) Ak ma niekto zaujem, SS. Je to kod na Uplay.
MARTINHARD
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

Hra je v zlave (Starter Edition) za 14,99€.
http://store.ubi.com/eu/tom-clancy-s-ra ... b4567.html
Danielson
Darca
Darca

Neviem či sa to oplatí aj za tú cenu, pretože je tam nikoľko pretrvávajúcich chýb, prečo by som to dnes aj tak nerhal ani zadarmo:
- Netcode má stále svoje muchy
- Vykresľovanie postáv. Teraz nemyslím clipping cez stenu, to je proti hernej fyzike. Mám na mysli to, že pozície postáv sú odlišne vykreslené a animované pre každého klienta. Dokonca aj pozícia pohľadu je chybná: Ležím za prekážkou a sledujem okno. Zrazu dostávam náklad a zomriem. V replayi vidím, ako sa nepriateľ vystrčí, 2 sekundy ma hľadá a začne páliť. V mojom klientovi z daného úhlu nebolo vidno nič, z jeho perspektívy som bol videný krásne, avšak on by mla byť videný zhruba do pol pása. V hre, kde sa hrá o sekundy a centimetre je toto takzvaný gamebreaking design flaw.
Napísať odpoveď