Projektor - UNIC UC40
-
jurino88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Projektor - UNIC UC40
Zdravim chcem sa opytat ci niekto nema skusenost s tymto projektorom alebo ci sa tu nenajde niekto kto sa v tom vyzna a vysvetli mi veci ktore nechapem dakujem
Re: Projektor - UNIC UC40
Mám ho doma. Pýtaj sa. Ale má slabú svietivosť - jedine použiteľný v tme.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2016, 11:59)
A preto, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, pripájam video ako tento projektor funguje. Video bolo prehrávané vo FHD kvalite cez HDMI. Len bohužiaľ, v izbe mám žltú stenu, takže nie je to 100%-né. Veľkosť obrazu bola cca 2-5 a 3 m. Podľa mňa fajn projektor za 60 €.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2016, 11:59)
A preto, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, pripájam video ako tento projektor funguje. Video bolo prehrávané vo FHD kvalite cez HDMI. Len bohužiaľ, v izbe mám žltú stenu, takže nie je to 100%-né. Veľkosť obrazu bola cca 2-5 a 3 m. Podľa mňa fajn projektor za 60 €.
-
jurino88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahooj, kukal som uz nejake videa a chcel som vediet toto. Na projektore je loho hd ready predo ma zaujima ze ked natom pustim fifu cez xbox one ci mi pojde vo full hd rozliseni 1080dpi?
Zaujima ma aj tvoja spokojnost kolko ho pouzivas pripadne od kial ho mas a podobne dakujem
Zaujima ma aj tvoja spokojnost kolko ho pouzivas pripadne od kial ho mas a podobne dakujem
Odpísal som ti do SS čo si mi posielal. Vstup môže byť full HD, ale projektor si downscaluje na svojich natívnych 800 x 480 px.
Kde by ste odporucili kupit, aby to nebol fake? Gearbest, aliexpres?
Už si kúpil? Mám ho doma. Za tie peniaze spokojnosť
.
Ale využijem to tak raz do roka na párty
Ale využijem to tak raz do roka na párty