Zdravím chcel by som Vás poprosiť o radu. Kamarátke som pre inštaloval Windows na tomto booku. Mala 8 a chcela 7. Všetko už mam len neviem tam spojazdniť internet. Na stránke sony som našiel ovladače a všetko ale aj keď ich nainštalujem net nejde stále.
Má konkrétne notebook Sony Vaio SVF1421L1EW. Na ich stránke som našiel ale model SVF1421L1E. Neviem či to jedno koncové písmenko to robí že tam inštalujem nesprávne ovladače alebo čo. Nevedeli by ste mi nejako poradiť? resp kde by som mohol stiahnuť ten ovládač?
SONY VAIO-nejde net
Re: SONY VAIO-nejde net
Ovladac hladaj na oficialnej stranke. Co znamena, ze nejde internet? Nenainstaluje wifi kartu alebo je wifi spravne nainstalovana? Ano, aj to posledne pismenko moze spravit problem, pretoze sa dava viacej verzii wifi kariet. Jeden model moze mat nieco s Atheros chipom, na druhom kuse moze byt zase Intel.
ovládače som hľadal na ich originál stránke odkiaľ som ich aj stiahol..a ten model notebooku som tam nenašiel..našiel som čo ma o jedno písmenko menej. A proste pripojím kábel do notebooku a notebook vôbec ani neberie že je tam ten kábel daný. A inštaloval som aj ovládač na wifi a ani ten nejde, vôbec sa mi neukáže že sa tam dá zapnúť wifi.
Ovladac pre sietovu kartu nainstalujes vacsinou s chipsetom. Takze hladaj ovladac pre chipset, ak chces pouzit sietovu kartu a pripojenie kablom.
Dakujem po nainštalovaní chipsetu to už ide