F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
skor si udrzi naskok City a stratia Lisky..fakt neverim, ze uhraju nieco na Emirates
-
t0m4s3
Admin
Arsenal uz 3 zapasy v PL nedal gol, tak snad to zacne sypat v tomto velmi dolezitom zapase. Naposledy caroval brankar S'otonu.
-
guess.whoo
Redeemer
teraz zacinaju byt velmi nepredvidatelne zapasy s muzstvami, ktore hraju o zachranu ako napr. bournemouth
teraz otocili zapas co im urcite doda sebavedomie a navyse hraju doma. myslim, ze arsenal vyhra, ale necakal by som nejake sypanie
teraz otocili zapas co im urcite doda sebavedomie a navyse hraju doma. myslim, ze arsenal vyhra, ale necakal by som nejake sypanie
-
t0m4s3
Admin
Velmi dolezitym zapasom som nemyslel ten v Bournemouthe, ale doma s Leicesterom
-
jason007x
Light Professional
Ja naopak dúfam, že to Arsenalu sypať nebude aj naďalej, aby sme mohli skončiť 3. v lige nakoniec bez nutnosti hrať play-off LM, ale šli priamo do skupín.
Leicester vyhrali na City. 3 body doma.
Idú si pre titul. Dúfam, že aj my vyhráme teraz.
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2016, 17:53)
Je to tam.
1:0 síce len, ale drvili sme ich, nemali ani strelu na bránu.
Leicester vyhrali na City. 3 body doma.
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2016, 17:53)
Je to tam.
-
Maxpayne
Light Professional
chalani,nejaky link na sledovanie premier league? okrem digi sport 
Na myp2p.ec mas dostatok streamov, mozes skusit. So slovenskym komentarom asi nic nenajdes.
ja pouzivam toto
Kód: Vybrať všetko
http://livetv.sx/en/Re: F.A. Premier league
Ja teraz asi najviac http://www.sknazivo.com väčšinou sa tam nájdu aj slovenské prenosy
-
guess.whoo
Redeemer
tak tie Lisky ma neskutocne prekvapuju. uz si fakt nedovolim povedat dokedy im takto pojde.
buduce kolo vela napovie lisky - arsenal city - spurs
buduce kolo vela napovie lisky - arsenal city - spurs
-
jason007x
Light Professional
Fajn rozhovor s Ranierim po zápase Man City - Leicester 1:3 majú fakt fantastickú atmosféru v kabíne, a pri uvoľnenosti ide všetko ľahšie.
-
guess.whoo
Redeemer
skoda toho Welbeckovho golu, mohla byt remizka a perfektny vikend. Arsenal ma teraz velmi tazky zreb, nas caka tazky April ked budeme mat Lpool, United, Chelsea
-
t0m4s3
Admin
Aj pre nezaujateho fanusika je vyhra Arsenalu prinoson, suboj o titul velmi velmi vyrovnany. Po cervenej karte dlho drza bod iba Smeichel, mal min 3 excelentne zakroky v poslednych 30 minutach + vela sanci zahodenych (Mertesacker napr). Uvidime ci City prehra aj treti domaci zapas za sebou.
-
guess.whoo
Redeemer
lisky zdolaju Norwich a my by sme si mali poradit doma so Swans. Arsenal ma vonku United a City by nemalo mat problem s Newcastlom
ale 5.3. je na programe zapas Spurs - Arsenal co tiez vela napovie
ale 5.3. je na programe zapas Spurs - Arsenal co tiez vela napovie
Vikendovy zapas Liecester s Arsenalom bol paradny, po dlhom case co som videl pozeratelny futbal a navyse sa bojuje o titul, takze to malo pridane grady. Inak ten Smeichel, ako uz spomenul t0m4s3, ten mal krasne zakroky a pri jednej tutovke sa este aj smial.
-
jason007x
Light Professional
Nádhera, Zdolali sme Swanseu, a Man Utd zdolal Arsenal (z núdze postavil mladého 18-ročného Rashforda, a dal Arsenalu dva góly). Stále sme v hre o titul. COYS ! 
-
guess.whoo
Redeemer
nasledujuce dva zapasy ale vela napovedia. vonku na west hame a potom derby..ak zvladneme tieto dva tak budeme velmi blizko. arsenal postraca viac bodov ako my kedze maju velmi husty program vratane opakovaneho zapasu s Hullom +derby s nami +barcelona...kazdopadne bude zaver sezony velmi zaujimavy. sancu na titul maju este 4 muzstva, united uz zrejme nie aj ked vyhrali vcera
-
Shamway
Professional
Co citam fora, vela fanusikov Tottenhamu berie ako samozrejmost ze Leicester postraca body...Cez vikend proti Norwichu to sice vyzeralo vseliak no ten zapas zvladli, co by sa na jesen asi nestalo. Podla mna ich prave toto vydrete vitazstvo nakopne a urcite nepostracaju viac bodov ako Spurs a Arsenal...
-
guess.whoo
Redeemer
tak to je taky vseobecny nazor, ze lisky postracaju body. veril som tomu este na vianoce, ale v novom roku sa mi zdaju byt este silnejsi a ak aj vyhraju titul nebudem mat nic proti. budu sice one season wonder, ale ozivenim ligy su urcite.
najlepsie casy Spurs este len pridu. Tento rok to v lete nevyzera na ziadny odchod, liga majstrov by nam nemala uniknut a mame najmladsi a najperspektivnejsi kader v lige
najlepsie casy Spurs este len pridu. Tento rok to v lete nevyzera na ziadny odchod, liga majstrov by nam nemala uniknut a mame najmladsi a najperspektivnejsi kader v lige