Gravitácia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
agud
Spammer
Spammer

Gravitácia

Príspevok od používateľa agud »

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu sú vedci donútený tvrdiť, že 96% vesmíru tvorí skrytá hmota a skrytá energia.
Niekoľko dôkazov, prečo gravitácia nemôže byť prejavom hmotnosti som uviedol v diskusii o globálnom otepľovaní.

Udávaná gravitačná konštanta je aritmetickým priemerom mnohých meraní. Ak sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty, je to ďalší z mnohých dôkazov, že gravitácia nieje prejavom hmotnosti.

Atmosféra Zeme nemá neutrálny náboj. Vďaka zmenám vlhkosti vzduchu sa mení elektrická vodivosť atmosféry a preto dochádza k zmenám elektrického náboja závaží používaných na meranie gravitačnej konštanty, čo sa prejavuje zmenou príťažlivej sily. Závažia na určovanie gravitačnej konštanty sú priťahované elektrickou silou.

Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou elektrickou vodivosťou zemskej kôry čo je ďalší dôkaz, že gravitácia je elektrického pôvodu.

Stáčanie perihélia Merkúra je ďalším dôkazom, že gravitácia je elektrického pôvodu. Vďaka odpudivej sile sa perihélium Merkúra stáča v protismere hodinových ručičiek. Ak by bola medi Venušou a Merkúrom príťažlivá sila, perihélium Merkúra by sa stáčalo do opačnej strany.
Dokedy budú vedci ignorovať tieto dôkazy?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Gravitácia

Príspevok od používateľa beardie »

na inych strankach ta vysmiali, pokracuj tam, mas tam nezodpovedane otazky
ak uz musis silou-mocou rozsirovat tie dristy, tak to rob v 1 teme a nezasieraj cele forum
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mňa tento človek fascinuje.. čo to je vlastne zač a o čo mu ide. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Troll - nízka humoristická úroveň - BAN.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem, ale baví ma čítať ho. Síce mi to do života nič nedá, ale je to také spestrenie dňa. To je taký novodobý tesla. Za všetko môže elektrina. Už vyvrátil elektrony, vyvrátil gravitáciu, ešte pár dní a fakt tu ostane už len tá elektrina vo forme nejakej božskej energie ktorá môže za všetko.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ked niekto postavi svoju tezu nad logiku a vedu tak to ani inak nemoze dopadnut. pre autora: Sci-fi literatura by ta nebavila?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

V odbornom casopise Zem & Vek by spravil karieru....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

...že gravitácia nieje prejavom hmotnosti
V tomto suhlasim, hmotnost je totiz prejavom gravitacie. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

on asi myslel hmotu a nie hmotnosť, ale tu ťažko zistiť čo vlastne myslel (a či vôbec myslel pri písaní tohto)
Rádio
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rádio »

Len aby ste všetci na riť nespadli ak by to bolo inak s gravitáciou ako v skutočnosti sa píše. Aj Hitler nemusel byť tak zlý ako sa o
ňom píše kto vie čo sa vtedy dialo a kto mu dopil krv. Len sa pozrite čo robia imigranti, znesväcujú cintoríny, znásilňujú, zabíjajú, kradnú atd atd hej a nezabudnite ma nejako označiť alebo písať, že to robíme i mi atd potom ak Vám bude niekto ručičky lámať a hrdlo podrezávať zato, že neprekonvertuješ potom bude moji milý neskoro. Trocha mimo tému hehe

aké sračky píšete že troll nič netrolluje len ti mozog neberie.

autor témy sem nič nepíš nevnucuj svoju teoriu niekomu komu nevidíš do xichtu lebo v anonymite je to o čom...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

^ Autorov druhy account?
Naposledy upravil/-a kinjeril v 12 feb 2016, 7:44, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: ee.
agud
Spammer
Spammer

Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
Prečo sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty?
Dwesa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dwesa »

Mýliš si schopnosť a ochotu. Bludy duševne chorému nevyvrátiš, tak načo sa snažiť ti niečo dokazovať. Už na teba koniec koncov reagovali inde a bolo to zbytočné.
Tiež nechápem, prečo si myslíš, že bez jedinej rovnice a len prostredníctvom blogov a komentárov akože prerazíš a zmeníš vedecké teórie. Počul si o vedeckých časopisoch?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

agud napísal:Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
Prečo sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty?
Ides na to z opacneho konca, priatelu. Ty musis svoje tvrdenie dokazat, nie my ho spochybnovat. Btw, precitaj co-to o magnetickom poli zeme. Mozno najdes nejake vysvetlenia.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

agud napísal:Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
ani sa nedivim, ze Ti nikto nie je ochotny predlozit ziadne dokazy, ked pises taketo hluposti... napriklad hned, ze sa nedari namerat rovnake hodnoty ϰ... ide o takzvany vztah G/LOD, cize o korelaciu gravitacnej konstanty a rozdielnej dlzky dna opakujucej sa v rovnakych intervaloch v dlzke 5,9 roka sposobenej pohybom zemskeho jadra... merane rozdiely teda nie su sposobene konstantou ci jej premenlivostou, ale vplyvom tohoto javu nielen na LOD, ale aj na merania ϰ...

http://phys.org/news/2015-04-gravitatio ... -vary.html

http://iopscience.iop.org/article/10.12 ... ld.iop.org
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

RATZINGER666: To si mu ani nemal pisat. Mu je*** hlava teraz.
Ked som bol maly tak som presviedcal este mladsieho suseda o tom ze jezisko nenosi darceky ale rodicia. Toto je podobny pripad. Berete mu jeho vieru.
agud
Spammer
Spammer

RATZINGER666 napísal: ani sa nedivim, ze Ti nikto nie je ochotny predlozit ziadne dokazy, ked pises taketo hluposti... napriklad hned, ze sa nedari namerat rovnake hodnoty ϰ... ide o takzvany vztah G/LOD, cize o korelaciu gravitacnej konstanty a rozdielnej dlzky dna opakujucej sa v rovnakych intervaloch v dlzke 5,9 roka sposobenej pohybom zemskeho jadra... merane rozdiely teda nie su sposobene konstantou ci jej premenlivostou, ale vplyvom tohoto javu nielen na LOD, ale aj na merania ϰ...
Chceš mi tvrdiť, že v 5,9 ročnom cykle sa mení hmotnosť Zeme?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

si idiot alebo nevies citat?
lukas9206
Addict
Addict