Gravitácia
Gravitácia
Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu sú vedci donútený tvrdiť, že 96% vesmíru tvorí skrytá hmota a skrytá energia.
Niekoľko dôkazov, prečo gravitácia nemôže byť prejavom hmotnosti som uviedol v diskusii o globálnom otepľovaní.
Udávaná gravitačná konštanta je aritmetickým priemerom mnohých meraní. Ak sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty, je to ďalší z mnohých dôkazov, že gravitácia nieje prejavom hmotnosti.
Atmosféra Zeme nemá neutrálny náboj. Vďaka zmenám vlhkosti vzduchu sa mení elektrická vodivosť atmosféry a preto dochádza k zmenám elektrického náboja závaží používaných na meranie gravitačnej konštanty, čo sa prejavuje zmenou príťažlivej sily. Závažia na určovanie gravitačnej konštanty sú priťahované elektrickou silou.
Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou elektrickou vodivosťou zemskej kôry čo je ďalší dôkaz, že gravitácia je elektrického pôvodu.
Stáčanie perihélia Merkúra je ďalším dôkazom, že gravitácia je elektrického pôvodu. Vďaka odpudivej sile sa perihélium Merkúra stáča v protismere hodinových ručičiek. Ak by bola medi Venušou a Merkúrom príťažlivá sila, perihélium Merkúra by sa stáčalo do opačnej strany.
Dokedy budú vedci ignorovať tieto dôkazy?
Niekoľko dôkazov, prečo gravitácia nemôže byť prejavom hmotnosti som uviedol v diskusii o globálnom otepľovaní.
Udávaná gravitačná konštanta je aritmetickým priemerom mnohých meraní. Ak sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty, je to ďalší z mnohých dôkazov, že gravitácia nieje prejavom hmotnosti.
Atmosféra Zeme nemá neutrálny náboj. Vďaka zmenám vlhkosti vzduchu sa mení elektrická vodivosť atmosféry a preto dochádza k zmenám elektrického náboja závaží používaných na meranie gravitačnej konštanty, čo sa prejavuje zmenou príťažlivej sily. Závažia na určovanie gravitačnej konštanty sú priťahované elektrickou silou.
Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou elektrickou vodivosťou zemskej kôry čo je ďalší dôkaz, že gravitácia je elektrického pôvodu.
Stáčanie perihélia Merkúra je ďalším dôkazom, že gravitácia je elektrického pôvodu. Vďaka odpudivej sile sa perihélium Merkúra stáča v protismere hodinových ručičiek. Ak by bola medi Venušou a Merkúrom príťažlivá sila, perihélium Merkúra by sa stáčalo do opačnej strany.
Dokedy budú vedci ignorovať tieto dôkazy?
Re: Gravitácia
na inych strankach ta vysmiali, pokracuj tam, mas tam nezodpovedane otazky
ak uz musis silou-mocou rozsirovat tie dristy, tak to rob v 1 teme a nezasieraj cele forum
ak uz musis silou-mocou rozsirovat tie dristy, tak to rob v 1 teme a nezasieraj cele forum
Mňa tento človek fascinuje.. čo to je vlastne zač a o čo mu ide. 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Troll - nízka humoristická úroveň - BAN.
-
audiotrack
VIP
neviem, ale baví ma čítať ho. Síce mi to do života nič nedá, ale je to také spestrenie dňa. To je taký novodobý tesla. Za všetko môže elektrina. Už vyvrátil elektrony, vyvrátil gravitáciu, ešte pár dní a fakt tu ostane už len tá elektrina vo forme nejakej božskej energie ktorá môže za všetko.
Ked niekto postavi svoju tezu nad logiku a vedu tak to ani inak nemoze dopadnut. pre autora: Sci-fi literatura by ta nebavila?
-
harrison314
Hardcore addict
V odbornom casopise Zem & Vek by spravil karieru....
V tomto suhlasim, hmotnost je totiz prejavom gravitacie....že gravitácia nieje prejavom hmotnosti
-
audiotrack
VIP
on asi myslel hmotu a nie hmotnosť, ale tu ťažko zistiť čo vlastne myslel (a či vôbec myslel pri písaní tohto)
Len aby ste všetci na riť nespadli ak by to bolo inak s gravitáciou ako v skutočnosti sa píše. Aj Hitler nemusel byť tak zlý ako sa o
ňom píše kto vie čo sa vtedy dialo a kto mu dopil krv. Len sa pozrite čo robia imigranti, znesväcujú cintoríny, znásilňujú, zabíjajú, kradnú atd atd hej a nezabudnite ma nejako označiť alebo písať, že to robíme i mi atd potom ak Vám bude niekto ručičky lámať a hrdlo podrezávať zato, že neprekonvertuješ potom bude moji milý neskoro. Trocha mimo tému hehe
aké sračky píšete že troll nič netrolluje len ti mozog neberie.
autor témy sem nič nepíš nevnucuj svoju teoriu niekomu komu nevidíš do xichtu lebo v anonymite je to o čom...
ňom píše kto vie čo sa vtedy dialo a kto mu dopil krv. Len sa pozrite čo robia imigranti, znesväcujú cintoríny, znásilňujú, zabíjajú, kradnú atd atd hej a nezabudnite ma nejako označiť alebo písať, že to robíme i mi atd potom ak Vám bude niekto ručičky lámať a hrdlo podrezávať zato, že neprekonvertuješ potom bude moji milý neskoro. Trocha mimo tému hehe
aké sračky píšete že troll nič netrolluje len ti mozog neberie.
autor témy sem nič nepíš nevnucuj svoju teoriu niekomu komu nevidíš do xichtu lebo v anonymite je to o čom...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
^ Autorov druhy account?
Naposledy upravil/-a kinjeril v 12 feb 2016, 7:44, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: ee.
Dôvod: ee.
Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
Prečo sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty?
Prečo sa vedcom pri opakovaných pokusoch zmerať gravitačnú konštantu nedarí namerať rovnaké hodnoty?
Mýliš si schopnosť a ochotu. Bludy duševne chorému nevyvrátiš, tak načo sa snažiť ti niečo dokazovať. Už na teba koniec koncov reagovali inde a bolo to zbytočné.
Tiež nechápem, prečo si myslíš, že bez jedinej rovnice a len prostredníctvom blogov a komentárov akože prerazíš a zmeníš vedecké teórie. Počul si o vedeckých časopisoch?
Tiež nechápem, prečo si myslíš, že bez jedinej rovnice a len prostredníctvom blogov a komentárov akože prerazíš a zmeníš vedecké teórie. Počul si o vedeckých časopisoch?
Ides na to z opacneho konca, priatelu. Ty musis svoje tvrdenie dokazat, nie my ho spochybnovat. Btw, precitaj co-to o magnetickom poli zeme. Mozno najdes nejake vysvetlenia.agud napísal:Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
-
RATZINGER666
Darca
ani sa nedivim, ze Ti nikto nie je ochotny predlozit ziadne dokazy, ked pises taketo hluposti... napriklad hned, ze sa nedari namerat rovnake hodnoty ϰ... ide o takzvany vztah G/LOD, cize o korelaciu gravitacnej konstanty a rozdielnej dlzky dna opakujucej sa v rovnakych intervaloch v dlzke 5,9 roka sposobenej pohybom zemskeho jadra... merane rozdiely teda nie su sposobene konstantou ci jej premenlivostou, ale vplyvom tohoto javu nielen na LOD, ale aj na merania ϰ...agud napísal:Ako vidím nikto z vás nieje schopný predložiť dôkazy, ktoré by spochybňovali moje tvrdenie.
http://phys.org/news/2015-04-gravitatio ... -vary.html
http://iopscience.iop.org/article/10.12 ... ld.iop.org
RATZINGER666: To si mu ani nemal pisat. Mu je*** hlava teraz.
Ked som bol maly tak som presviedcal este mladsieho suseda o tom ze jezisko nenosi darceky ale rodicia. Toto je podobny pripad. Berete mu jeho vieru.
Ked som bol maly tak som presviedcal este mladsieho suseda o tom ze jezisko nenosi darceky ale rodicia. Toto je podobny pripad. Berete mu jeho vieru.
Chceš mi tvrdiť, že v 5,9 ročnom cykle sa mení hmotnosť Zeme?RATZINGER666 napísal: ani sa nedivim, ze Ti nikto nie je ochotny predlozit ziadne dokazy, ked pises taketo hluposti... napriklad hned, ze sa nedari namerat rovnake hodnoty ϰ... ide o takzvany vztah G/LOD, cize o korelaciu gravitacnej konstanty a rozdielnej dlzky dna opakujucej sa v rovnakych intervaloch v dlzke 5,9 roka sposobenej pohybom zemskeho jadra... merane rozdiely teda nie su sposobene konstantou ci jej premenlivostou, ale vplyvom tohoto javu nielen na LOD, ale aj na merania ϰ...
-
RATZINGER666
Darca
si idiot alebo nevies citat?
Prikláňam sa k prvej možnosti 
-
Fabo
Hardcore addict