predplatenka

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
kiosque
Amateur
Amateur

predplatenka

Príspevok od používateľa kiosque »

Zdravím, Viete mi poradiť akú predplatenku si mám zobrať? V marci mi končí paušál v telekome a už nechcem viazanosť. Hlavná priorita je internet (LTE) , volania mám max. 60 minút do všetkých sieti za mesiac a sms podobne. Ak by bolo volanie aj do EU nebudem proti :) a samozrejme dobrá cena :) a moja lokalita je Zvolen. Ďakujem za prípadne nápady.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: predplatenka

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pri 60 min. a LTE pochybujem ze bude nieco vyhodnejsie ako 4KA, 60 min. je 2.4€, LTE net 1GB za 1€, len si treba overit pokrytie.

EDIT: tak pri Zvolene to pise "Úplná dostupnosť našej 4G siete".

Prip. Funfon, na polroka ten balik za 10€, 1000 bodov, ktore je mozne vyuzit na volania, sms a net, tiez tusim este je mozne mat net zadarmo, ale asi nie 4G. No potom asi aj tak len 4KA.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Načo mu bude "nekonečný" balik keď prevola cca 60 min? Jednoznačne 4ka sa ti najviac oplatí... A pri Funfone mas pokrytie ako v Orange, teda aj LTE...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved ja som mu radil 4KU, len ako druhu moznost funfon, tam ale nie je nekonecny balik, vlastne tie minuty treba pocitat, lebo po prevolani sa uz plati 7 centov za minutu, takze ta akcia funfon je len pre uzku skupinu ludi a je docasna, takze aj vzhladom na to pokrytie je 4KA zdaleka najlepsia moznost.
kiosque
Amateur
Amateur

ďakujem za rady :) mne tiež vychádza štvorka ako najlepšia volba len dúfam že to nebude moc problémovy operátor...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Počiatočné problémy vyriešili, ale vždy sa niečo nájde. Od včera majú výpadok niekoľkých služieb.

Pokiaľ vieš, že budeš v pokrytí tak je to proste noubrainer.
kiosque
Amateur
Amateur

škoda že nedávaju nič za prenos čísla ale to nevadí
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Nikto nedava nic za prenos, to je ako Fico, cez dane a poplatky mu dame miliardy a potom rozdava male balicky nejakych 20€ ako vratka, ci vlaky "zadarmo" - podobne operator, zaviazes sa na 2 roky, platis desiatky Eur mesacne a dostanes par spat, akoze za prenos.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

4ka je najlepsia, jedina nevyhoda je slabsie pokrytie LTE... ale tak myslim ze stale rozsiruju siet, len bohuzial nemaju 800mhz pasmo ako ostatni operatori tak musia viac investovat...
Napísať odpoveď