Joomla - editor prispevkov zobrazuje len HTML
Joomla - editor prispevkov zobrazuje len HTML
Cavte, dostal som sa k historickej verzii joomly a potrebujem, aby sa mi zobrazovali editovatelne prispevky normalne... Je to asi 1.0 beta dokonca, tak vobec neviem, ci tam nic take ani nebolo, alebo sa to da niekde nastavit, v novej verzii je uz vsetko uplne inak... ak si niekto spomenie, budem rad..
na nete hladam marne...
Re: Joomla - editor prispevkov zobrazuje len HTML
Pozri v zakladnych nastaveniach predvolený editor. Ak tam ziadny nemas, musis nejaky nainstalovat. Pisem ako to je na joomla 2.5 S tvojou verziou nemam skusenosti
Joomla 1.0 beta? Ved to musi byt derave ako sito.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
cinges: Máš nejaký špeciálny dôvod ponechať túto verziu Joomly? Prečo ju neupdatneš?
Nemam ziaden dovod tuto verziu ponechat, pracuje sa uz na uplne novej stranke, lenze za ten mesiac - dva este musime pridat produkty na stranky, kym sa vsetko premigruje a je to dost nepohodlne to tam zadavat takto cez html... Este som sa s tym prave nestretol, ze by sa len v html editovalo, tak ze ci je to tou starou verziou joomly, ktora to ani neobsahovala, alebo je chyba niekde inde..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
kto vie ... ta verzia moju generaciu uz obisla .. kazdopadne ak to tam malo byt a bolo a uz to tam nie je, skus pozriet javascript konzolu (f12), mozno to hadze nejaky error
ak to tam byt nemalo a ma byt a to CMS to vobec nepodporuje, tak to bude chciet jednoduchu programatorsku upravu
ak to tam byt nemalo a ma byt a to CMS to vobec nepodporuje, tak to bude chciet jednoduchu programatorsku upravu
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
AFAIK do 1.0 si doinstalovaval WYSIWYG editor ako plugin. Zda sa ze popularny bol TinyMCE.
Ale ci pojde v bete, to neviem. Kazdopadne by mozno slo pouzit nejaky iny WYSIWYG editor HTML a vziat HTML vystup z neho, aj ked to nie je idealne.
Ale ci pojde v bete, to neviem. Kazdopadne by mozno slo pouzit nejaky iny WYSIWYG editor HTML a vziat HTML vystup z neho, aj ked to nie je idealne.
Ano, tam treba kuknut, aky editor je nastaveny.mjz napísal:Pozri v zakladnych nastaveniach predvolený editor. Ak tam ziadny nemas, musis nejaky nainstalovat. Pisem ako to je na joomla 2.5 S tvojou verziou nemam skusenosti
Pripadne este aj v nastaveniach uzivatela sa da tento editor nastavit a prepisat tak zakladne nastavenie, takze aj tam pozri a daj nam vediet.
ano, bolo to v nastaveniach pre jednotlivych uzivatelov, nebol tam zvoleny ziaden editor, to bol problem, dakujem moc za rady..