Ahojte
Poradi niekto pri vybere LTE (4G) routera za dobru cenu?
Potreboval by som router typu ako ASUS 4G-N12 cize zariadenie do ktoreho dam SIMku a som ho schopny pripojit k sietovemu rozvodu v dome. Teda nemal by to byt USB router ktory sa pripaja priamo k PC. Spojenie s PC by malo byt cez sietovy kabel.
Ktore routre by som mohol zvazovat aby boli schopne spolupracovat so SWANom?
Ja viem, ze na webe maju zoznam doporucovanych zariadeni. Ide mi skor o prakticke skusenosti uzivatelov. Predsa len cena takeho zariadenia je niekolkonasobne vyssia ako u beznych routeroch.
Dakujem
LTE router
Re: LTE router
Uz sa to tu riesilo, mozes pouzit aj ich usb modem v kombinacii s dlink routrom do ktoreho to usb pripojis. Pohladaj na fore
Tiez pouzivam kombinaciu USB modemu Huawei a routra TP-Link na SWAN a ide to paradne.
Ahoj,
Ja mam tiez ten ich USB modem Huawei E3372 a dokupil som k nemu D-Link DWR-116
Akurat som musel do routra nahodit novsi firmware (v1.05(EU)), lebo ten povodny v1.04, (kupovany v marci 2015) este nevedel pracovat s modemom E3372,
vid hodnotenia/komentare na alza stranke,
a moje skusenosti...vsimol som si v admin nastaveniach routra ze mam Signal Strength o trosku lepsi signal/viac paliciek.....ako ked pripojim modem priamo do NB bez routera. Asi ten D-Link bude mat v sebe nejaky zosilovac este.
v domacnosti mam pripojene 2 desktopy cez LAN + 5 zariadeni cez Wifi (3 smartphone + 1 tablet + 1 PS4), a som spokojny. moznoze raz alebo 2x do mesiaca musim restartnut router, asi kvoli vypadku sieti, ale inac ok. Akurat mi vadi, ze si v D-Link admin nastaveniach neviem pozriet spotrebovane data, tak som do vsetkych windowsoch a androidoch nainstaloval merac dat.
a ako pozeram ten Huawei,sa da uz splasit na bazosi aj za lacnejsi penaz...,
ja som kupoval este za povodnu cenu (55€).
takze teraz uz to nieje take drahe
Ja mam tiez ten ich USB modem Huawei E3372 a dokupil som k nemu D-Link DWR-116
Kód: Vybrať všetko
https://www.alza.sk/d-link-dwr-116-d1147931.htm?o=2vid hodnotenia/komentare na alza stranke,
a moje skusenosti...vsimol som si v admin nastaveniach routra ze mam Signal Strength o trosku lepsi signal/viac paliciek.....ako ked pripojim modem priamo do NB bez routera. Asi ten D-Link bude mat v sebe nejaky zosilovac este.
v domacnosti mam pripojene 2 desktopy cez LAN + 5 zariadeni cez Wifi (3 smartphone + 1 tablet + 1 PS4), a som spokojny. moznoze raz alebo 2x do mesiaca musim restartnut router, asi kvoli vypadku sieti, ale inac ok. Akurat mi vadi, ze si v D-Link admin nastaveniach neviem pozriet spotrebovane data, tak som do vsetkych windowsoch a androidoch nainstaloval merac dat.
a ako pozeram ten Huawei,sa da uz splasit na bazosi aj za lacnejsi penaz...,
ja som kupoval este za povodnu cenu (55€).
takze teraz uz to nieje take drahe
-
zdravotnik
Light Professional
Ja fungujem na kombinácii TP-link 3220 (23EUR nový) a nahodeným fw od http://ofmodemsandmen.com/downloadso.html a bez problémov funguje aj s Alcatel L850V, ktorý sa dá kúpiť do nejakých 30EUR na bazoši.