Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa Cesar »

beardie napísal:pri tychto volbach pojde Smeru o vela, ak nebudu schopni byt vo vlade, myslim si, ze sa strana zvnutra rozpadne
To je isté, že Smer bude vo vláde, keď nie s SNS tak sa nájde nieto, kto radšej pôjde do stabilnej rozkrádačky so Smerom ako do hádajúcej sa koalície aká sa už raz rozpadla. A keď nie SNS, tak KDH ale po voľbách môžeme mať aj prekvapenie, že Procházka sa hneď ponúkne Ficovi do počtu.

Podľa mňa okrem SAS a Matoviča bude hocikto ochotný ísť do vlády so Smerom, budú sa aj pretekať kto tam bude.

A koalícia všetkých proti Smeru nie je pravdepodobná, je podľa mňa úplne vylúčené, že by do toho išla aj SNS, načo by aj išli, veď sa im bude lepšie kradnúť s Ficom, stabilnejšie.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa Makovnik »

Casto pada otazka, kto a kde su ti tupovolici, ked sa zda, ze neexistuju a pritom ich je tak 35-40%.....jednoducho sa navonok neprejavia a svoju hlupost drzia pod pokrievkou a potom tresnu anonymne taky nezmysel " :minus: ty opakuješ tie pi***** na Fica."
Kazdopadne nechcu diskutovat a to malo, co diskutuje, len nadava a k veci kde nic, tu nic. Pripadne este papagajuju mantry a dogmy od pobirmovanca a jeho bandy.

Kto ma chut, moze sa k takym pregrciavacom pridat http://inzeraty.sme.sk/i/130651-prijmem ... rigadnikov
eMPiko
Addict
Addict

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa eMPiko »

Cesar napísal:
To je isté, že Smer bude vo vláde, keď nie s SNS tak sa nájde nieto, kto radšej pôjde do stabilnej rozkrádačky so Smerom ako do hádajúcej sa koalície aká sa už raz rozpadla. A keď nie SNS, tak KDH ale po voľbách môžeme mať aj prekvapenie, že Procházka sa hneď ponúkne Ficovi do počtu.

Podľa mňa okrem SAS a Matoviča bude hocikto ochotný ísť do vlády so Smerom, budú sa aj pretekať kto tam bude.

A koalícia všetkých proti Smeru nie je pravdepodobná, je podľa mňa úplne vylúčené, že by do toho išla aj SNS, načo by aj išli, veď sa im bude lepšie kradnúť s Ficom, stabilnejšie.
Podla mna SNS pre Smer nie je priorita. Posledna skusenost urcite nebola pozitivna (myslim ze kauza emisie bola SNS, tusim aj natenkovy tender). Taktiez takou extremnou stranou mozu znechutit niektorych volicov. Podla mna sa Smer radsej zoberie menej kontroverznu a poslusnu stranu typu Most ci Siet a budu si spokojne bacovat spolu. Ziskaju spolahliveho partnera a zaroven zlegitimizuju svoje postavenie tym, ze sa k nim pridala normalna strana.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jedine SNS moze s nim ist do koalicie... neverim ze ostatni by mnad tym co i len uvazovali...
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Na RTVS Matovic s Kalinakom aspon ako-tak dokazali viest diskusiu a pan moderator im nechal slovo. Ale ten dement na Markize, ktory kazdemu skoci do reci len povie 5 slov... Diskusia...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

A neviem či úmyselne alebo absolútnym amaterizmom na Markíze, ale keď sa niekto vyjadruje ani raz sa nezobrazuje na obrazovke že ako sa volá a z akej strany je ten konkrétny človek. Niečo neskutočné, šokujúce, že ako je takto možné spraviť diskusnú reláciu, že sa nevie kto je kto a z akej strany, hanba.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

ja to tak vidím na totálny bankrot celých volieb: http://www.aktuality.sk/clanok/313717/f ... -zlepenec/
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Aj na TA3 je diskusia a ta moderatkora je teda inak nestranna, div že by si tam s tým Dankom nepotykala. Tak nebudem prekvapený ak smer získa menej ako 30% hlasov, reálne to tak vyzerá a všetky ich hlasy skončia v SNS + odlev do opozičných strán, tam bude ale najviac záležať či si Prochadzka a ďalaši dokážu uchmatnúť ešte nejakých sklamaných voličov smeru.

Ak však bude vekové zastúpenie voličov ako v minulých voľbách, tak to pre opozíciu nedopadne ružovo, treba aby išlo voliť viac mladých od 18-39 rokov, lebo tí sú v tomto najpasívnejší (hlavne tí mezi 18-24)

Tu je napr. štatistika na 27tis. resp. EU volby 2014, vekové zastúpenie voličov str. 10 (my sme tí celkom naspodu)
http://www.europarl.europa.eu/pdf/eurob ... nex_sk.pdf
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak by niekoho zaujímala rómska politika a program strán.
Prílohy
romska otazka.jpg
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

hughito napísal:Ak by niekoho zaujímala rómska politika a program strán.
V tejto problematike je riesenie od Smeru smerom napravo. Ti nalavo sa s ciganmi stretli akurat tak na predvolebnych kampaniach a nemaju sajnu ako ich deti ziju. Maloktori chodia do skol a ak uz tam su, tak len kvoli tomu, aby sa sli najest, zohriat alebo aby sa nepovedalo, ze sa rodicia nestaraju. Mozno tak 1 z 20 prejavuje aspon ako-take prejavy zdraveho rozumu a vie napisat svoje meno spravne.
Rodicia sa zaujimaju o tych svojich smetiarov akurat ked im dojde zo skoly list o tom, ake je ich dieta zanedbane alebo ak nieco ukradne/pokazi.
A dalsie vzdelavanie pre ucitelov? Ved tych by dokazal ucit aj stredoskolak popri skole ako brigadu.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Najhoršie čo by sa reálne mohlo stať v týchto voľbách by bolo počúvať min ďalšie štyri roky tlačovky danka a fica, pri vybavení si tej predstavi mi teda nie je všetko jedno.
ancikrista
Light Star
Light Star

retkvic napísal:Najhoršie čo by sa reálne mohlo stať v týchto voľbách by bolo počúvať min ďalšie štyri roky tlačovky danka a fica, pri vybavení si tej predstavi mi teda nie je všetko jedno.
No, ak by to tak aj dopadlo, tak ja to vidím iba na masívny globálny odchod z tejto krajiny plného mladých ľudí, čím by tu ostalo iba kopu dôchodcov a teda aj zánik viacerých firiem, pretože aby bolo na dôchodky, či podporu štátu, tak sa tým samozrejme zdvihnú dane kľudne aj na 35%, takže iba totálny krach, úpad celého štátu
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja to vidim tak, ze ty musis mat IQ rovne tvojmu veku.
ancikrista
Light Star
Light Star

bude to tak ?

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2016, 16:18)

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2016, 16:19)

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2016, 16:19)
Prílohy
1929788_918234874891969_773632792789628319_n.jpg
1929788_918234874891969_773632792789628319_n.jpg (25.14 KiB) 1245 zobrazení
12308431_1270419939642166_4397731625441974176_n.jpg
Fico - Matovič.jpg
fico-berie-z-vrecka.jpg
fico-berie-z-vrecka.jpg (126.09 KiB) 1238 zobrazení
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nie, nebude to tak, ziadne masivne stahovanie narodov sa konat nebude aj keby tam bol fico dalsich 10 rokov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dufam, ze aj toto video pomoze zmobilizovat aspon par nerozhodnutych volicov. Take zneuzivanie policie tu bolo naposledy za meciarizmu.
Retne
Darca
Darca

Este lepsia je reakcia Prezidenta PZ. Aki boli policajti ustretovi voci Matovicovi...

http://tv.hnonline.sk/policia-vypocuje- ... vi-1055480

perlicka na torte je ze nebudu odpovedat do volieb na ziadne otazky... cize si mam vycucat z prstu, ci riesia Fica kvoli tomu ze ma dokumenty na ktore nema mat pravo... po Smerakoch a konflikte s dennikom N, tu mame policiu... zasnem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Len ci ho vobec vypocuju, ved 3 roky mu nevedeli dorucit predvolanie na sud: http://www.aktuality.sk/clanok/256887/r ... zastihnut/
Uz ani neviem aky je aktualny stav.
Hlavne ze Matovicovi dorucili predvolanie v nedelu do televizie :D Ja nerozumiem ako ti predstavitelia policie vobec dokazu chodit bez hanby na verejnosti.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To je neskutočný nonsens s tým predvolaním pre Fica.

Keby to bol medzinárodne hľadaný človek, ktorý sa niekde v prdeli skrýva, tak nepoviem ani pol slova, ale to, že nevedia zastihnúť premiéra, ktorý každý jeden deň sedí v parlamente, vystupuje v telke alebo organizuje meetingy, na ktorých obšťastňuje dôchodkyne, im ako výhovorka nepríde maximálne komické a trápne!? :roll:

Neuveriteľný banánistan...
Retne
Darca
Darca

inac vy co ste v zahranici Vam uz dosla obalka? mojej polovicke z noveho mesta nie a nie dojst... potvrdzujuci mail dostala...
Napísať odpoveď