Mobil - okupany v umyvacke riadu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Mobil - okupany v umyvacke riadu

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

ano ano tak ako citate, :|

toto sa moze stat len mne, mobil som zabudol v umyvacke riadu ( cistil som sitko + cerpadlo a z vrchneho kosika som si svietil)
po 2:10 hodinovom programe a po otvoreni umyvacka som onemel :nono: :nono: a potom uz len konal.

vybral rozobral vycistil dal som to vsetko vschnut.

neveril som ze uz niekedy tan mobil sa zapne alebo ze vida zo seba nejaku tu zvucku ale :roll: on sa zapol aj sa nabije len po zapnuti sa po minute zasekne a retartuje a stale dookola, resp. nenaslo mi ani kartu len tiesnovy rezim.

ked to poslem do servisu podla vysho nazor vymenia dosku a malo by sa ta dat dalej pouzivat ??

neviete aspon orientacne kolko by to stalo?

mobil je v zaruke este rok, len tie .... nalepky su uz vsetky ruzove, inac je monil krasne cisty zvnutra ziadna oxidacia, napadlo ma ci niekde sa nedaju zohnat tie nalepky ?

poradte lebo ma ide slak trafit :cry:

presne pred rokom mi takto odisiel galaxy note 1 (spadol do kanala nikdy viac som ho nevidel) kupil som si pred rokom tento galaxy note 4 a traz toto :( :o :shock: :? umrel som

GALAXY NOTE 4
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Mobil - okupany v umyvacke riadu

Príspevok od používateľa kukiak »

vymena dosky je nerentabilna a o zaruku si uz prisiel.. daj to do servisu vycistit isopropylom a do ultrazvuku.. mozno pomoze..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skor sa poobzeraj po nejakom s rozbitym displayom a vymen si dosku. ani to cistenie nepomoze, mozno na chvilku.
http://mobil.bazos.sk/inzerat/58069875/ ... -A3333.php
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked aj vymeni dosku, stale tam ostava baterka, sluchadlo, reproduktor, mikrofon, displej, to vsetko moze byt a podla mna aj bude poskodene. Ten mobil nebol vo vode 15 sekund, ale dlhsi cas. Zial. Podla mna treba cely novy mobil, opravovat toto okupane cudo nema zmysel z financneho hladiska.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Presne tak. Neinvestoval by som doň ani cent. Ináč guess.whoo v tom inzeráte Note 4 nie je.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

sorry moja chyba, to vsetko co si vymenoval heker sa da vybrat z druheho rozbiteho. na display by voda nemala mat vplyv kedze od neho ide iba flex kablik, ktory sa nema velmi ako poskodit a ak nevidi vniknutu vodu medzi sklo a digitizer tak bude v pohode...anyway ak by si taky telefon nasiel za nejakych 100e tak by som to riskol, inak nie
Napísať odpoveď