kopačky za super ceny...?!

O športe...
nikto123
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 371
Registrovaný: 22 okt 2007, 20:00
Bydlisko: tu

kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa nikto123 »

zdravim Vas..
natrafil som na stranku http://www.adidasf50adizeros.com/ , chcel by som sa spytat,ci s tym mate nejake skusenosti, su tam kopacky najnovsie druhy a za cenu 80dolarov, takmer vsetky zo 400 zlacnene. a za postovne tam je 2,50/resp 5dolarov..aj na slovensko mi to nahadzuje..
zda sa mi to az moc ako z rozpravky taka ponuka,tak by som sa chcel spytat, ci otom niekto nieco neviete,alebo tak...


dakujem :)
MoRk4
Light Star
Light Star
Príspevky: 294
Registrovaný: 31 júl 2009, 17:55
Bydlisko: Liptovsky Mikulas (Slovensko)

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa MoRk4 »

su to FAKE , nekupuj to
nikto123
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 371
Registrovaný: 22 okt 2007, 20:00
Bydlisko: tu

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa nikto123 »

myslis? ...mna to napadlo, no podvedome som chcel verit tomu,ze to je original za taku cenu... este som radsej neobjednaval, a ak mi tu nik nenapise,ze s tym ma dobre skusenosti, tak ani neobjednam...
MoRk4
Light Star
Light Star
Príspevky: 294
Registrovaný: 31 júl 2009, 17:55
Bydlisko: Liptovsky Mikulas (Slovensko)

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa MoRk4 »

Nemyslim jedni mam doma, sice nie z tejto stranky ale su to take iste proste fake, napodobenina originalu
Dumbass
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 51
Registrovaný: 20 máj 2011, 13:50

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa Dumbass »

neni su tamlen fake pozri na obrazky a pri adidas f50 si zvac obrazok a pozri listocek tam to mas a f50 maju na boku jetam f50 a nad tym adizero
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 19413
Registrovaný: 21 feb 2005, 21:19
Bydlisko: KE

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa Gothar »

Fake a este ti ich mozno ani neposlu, kdesi tu bola tema s podobnym eshopom, kde predavali udajne znackove veci, ale neobtazovali sa ich ani posielat.
Dumbass
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 51
Registrovaný: 20 máj 2011, 13:50

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa Dumbass »

a tato stranka http://www.adidasf50adizero.com su to tez fake??
martinwa
Expert
Expert
Príspevky: 163
Registrovaný: 26 jún 2010, 12:36
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa martinwa »

Už len podľa tej ceny to môžeš určiť. Ak chceš PRAVÉ kopačky Adidas/Nike tak si priprav niekoľko stoviek eur. Ak chceš napodobeniny, tak tie kúpiš aj do 70€.
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3183
Registrovaný: 19 máj 2007, 11:53
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa DanielDevil »

kedy už pochopíte že za 70€ kúpi aj pravé? Akurát že je to rozdelné do tried, III. trieda je najkvalitenjšia, II. menej kvalitná (tieto dve sa predávajú najviac), rozdiel je pekne vidieť keď sa pozrieš na podrážku a štuple, samozrejme aj v cene...

napr. na prodirect soccer to teraz označujú ako
Intro Boot (I. trieda) http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 24293.aspx
Club Boot (II. trieda) http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 24292.aspx
Pro Boot (III. trieda) http://www.prodirectsoccer.com/Products ... 24291.aspx
martinwa
Expert
Expert
Príspevky: 163
Registrovaný: 26 jún 2010, 12:36
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa martinwa »

kedy už pochopíte že za 70€ kúpi aj pravé? Akurát že je to rozdelné do tried, III. trieda je najkvalitenjšia, II. menej kvalitná (tieto dve sa predávajú najviac), rozdiel je pekne vidieť keď sa pozrieš na podrážku a štuple, samozrejme aj v cene...
Tu ide o to, čo si človek predstavuje pod slovom pravé vieš?! :wink:
- pre niekoho sú PRAVÉ kopačky tie, s ktorými hrajú profesionáli napr. v Corgoň Lige (neverím tomu, že ich kúpiš do 70€)
- pre niekoho iného sú všetky PRAVÉ kopačky tie, čo majú na sebe štítok s nápisom ADIDAS, či Nike
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3183
Registrovaný: 19 máj 2007, 11:53
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak pravé sú tie ktoré vyrába daná značka a nie sú nejakou čínskou/vietnamskou kópiou ktorá falšuje logo a na danú značku sa len hrá
martinwa
Expert
Expert
Príspevky: 163
Registrovaný: 26 jún 2010, 12:36
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa martinwa »

Áno to je tiež pravda a opäť iný pohľad na vec. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 13616
Registrovaný: 30 jan 2008, 12:58
Bydlisko: VK,TN
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa guess.whoo »

danieldevil - na vlastne oci som videl kopacky Nike, ktore boli vyrabane firmou Nike v Azii a napodobeninu tychto kopaciek a nebol som schopny rozoznat, ktore boli "origi". Pokial tie kopacky nekupis v autorizovanom kamennom obchode tak nemas ziadnu zaruku, ze kupujes original

mozno ani vtedy :P
ondo777
Novice
Novice
Príspevky: 1
Registrovaný: 17 feb 2013, 17:09

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa ondo777 »

objednal som si adizera raz s takejto stranky a za mesiac boli rozpadnute , fejky . Urcite ich neobjednavaj , skus www.prodress.sk
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4737
Registrovaný: 28 dec 2006, 18:33
Bydlisko: Komjatice,Nitra
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

za tie 2 roky uz aj dvoje kopacky zodral :D
denis.fulop
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1
Registrovaný: 04 feb 2016, 21:21
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa denis.fulop »

Myslíte, že sú FAKE ?
12650171_1166421870064593_2003724998_n.jpg
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 14819
Registrovaný: 30 máj 2006, 20:27

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa heker »

Odkial si ich objednaval?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 7001
Registrovaný: 12 okt 2007, 16:41
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja by som už z nejakých pofidérnych eshopov tenisky alebo topánky akéhokoľvek druhu neobjednával.

Raz som si kupoval basketové tenisky zo slovenského eshopu, ktoré mi vydržali cca. rok a pol (ok, to je pomerne dosť dlhý čas), ale vynosil som ich až do úplného zodratia a keď som si úplne rovnaký model potom kúpil v USA a porovnal som ho s tými mojimi rozpadnutými, už na prvý pocit bolo cítiť, že to proste rovnaké tenisky nie sú. Povrch mal úplne iný "feeling", všetky švy vyzerali byť presnejšie, atď. Takže mi bolo jasné, že tie prvé boli fakey. Môžem to potom aj nafotiť a hodiť sem.

Odvtedy už kupujem tenisky len v overených kamenných obchodoch a ešte sa mi nestalo, že by sa mi akékoľvek tenisky na basket zničili za jednu sezónu alebo aj dve.

Moja skúsenosť ma teda presvedčila, že sa neoplatí to objednávať cez internet kvôli ušetreným pár eurám, ale radšej si priplatím a viem, že mi tie tenisky vydržia aj 2-krát dlhšie...
redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1614
Registrovaný: 17 aug 2008, 12:24
Bydlisko: Prešov
Kontaktovať používateľa:

Re: kopačky za super ceny...?!

Príspevok od používateľa redliner »

Prečo fake ? Aké majú označenie ? Je to len nižšia trieda...
Napísať odpoveď