Zdravim,
nahodil som na Ubuntu 12.10 Qbittorent a chcem aby po dotahani torrentu automaticky rozbalil RARka. Dal som do nastaveni Qbittorrent nech pusti po dotahani prikaz "unrar x r %f\%n\*.rar %f\%n\" ale nic sa nestane. Viete mi poradit cim to moze byt?
Qbittorrent unrar
Re: Qbittorrent unrar
Musíš dať opačné lomítka. Toto by fungovalo možno tak vo Windowse za prítomnosti programu unrar.exe, v Linuxe ti spätné lomítko berie ako escape character a nie zalomenie cesty.
[s]Rovnako príkaz r aspoň vo verzii UNRAR 5.30 neexistuje, takže ti to nepôjde a stačí ti x ("Extract files with full path").[/s] {márne som dúfal, že tu máme funkčný tag prečiarknutého textu
}
//Update: Aha, ono to má byť prepínač -r pre "Recurse subdirectories", takže aktualizovaný príkaz nižšie.
Skús takto:
Neodskúšané, ale mohlo by to fungovať.
[s]Rovnako príkaz r aspoň vo verzii UNRAR 5.30 neexistuje, takže ti to nepôjde a stačí ti x ("Extract files with full path").[/s] {márne som dúfal, že tu máme funkčný tag prečiarknutého textu
//Update: Aha, ono to má byť prepínač -r pre "Recurse subdirectories", takže aktualizovaný príkaz nižšie.
Skús takto:
Kód: Vybrať všetko
unrar x -r %f/%n/*.rar %f/%n/Re: Qbittorrent unrar
Skusil som aj tvoj prikaz, no aj tak sa nic nedeje