Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
Už pred 2 týždňami som to poslal naspäť. Nech zavolá na úrad.
jj, 10 dni dozadu som poslal naspat. zatial kazdemu prislo, aj bez potvrdzujuceho mailu. povedal by som, ze ak to aj urad poslal, tak to stratila zahranicna posta
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne veru dosla na Island 2 tyzdne dozadu. Mala by napisat na obecny urad, kde posielala ziadost o volby zo zahranicia. Kedze to posielaju priamo oni z daneho uradu. Mali by mat aj sledovacie cislo zasielky, kedze na mojom bolo nieco take. Teda mali by mat.Retne napísal:inac vy co ste v zahranici Vam uz dosla obalka? mojej polovicke z noveho mesta nie a nie dojst... potvrdzujuci mail dostala...
napisala mail na urad, bohvie ci uz nie je aj tak neskoro...
-
t0m4s3
Admin
Nie je, mne to prislo do tyzdna od podania a cas mas do zaciatku volieb
Re: Voľby 2016
vsak to je nieco podobne ako od agentur.. Slovensko ma cca 5,5miliona obyvatelov a do priskumu daju 1100.hughito napísal:No áno, sú sčasti objektívne pre hojko. Aj keď na hojku je 51979 užívateľov a hlasovalo 72 ľudí. Čiže možno keby to admini poslali každému do SS ako anketu, bolo ty to ešte výpovednejšie - čo sa hojka týka.
Nie, nie je. Už sme to tu rozoberali
Odpisali ze to posielali 26/1, poslali aj ten tracking code, no slov. posta uz neudava info ak to opusti hranicet0m4s3 napísal:Nie je, mne to prislo do tyzdna od podania a cas mas do zaciatku volieb
Ak uz sme pri tom, pisal som o tom, ale nemohlo by sa to hlasovanie este raz, naposledy restartovat? Stalo sa vela veci, strajky, Prochazkove vyroky, Matovic-Fico kauza, Sme rodina ktora ma okolo 4% v prieskumoch tu nie je...
Idealne, ak to je mozne, aj dopisat do nazvu temy "(nove hlasovanie)" a do prveho a posledneho prispevku napisat doterajsie vysledky.
Inak, ako to bude 14 dni pred volbami, zverejnovanie priskumov je zakazane, plati to len pre nove, alebo bude aj tento prieskum na hojku musiet byt "deaktivovany"? Ak ano, mohli by sa vysledky zverejnit aspon den predtym v sprave, aj s info ze sa to nasledne zablokuje.
Idealne, ak to je mozne, aj dopisat do nazvu temy "(nove hlasovanie)" a do prveho a posledneho prispevku napisat doterajsie vysledky.
Inak, ako to bude 14 dni pred volbami, zverejnovanie priskumov je zakazane, plati to len pre nove, alebo bude aj tento prieskum na hojku musiet byt "deaktivovany"? Ak ano, mohli by sa vysledky zverejnit aspon den predtym v sprave, aj s info ze sa to nasledne zablokuje.
co ty mas s tym hojkovskym prieskum tu... na hojku je velka cast ludi co pracuje v IT, priemerny vek tipnem okolo 25-30... drviva vacsina okasle nejake vlaky zadarmo a preplatky za plyn. Pre ludi na hojku je podstatne to ake bude slovensko o 5/10/20 rokov, cize je jasne ze nebudu volit inseminatora alebo Fica co nema ani volebny plan...
prieskum tu na hojku ti moze akurat povedat, ze hojko neodzrkadluje priemernu uroven slovenskeho ludu
prieskum tu na hojku ti moze akurat povedat, ze hojko neodzrkadluje priemernu uroven slovenskeho ludu
malo by to nulovu informacnu hodnotuDreamer napísal:nemohlo by sa to hlasovanie este raz, naposledy restartovat?
Je mi jasne ze toto hlasovanie sa neda porovnat s prieskumami, je tu malo Smerakov, ale zaujimalo by ma to hlavne v suvislosti s tymi kauzami - hlavne zmeny tych pravicovych stran a okrem toho, volby sa blizia a aj ludia, ktorych politika nezaujima si vdaka tomu hlasovaniu mozu na tuto temu kliknut a hlasovat, takze teraz by mohlo byt viac hlasov - mozno to motivuje aj nevolicov ist volit, ktovie...
Akurat dnes som si bol vyplatit plyn - 10€. Budem asi kruzkovat Ficka, kolka radost s penaziRetne napísal:drviva vacsina okasle nejake vlaky zadarmo a preplatky za plyn
-
Waagbistritz69
King
Dreamer: neviem ako tebe, ale mne tu ide hlasovať za inú možnosť, keby som zmenil rozhodnutie
-
ancikrista
Light Star
jasné, ale zvyšujúce sa dane Ti nebudú vadiť, hlavne, že más pohondiatých 10€, čo ?wladas napísal: Akurat dnes som si bol vyplatit plyn - 10€. Budem asi kruzkovat Ficka, kolka radost s penazi
Presne to som chcel napisat, je povolena zmena hlasu. Ak niekto medzicasom zmenil svoje rozhodnutie, mohol zmenit hlas v ankete. Anketa je teda stale aktualna 
ancikrista - nepochopil si, ani podla toho FicKa, ani podla smajlika?
Waagbistritz69 - to viem ja, ty, ale kolki z tych, ktori sem prisli mozno raz, dvakrat, zahlasovat? Inak dalsie dovody som vypisal vyssie, v 2 prispevkoch, ak sa to nerestartuje, dobre, len som dal navrh.
Waagbistritz69 - to viem ja, ty, ale kolki z tych, ktori sem prisli mozno raz, dvakrat, zahlasovat? Inak dalsie dovody som vypisal vyssie, v 2 prispevkoch, ak sa to nerestartuje, dobre, len som dal navrh.
-
Waagbistritz69
King
https://sk.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3niaancikrista napísal:jasné, ale zvyšujúce sa dane Ti nebudú vadiť, hlavne, že más pohondiatých 10€, čo ?
tí by sa ale nedozvedeli ani o tom reštarte, ledaže by sa oboslala hromadná správa alebo čoDreamer napísal:to viem ja, ty, ale kolki z tych, ktori sem prisli mozno raz, dvakrat, zahlasovat?
Waagbistritz69 - ak by bolo v nazve temy docasne to "nove hlasovanie" (co som navrhoval), dozvedeli by sa.
Inak hromadne spravy asi nie, ale napadlo ma, nie len v ramci hojka, co by mohlo ludi prinutit viac sa zaujimat o volby a politiku - sutaz, organizovana samozrejme nestrannickou organizaciou alebo jednotlivcom, v otazkach by boli otazky z programov jednotlivych stran, aspon vsetkych co maju nad 3% v prieskumoch, par otazok ako vek, vzdelanie, kraj a nakoniec aku stranu by volili, ludia by si tak museli zistit nejake info a nehlasovali by len podla oblubeneho politika - a ludia su schopni sutazit aj o 3 Eurove USBcko a pod., takze by stacili mensie vyhry, mozno nieco so statnymi symbolmi. No uz je na to asi neskoro...
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2016, 20:25)
Dalsie prieskumy, zverejnene dnes, 17.2.2016...
Európske analytické centrum (EAC) pre agentúru SITA na vzorke 1 460
Smer-SD 29,8
#Sieť 15,0
Most-Híd 8,2
KDH 8,2
SNS 8,1
SaS 5,3
SMK 5,3
OĽaNO-NOVA 4,8
SKOK! 3,8
Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko 3,0
SME RODINA - Boris Kollár 2,8
Median, pre RTVS (tusim na vzorke 1001 cez tel. a osobne)
Smer - SD 32,1
SNS 10,5
Sieť 8,7
Most-Híd 7,9
Obyčajní ľudia a nezávi... 7,5
Sloboda a Solidarita 6,7
KDH 6,6
Sme rodina - Boris Kollár 5,5
Kotleba - ĽS NS 3,4
SMK 2,4
Smer zacina klesat vsade, ale je zaujimave, ze volit by slo len asi 50% a len asi polovica vie koho pojde volit, takze dane vysledky su len od stvrtiny volicov, dalsia stvrtina sa moze rozhodnut akokolvek a cast dalsich dvoch stvrtin sa moze este rozhodnut ist volit, takze vysledky sa mozu vyrazne menit. Myslim si, ze ti nerozhodnuti budu hlavne pravicovi, ktori spekuluju hlavne kvoli strachu z prepadnutia hlasu, Smeraci v tom asi maju jasno, takze nakoniec este nic nie je tak iste, ako si mnohi myslia - vela moze zmenit aj to, ci tie strany okolo 5% budu mat tesne nad alebo pod 5%, takze 3 strany pod 5% moze byt aj 14%, spolu s dalsimi malymi stranami to moze byt aj cez 20% a to moze pre Smer znamenat bud PLUS 10%, alebo MINUS 10%.
Inak hromadne spravy asi nie, ale napadlo ma, nie len v ramci hojka, co by mohlo ludi prinutit viac sa zaujimat o volby a politiku - sutaz, organizovana samozrejme nestrannickou organizaciou alebo jednotlivcom, v otazkach by boli otazky z programov jednotlivych stran, aspon vsetkych co maju nad 3% v prieskumoch, par otazok ako vek, vzdelanie, kraj a nakoniec aku stranu by volili, ludia by si tak museli zistit nejake info a nehlasovali by len podla oblubeneho politika - a ludia su schopni sutazit aj o 3 Eurove USBcko a pod., takze by stacili mensie vyhry, mozno nieco so statnymi symbolmi. No uz je na to asi neskoro...
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2016, 20:25)
Dalsie prieskumy, zverejnene dnes, 17.2.2016...
Európske analytické centrum (EAC) pre agentúru SITA na vzorke 1 460
Smer-SD 29,8
#Sieť 15,0
Most-Híd 8,2
KDH 8,2
SNS 8,1
SaS 5,3
SMK 5,3
OĽaNO-NOVA 4,8
SKOK! 3,8
Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko 3,0
SME RODINA - Boris Kollár 2,8
Median, pre RTVS (tusim na vzorke 1001 cez tel. a osobne)
Smer - SD 32,1
SNS 10,5
Sieť 8,7
Most-Híd 7,9
Obyčajní ľudia a nezávi... 7,5
Sloboda a Solidarita 6,7
KDH 6,6
Sme rodina - Boris Kollár 5,5
Kotleba - ĽS NS 3,4
SMK 2,4
Smer zacina klesat vsade, ale je zaujimave, ze volit by slo len asi 50% a len asi polovica vie koho pojde volit, takze dane vysledky su len od stvrtiny volicov, dalsia stvrtina sa moze rozhodnut akokolvek a cast dalsich dvoch stvrtin sa moze este rozhodnut ist volit, takze vysledky sa mozu vyrazne menit. Myslim si, ze ti nerozhodnuti budu hlavne pravicovi, ktori spekuluju hlavne kvoli strachu z prepadnutia hlasu, Smeraci v tom asi maju jasno, takze nakoniec este nic nie je tak iste, ako si mnohi myslia - vela moze zmenit aj to, ci tie strany okolo 5% budu mat tesne nad alebo pod 5%, takze 3 strany pod 5% moze byt aj 14%, spolu s dalsimi malymi stranami to moze byt aj cez 20% a to moze pre Smer znamenat bud PLUS 10%, alebo MINUS 10%.
SMER - ide dole! KONECNE!
SNS - nechapem kto voli tuto neexistujucu stranu
Siet - nebyt Matovica maju 2x tolko
Most - 8 staci
OLaNO - nebyt Matovica maju 2x tolko
SAS - nebyt zbytocnej fasistickej retoriky, volili by ich aj ludia z kavierni, ale so 6.7% mozu byt stastni
Sme rodina - v parlamente, zly sen
Kotleba - prajem ju 2.99 %
SNS - nechapem kto voli tuto neexistujucu stranu
Siet - nebyt Matovica maju 2x tolko
Most - 8 staci
OLaNO - nebyt Matovica maju 2x tolko
SAS - nebyt zbytocnej fasistickej retoriky, volili by ich aj ludia z kavierni, ale so 6.7% mozu byt stastni
Sme rodina - v parlamente, zly sen
Kotleba - prajem ju 2.99 %