Akty X - navrat (serial)
Akty X - navrat (serial)
predvcerom Joj Plus zacala vysielat Akty X navrat, zrejme kazdu stredu bude chodit. Dali dva dieli za sebou, neviem ci to tak spravia aj na buduce. 1. cast sa mi celkom pacila ale ku koncu tam zacali dajak velmi kecat a druha cast bola podla mna lepsia, pre mna to malo atmosferu starych dobrych casti akty x.
Pozervate, alebo ste to uz videli? rok je uvedeny 2015 tak neviem ci sa to uz niekde vysielalo.
Ako ste spokojny s novymi aktami x?
Pozervate, alebo ste to uz videli? rok je uvedeny 2015 tak neviem ci sa to uz niekde vysielalo.
Ako ste spokojny s novymi aktami x?
Re: Akty X - navrat (serial)
nevysielalo, premiera vo svete bola tiez januar 2016, kukam je to v pohode
Prvy diel bol na mna prilis konspiracny, ale v druhom to uz bola klasika. Uvidime ako to bude pokracovat, ak sa zachova styl druheho dielu, tak budem spokojny 
Paci sa mi, ze nechali povodne intro. Z povodneho serialu si pamatam iba najlepsie epizody (a urcite nie som sam), preto to maju tvorcovia tazsie - ocakavania su velke a prvy diel bol vo vseobecnosti sklamanim nie len u mna.
Paci sa mi, ze nechali povodne intro. Z povodneho serialu si pamatam iba najlepsie epizody (a urcite nie som sam), preto to maju tvorcovia tazsie - ocakavania su velke a prvy diel bol vo vseobecnosti sklamanim nie len u mna.
Jj, povodne intro ma velmi potesilo. Prvy diel bol fakt dost uleteny a plny logickych chyb. Ale v jeho zavere sa mi pacil navrat dalsej postavy tradicnej postavy.
Druhy diel bol uz ale klasicky. Som zvedavy na pokracovanie.
Ku 2015 si myslim, ze je rok kedy to bolo natocene. Podla oficialneho facebooku bola svetova premiera teraz, ak uz pisali chalani vyssie.
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2016, 20:56)
neviem co chcel byt treti diel, ale ja som sa nasmial. ak to bol ciel, tak super. ked nie... bojim sa o zvysok serie
Druhy diel bol uz ale klasicky. Som zvedavy na pokracovanie.
Ku 2015 si myslim, ze je rok kedy to bolo natocene. Podla oficialneho facebooku bola svetova premiera teraz, ak uz pisali chalani vyssie.
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2016, 20:56)
neviem co chcel byt treti diel, ale ja som sa nasmial. ak to bol ciel, tak super. ked nie... bojim sa o zvysok serie
Mne to absolutne nesadlo. Taketo diely si z minulosti nepamatam, v tomto seriali som vzdy hladal nieco na urovni thrilleru az hororu a nie pokus o komediu.
Tretí diel bol veľmi nezvyčajný, taký ešte nebol. Mám rád humor, nemám s tým problém ani tu, len aby s tým nepreháňali aby seriál bol stále o mysterióznych veciach a nie zmena seriálu na sitcom.
Podla mna uroven zatial dobra, nastastie ale ta zabavnost bola dobre podana a nevadila mi ako v prvych aktoch x - aj tam boli zabavne casti. Co si pamatam z niektorych - tak napr. ta s tym potetovanym muzom, alebo v 7 serii ten dzin, tak to bola skoro podobna cast ako tu (tiez clovek nevedel ci nepresli na komedialny serial).
GothaR, Cesar: komediálnych dielov bolo v histórií aktov X viac, obzvlášť v neskorších sériách. Toto bolo veľmi podobné, podľa mňa zatiaľ najlepšia časť novej série (aj preto že sa najviac podobala na "klasické" X-Files)
-
Old Dirty Bastard
Guru
presne tak, takeho humoru bolo v klasickom x-files dost. napr. cast kde boli duchovia starsieho manzelskeho paru alebo cast s upirmi. cast kde predstierali, ze su manzelsky par. hollywoodska cast. cast kde nasli mrtveho ufonca, pricom islo o muza v obleku. cast s dzinom (resp. "dzinkou") a vela inych. dobra bola aj ta, kde si mulder vymenil telo s tym typkom co patril k muzom v ciernom. tretia cast bola fakt skvela a tesim sa co bude dalej. som vcelku prekvapeny, ze to davaju v podstate simultanne so svetovou premierou na nasej jojke :O
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som tiez fanusik povodnych AKtov-X, ich navrat hodnotim velmi pozitivne, proste su to klasicke Akty-X.
Len sa mi zda, ze su dynamickejsie, to co bolo tu v jednej casti, tak by sa v pôvodnych odohravalo asi v troch.
A este ma zaujima, kolkorat uz bol Muz s cigaretou mrtvy? Ten mi tam uz dajako nesedi.
Len sa mi zda, ze su dynamickejsie, to co bolo tu v jednej casti, tak by sa v pôvodnych odohravalo asi v troch.
A este ma zaujima, kolkorat uz bol Muz s cigaretou mrtvy? Ten mi tam uz dajako nesedi.
-
Maxpayne
Light Professional
mne pride tato cela seria ako komedialny serial
-
Old Dirty Bastard
Guru
musim priznaz, ze posledne dve casti (4 a 5) boli fakt slabsie a konkretne v poslednej casti ten humor moc nesedel ani mne. uvidime co bude dalej..
-
Soviet
Darca
Tiez som pozrel vsetkych 5 a dako netusim o co im trochu ide. Cakal som, ze to bude viac mystery, ako toto co to je doteraz.
5-cast o prepnutych teroristoch uplne onicom, som ani nemal pocit ze pozeram x
Vcera som si akurat nasiel cas, ze pozriem nove Akty X, ale nula bodov tato 5 cast.
A šiesta časť bude posledná v sérii.
Takže už veľa toho už ani nebude.
Mohli to spraviť aj lepšie, keď bude pokračovanie to bude zázrak.
Mohli to spraviť aj lepšie, keď bude pokračovanie to bude zázrak.
-
Soviet
Darca
To fakt? To mohli radsej spravit jednu poriadnu napinavu mystery zahadu a natiahnut ju na 6 casti, ako takto.
ako jedine pozitivum 5. epizody beriem Lauren Ambrose, ktora kedysi davno hrala Claire Fisher v seriáli Six Feet Under.
Očakávania boli, aj záujem divákov, prvá časť mala aj vysokú sledovanosť v USA ale toto bude len ďalší seriál, ktorý by mohol byť fakt dobrý ale to vedeli potopiť. Tieto časti by mohli byť popri 20 napínavých častí ale že spravia 6 o ničom slabých častí to je veľká škoda.
-
Soviet
Darca
Maju 6 casti aby daco taketo ako posledna 6ta roztiahli na viacero, no nie. Oni urobia 3 "odveci" a potom do 45min zhrnu milion veci. Trochu chaos mi to prislo cele v poslednej casti.