mam tuto appku hodenu na ftp
https://github.com/inveneo/RFAnalysisJS
kde moze byt chyba, ked sa spracuje len cast skriptu, ktora najde suradnice bodu, ale nevytvori tu zeleno-cervenu analyzu?
jedine co som zmenil bol presun viewshed.html a jeho adresarov do korenoveho priecinku, a tam som vybalil aj dependencies. linkovane zo serveru vo viewshed.html neidu, ale vsetky testy dependencies ukazali, ze funguju. kym je vsetko linkovane ako default, tak sa zobrazi len mapa.
webova appka
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: webova appka
veď si pozri v konzole kde a aké chyby ti to hádže. Skús si to bez toho presúvania viewshed.html či to funguje. Ak áno, tak si niekde zabudol nejakú cestu zmeniť
bez presuvania je vysledok rovnaky - len mapa.
konzola pomohla identifikovat - v kode googleapi je vlozeny podpis "signature" ale ten v html kode nie je ani spomenuty.
takze som ziskal na google developer ziskal browser key. netusim ale kam ho vlozit v kode
konzola pomohla identifikovat - v kode googleapi je vlozeny podpis "signature" ale ten v html kode nie je ani spomenuty.
takze som ziskal na google developer ziskal browser key. netusim ale kam ho vlozit v kode
-
audiotrack
VIP
vdaka.
no je jedno ci tam vkladam retazec znakov, ale cestu na generovany .json subor, stale ta ista chyba 403, lebo moja domena to nema dovolene
no je jedno ci tam vkladam retazec znakov, ale cestu na generovany .json subor, stale ta ista chyba 403, lebo moja domena to nema dovolene
-
audiotrack
VIP
robíš tam nejaký ajaxový request na inú doménu, a padá ti to kvoli cors politike? Alebo čo znamená že nemá tvoja doména niečo povolené? Nemáš to niekde online?