Smartwatch

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Jaro33332
Expert
Expert

Smartwatch

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Ahoj,
zase rozmyslam nad kupou chytrych hodiniek - hlavne namiesto mojich sucasnych Casio..
Najviac ma zaujali NO.1 D5. Poznate nejake lepsie v podobnej cene? Hlavne aby mali Android, nie svoj vlastny system.. Okruhly display taktiez podmienka..
(nechcem aby mi tu niekto teraz hladal hodinky.. Iba ak v tom ma niekto prehlad, cita weby o tychto prodktoch, hladal nejake pre seba... tak by tip potesil :-) )
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Smartwatch

Príspevok od používateľa audiotrack »

to si dosť okresal možnosti :) V tejto cene nie, ak chceš okrúhle. Ak chceš drahšie okrúhle, tak huawei watch alebo motorola 360
Osobne by som do smartwatchov neinvestoval viac ako 100€, lebo za takú cenu zoženieš z číny už celkom solídnu hračku (hračku preto, lebo aj tie najdrahšie hodiny sú imho debilina. Je to imidžovka, ale nepoužiteľné - aj tak vždy ten telefon nakoniec vytiahneš z vrecka)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Cele smart hodinky su kravina. Je to bez praktickeho pouzitia. Aby som mal v hodinkach signalizaciu kto mi vola? A ked chcem dvihnut, aj tak musim uz pouzit mobil. To iste ak chcem ja volat alebo pisat niekomu email. Alebo ze to ma merac tepu? Ak chce niekto merat tep, tak sa obrati na profi kusky, ktore su na to specializovane typu Polar, Garmin alebo nieco podobne. Ak chces hodinky, tak si kup nieco pekne, za 100 eur dokazes kupit uz aj Festiny, ktore budu 6x lepsie vyzerat a 9x lepsie splnia svoj ucel. Alebo hociktoru inu znacku.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a nemusis ich nabijat 4x do tyzdna
Napísať odpoveď