Chyba obrazovky na LED TV Samsung...
Chyba obrazovky na LED TV Samsung...
Zdravím Vás!
Mám trojročný TV LED Samsung UE46D7000 a začal sa mi cca 10 cm od ľavého okraja na obrazovke objavovať tenký priesvitný pás od vrchu nadol, ktorý je podľa farby obrazu takmer neviditeľný a napr. pri zelenej farbe (pri futbale) je viditeľný až moc. Nemáte s niečím podobným skúsenosti? Či je to možné opraviť, alebo je to koniec mojej telky a mám si šetriť na druhú? Ďakujem.
Mám trojročný TV LED Samsung UE46D7000 a začal sa mi cca 10 cm od ľavého okraja na obrazovke objavovať tenký priesvitný pás od vrchu nadol, ktorý je podľa farby obrazu takmer neviditeľný a napr. pri zelenej farbe (pri futbale) je viditeľný až moc. Nemáte s niečím podobným skúsenosti? Či je to možné opraviť, alebo je to koniec mojej telky a mám si šetriť na druhú? Ďakujem.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyba obrazovky na LED TV Samsung...
Priesvitný znamená čo? Že je biely, čierny, nesvieti zelená?
Pravdepodobne odišla elektronika riadiaca ten pás pixelov. Je možné, že to v servise vedia opraviť. Cenu ale povedať neviem.
Pravdepodobne odišla elektronika riadiaca ten pás pixelov. Je možné, že to v servise vedia opraviť. Cenu ale povedať neviem.
V podstate je tmavozelenej farby.....
-
Ryan Giggs
VIP
Opravit ti to samozrejme opravia. Otazka je ci sa to oplati.
Však to, dal som zaň okolo 1200 eur, teraz sú v takej výbave za 700 eur, ale keď by nebola drahá oprava, aj tak nemám na nový. Skočím do servisu Samsungu a spýtam sa...... ale dnes keby som kupoval nový tak by som už asi išiel do LG......
Panely Samsungu a LG sa vyrabaju na rovnakej vyrobnej linke. 
-
Ryan Giggs
VIP
To maš odkiaľ taky nezmysel? LG a Samsung použivaju uplne rozdielnu technologiu panelov, takže nie je nemožne aby to išlo z jednej linky.
Väčšina modelov LG su obrazovo najhoršie TV. LG použiva hlavne IPS panely čo je pre smartfony, tablety a čiastočne pre monitory sice fajn technologia, ale pre televizory veľmi nie.pavucek napísal:ale dnes keby som kupoval nový tak by som už asi išiel do LG......
Zdravím, mám presne ten istý problém na LG, na tv pri rozmanitosti farieb na obrazovke nebadať nič, no ako náhle je napr. futbal alebo hokej, alebo niečo v jednej farbe, na obrazovke vidieť u mňa dva zvislé pásy o šírke možno 1cm, jden slabší cca 15cm od ľavého okraja a druhý trocha silnejší o 10cm ďalej, pásy sú priehľadné, ale pôsobia rušivo...
Neviete niekto v čom je problém?
Neviete niekto v čom je problém?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pomaly ale iste ti odchadza panel..poobzeraj sa po novom