Strana ĽSNS
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
tomas147: To je irelevantné, kde všade som bol a tak ďalej - hlavnej idei môjho príspevku si zjavne nepochopil a preto si si vybral istú pasáž, na ktorú si sa opýtal a ktorá nie je až tak podstatná vo vzťahu ku mne, len aby si mohol nejako zareagovať. Na rozdiel od niektorých ale neverím v neoverené sprostosti naštudované z PC a gauča, v ktoré poniektorí fanaticky veria presne tak isto, ako niektorí rovnako iracionálne veria vo svojho boha.
kali520: Čakal som, kedy to tu kto vytiahne, nesklamal si. Popravde, ani som nečakal, že dokážeš pochopiť tak trochu širším súvislostiam. Dokonca som ich v tom príspevku spred 4 rokov aj naznačil, niektoré jedince ale potrebujú lepšie vysvetlenie, takže: V čase, keď vstupoval do politiky, sa dalo chápať, že poniektorí naivnejší ľudia ho budú voliť. Pretože mu skočili na lep s jeho "proticigánskou" rétorikou, v regiónoch, ktoré mali a majú s cigánmi problémy, sa to čakať dalo. To platilo aj pre mojich rodičov. Naivita. Po tom, čo sa Kotleba dostal "k moci" v BB kraji a po všetkých jeho excesoch a jasných náznakoch toho, že je presne taký istý (ak nie horší) ako ostatní politici, ho dokáže voliť iba ľudský odpad. V zmysle "ho" nemyslím jeho, ale jeho stranu, presne tak isto, ako keď napíšem, že niekto "volí Fica", tak v tom zmysle, že volí SMER. Ak si niekto dokáže vstúpiť do svedomia a pochopil, že Kotleba a jeho strana sú iba takí istí drístalkovia, podfarbení náckami a vyholenými hlavohruďami s debilnými rečami o sionistoch a kdejakých "kleptopkorpokraciách" či iných rádoby sofistikovane znejúcich úderných slovíčkach, tak je to odpustiteľné. Z môjho pohľadu. Ak nie a po tom všetkom ide aj napriek tomu voliť jeho a jeho kolegov, či iných srandistov (na kandidátke je napríklad taký Cuper), platí pre neho označenie, ktoré som tu spomínal. Je mi vcelku šuma fuk, čo si o tomto všetkom myslíš, tak ako som to napísal na predchádzajúcej strane. Viac ti to vysvetľovať nebudem, aj tak si nemyslím, že by si to pochopil.
Vieš, existujú dôvody, prečo nebývam na Slovensku, kde som bol kedysi doma. Bližšie ti to vysvetľovať nebudem, ale vedz, že moji rodičia si o tom všetkom čosi vypočuli. Niekto zakopne raz a poučí sa, prizná si chybu, oľutuje ju. Niekto sa nepoučí a zostane sprostý. Nabudúce ma teda ušetri svojich prázdnych táranín a nepoučuj ma, vieš o mne psiu riť a aj o tom, ako to s rodičmi dopadlo. Že vrúcne pozdravujem aj tvoju gramatiku, NA STRÁŽ.
kali520: Čakal som, kedy to tu kto vytiahne, nesklamal si. Popravde, ani som nečakal, že dokážeš pochopiť tak trochu širším súvislostiam. Dokonca som ich v tom príspevku spred 4 rokov aj naznačil, niektoré jedince ale potrebujú lepšie vysvetlenie, takže: V čase, keď vstupoval do politiky, sa dalo chápať, že poniektorí naivnejší ľudia ho budú voliť. Pretože mu skočili na lep s jeho "proticigánskou" rétorikou, v regiónoch, ktoré mali a majú s cigánmi problémy, sa to čakať dalo. To platilo aj pre mojich rodičov. Naivita. Po tom, čo sa Kotleba dostal "k moci" v BB kraji a po všetkých jeho excesoch a jasných náznakoch toho, že je presne taký istý (ak nie horší) ako ostatní politici, ho dokáže voliť iba ľudský odpad. V zmysle "ho" nemyslím jeho, ale jeho stranu, presne tak isto, ako keď napíšem, že niekto "volí Fica", tak v tom zmysle, že volí SMER. Ak si niekto dokáže vstúpiť do svedomia a pochopil, že Kotleba a jeho strana sú iba takí istí drístalkovia, podfarbení náckami a vyholenými hlavohruďami s debilnými rečami o sionistoch a kdejakých "kleptopkorpokraciách" či iných rádoby sofistikovane znejúcich úderných slovíčkach, tak je to odpustiteľné. Z môjho pohľadu. Ak nie a po tom všetkom ide aj napriek tomu voliť jeho a jeho kolegov, či iných srandistov (na kandidátke je napríklad taký Cuper), platí pre neho označenie, ktoré som tu spomínal. Je mi vcelku šuma fuk, čo si o tomto všetkom myslíš, tak ako som to napísal na predchádzajúcej strane. Viac ti to vysvetľovať nebudem, aj tak si nemyslím, že by si to pochopil.
Vieš, existujú dôvody, prečo nebývam na Slovensku, kde som bol kedysi doma. Bližšie ti to vysvetľovať nebudem, ale vedz, že moji rodičia si o tom všetkom čosi vypočuli. Niekto zakopne raz a poučí sa, prizná si chybu, oľutuje ju. Niekto sa nepoučí a zostane sprostý. Nabudúce ma teda ušetri svojich prázdnych táranín a nepoučuj ma, vieš o mne psiu riť a aj o tom, ako to s rodičmi dopadlo. Že vrúcne pozdravujem aj tvoju gramatiku, NA STRÁŽ.
Mozno si len zle vysvetlujes moje otazky, zaujimaju ma len nazory, preco si urcity ludia potom podobne veci vymyslaju ci uz o iluminatoch, mierotvorcovi Hitlerovi atd.? Nemyslim ze z nudy..seth82 napísal:tomas147: To je irelevantné, kde všade som bol a tak ďalej - hlavnej idei môjho príspevku si zjavne nepochopil a preto si si vybral istú pasáž, na ktorú si sa opýtal a ktorá nie je až tak podstatná vo vzťahu ku mne, len aby si mohol nejako zareagovať. Na rozdiel od niektorých ale neverím v neoverené sprostosti naštudované z PC a gauča, v ktoré poniektorí fanaticky veria presne tak isto, ako niektorí rovnako iracionálne veria vo svojho boha.
.
-
seth82
Darca
Na to je téma o konšpiráciách, tu to rozoberať nemôžeme. Ide o ľudí, ktorí o vonkajšom svete nevedia zhola nič, netušia, kde v živote spravili chybu a preto si potrebujú vytvoriť imaginárneho nepriateľa, na ktorého hádžu vinu za úplne všetko na svete.
Nie je to nejaký argument, ale reakcia na nepresné/nepravdivé tvrdenie.Waagbistritz69 napísal: to je nejaký argument? hlavne, že za nich teraz kandiduje, keď do predošlých volieb išiel a.f.a.i.k. za SĽS, Mišún detto
Asi ani nevieš čo sám píšeš. Takže ti to zopakujem,seth82 napísal:Magát nie je členom? A kdeže som ja tvrdil, že je? Je na kandidátke toho obludária? Je. Nauč sa diskutovať a svojich slamených panákov si strkaj vieš kam.
"Stranu, v ktorej sa nachádza" - nie stranu, na ktorej kandidátke je.seth82 napísal:Iba nekonečný idiot môže voliť stranu, v ktorej sa nachádza napríklad ten exot
Kotlebovi a ĽSNS bola vyjadrená podpora aj od Slovákov žijúcich či už v Švajčiarsku, Nemecku alebo Anglicku (atď.) .. tvoje "vystrčenie rite" nie je ničím výnimočné a napriek hlúpemu klišé, nepridáva tvojim názorom väčšiu váhu .. čiže to, že si "videl kadečo", nikoho nezaujíma a neodzrkadľuje ani názory a postoje iných Slovákov žijúcich a pracujúcich v zahraničí.seth82 napísal:Ja som na rozdiel od 99 percent členov na tej kandidátke aj vystrčil riť zo Slovenska a zažil + videl som kadečo, takže nepotrebujem drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne.
Stoj si za čím chceš, ale ten primitívny spôsob vyjadrovania a argumentácie hovorí sám za seba. Každopádne dosť netradičný slovník na "liberála".seth82 napísal:Iba ľudský odpad dokáže voliť túto stranu a za tým si stojím, jej voliči nech sa z toho pokojne aj zoserú priamo pred počítačom.
Zaujímavé, že toto si z toho Japonska (alebo kde to si), dokázal tak jednoznačne zhodnotiť. Mohol by si sa o tých "excesoch a jasných náznakoch" aj rozpísať.seth82 napísal:Po tom, čo sa Kotleba dostal "k moci" v BB kraji a po všetkých jeho excesoch a jasných náznakoch toho, že je presne taký istý (ak nie horší) ako ostatní politici, ho dokáže voliť iba ľudský odpad.
Táto platňa je už ohraná, vymysli niečo lepšie ako je neznalosť "vonkajšieho sveta" a potreba "imaginárneho nepriateľa", kedže fakticky sú to, nezmysly.seth82 napísal:Ide o ľudí, ktorí o vonkajšom svete nevedia zhola nič, netušia, kde v živote spravili chybu a preto si potrebujú vytvoriť imaginárneho nepriateľa, na ktorého hádžu vinu za úplne všetko na svete.
-
seth82
Darca
Čože? Mne je úplne jedno, či je oficiálnym členom strany alebo nie je. Je na jej kandidátke. Ani Draxler nie je na kandidátke SMERu a je SMERák. A ako to platí aj pre Lajčáka, tak to platí aj pre Magáta - kotlebova strana s ním má spojenie, je na jej kandidátke a hotovo. Nič viac nie je potrebné vedieť.
"Kotlebovi a ĽSNS bola vyjadrená podpora aj od Slovákov žijúcich či už v Švajčiarsku, Nemecku alebo Anglicku (atď.)" - a to ty samozrejme vieš dokázať. Vlastne počkať - nie, nevieš. To, či som videl kadečo nikoho nezaujíma? A ty si koho hovorca, prosím ťa? Kto je to ten "nikto", koho to nezaujíma? Ty? Nikde som netvrdil, že môj názor má odzrkadľovať názor ostatných Slovákov v zahraničí - kedy už konečne prestaneš rozhadzovať tie svoje argumentačné klamy? Ak nemáš čo napísať k veci, tak nepíš, toto je úplne kontraproduktívne. Okrem toho, tak ako už tradične, si absolútne nepochopil jadro problému, na ktorý som narážal, hlavne v spojitosti s hlupákmi, ktorí rozširujú bludy o konšpiráciách a "sionistoch".
"Každopádne dosť netradičný slovník na "liberála"." - Ja som "liberál"? Človeče, ďalší Straw Man. Baví ťa to?
"Zaujímavé, že toto si z toho Japonska (alebo kde to si), dokázal tak jednoznačne zhodnotiť. Mohol by si sa o tých "excesoch a jasných náznakoch" aj rozpísať." - Ja som sa v Japonsku nenarodil. Dúfam, že si tejto narážke porozumel. A nie, rozpisovať sa nebudem, pretože nech by som tu napísal čokoľvek, otočil by si to v svoj prospech a skončilo by to obhajobou čohokoľvek, čo Kotleba so svojimi holohlavými SBSkármi spáchal.
"Táto platňa je už ohraná, vymysli niečo lepšie ako je neznalosť "vonkajšieho sveta" a potreba "imaginárneho nepriateľa", kedže fakticky sú to, nezmysly." - Ak vyhlásim, že tráva je zelená, nejde o obohranú (podčiarkujem, voliči megaslováčiska už tradične neovládajú ani svoj rodný jazyk) platňu, ale o jednoducho overiteľný fakt. Nie sú to žiadne nezmysly, sú to výsledky štúdií. Lenže to môžeme rozobrať v téme o konšpiráciách, kde som už v minulosti tomuto venoval dostatočne dlhý príspevok.
"Kotlebovi a ĽSNS bola vyjadrená podpora aj od Slovákov žijúcich či už v Švajčiarsku, Nemecku alebo Anglicku (atď.)" - a to ty samozrejme vieš dokázať. Vlastne počkať - nie, nevieš. To, či som videl kadečo nikoho nezaujíma? A ty si koho hovorca, prosím ťa? Kto je to ten "nikto", koho to nezaujíma? Ty? Nikde som netvrdil, že môj názor má odzrkadľovať názor ostatných Slovákov v zahraničí - kedy už konečne prestaneš rozhadzovať tie svoje argumentačné klamy? Ak nemáš čo napísať k veci, tak nepíš, toto je úplne kontraproduktívne. Okrem toho, tak ako už tradične, si absolútne nepochopil jadro problému, na ktorý som narážal, hlavne v spojitosti s hlupákmi, ktorí rozširujú bludy o konšpiráciách a "sionistoch".
"Každopádne dosť netradičný slovník na "liberála"." - Ja som "liberál"? Človeče, ďalší Straw Man. Baví ťa to?
"Zaujímavé, že toto si z toho Japonska (alebo kde to si), dokázal tak jednoznačne zhodnotiť. Mohol by si sa o tých "excesoch a jasných náznakoch" aj rozpísať." - Ja som sa v Japonsku nenarodil. Dúfam, že si tejto narážke porozumel. A nie, rozpisovať sa nebudem, pretože nech by som tu napísal čokoľvek, otočil by si to v svoj prospech a skončilo by to obhajobou čohokoľvek, čo Kotleba so svojimi holohlavými SBSkármi spáchal.
"Táto platňa je už ohraná, vymysli niečo lepšie ako je neznalosť "vonkajšieho sveta" a potreba "imaginárneho nepriateľa", kedže fakticky sú to, nezmysly." - Ak vyhlásim, že tráva je zelená, nejde o obohranú (podčiarkujem, voliči megaslováčiska už tradične neovládajú ani svoj rodný jazyk) platňu, ale o jednoducho overiteľný fakt. Nie sú to žiadne nezmysly, sú to výsledky štúdií. Lenže to môžeme rozobrať v téme o konšpiráciách, kde som už v minulosti tomuto venoval dostatočne dlhý príspevok.
A mne je úplne jedno, že je to tebe jedno. Nauč sa písať a vyjadrovať presne, keď chceš niekoho alebo niečo kritizovať.seth82 napísal:Čože? Mne je úplne jedno, či je oficiálnym členom strany alebo nie je. Je na jej kandidátke.
Ten "nikto" by mal byť každý, kto sa zamyslí nad tvojim argumentom a spýta sa sám seba, prečo by ho to malo zaujímať, keď 1) nie je ani jasné čo si to vlastne tak zásadné "videl a zažil" a 2) je viac než pravdepodobné, že sa to priamo netýka tebou kritizovaných tém.seth82 napísal:To, či som videl kadečo nikoho nezaujíma? A ty si koho hovorca, prosím ťa? Kto je to ten "nikto", koho to nezaujíma?
Len si implikoval, že "99% kandidátky drísta sprostosti", lebo na rozdiel od teba nežili mimo Slovenska.seth82 napísal:Nikde som netvrdil, že môj názor má odzrkadľovať názor ostatných Slovákov v zahraničí - kedy už konečne prestaneš rozhadzovať tie svoje argumentačné klamy?
"Jadro problému" bolo tvoje tvrdenie, že nemať potrebu "drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne" nejak súvisí s pobytom v zahraničí. A to je celé.seth82 napísal:Okrem toho, tak ako už tradične, si absolútne nepochopil jadro problému, na ktorý som narážal, hlavne v spojitosti s hlupákmi, ktorí rozširujú bludy o konšpiráciách a "sionistoch".
Dobre teda, nie si liberál, len volíš stranu, ktorá sama seba označuje za liberálnu.Ja som "liberál"? Človeče, ďalší Straw Man. Baví ťa to?
seth82 napísal:Ak vyhlásim, že tráva je zelená, nejde o obohranú (podčiarkujem, voliči megaslováčiska už tradične neovládajú ani svoj rodný jazyk) platňu, ale o jednoducho overiteľný fakt. Nie sú to žiadne nezmysly, sú to výsledky štúdií.
- seth82 napísal:Ide o ľudí, ktorí o vonkajšom svete nevedia zhola nič, netušia, kde v živote spravili chybu a preto si potrebujú vytvoriť imaginárneho nepriateľa, na ktorého hádžu vinu za úplne všetko na svete.
A oháňať sa rozdielom medzi "ohranosťou" a "obohranosťou" ? Nezabudni nabudúce skontrolovať štylizáciu textu, prípadne interpunkciu.
-
seth82
Darca
"A mne je úplne jedno, že je to tebe jedno. Nauč sa písať a vyjadrovať presne, keď chceš niekoho alebo niečo kritizovať." - Ja som sa vyjadril celkom jasne. To, že to ty nevieš pochopiť, je predsa iba tvoj vlastný problém, nie môj.
"Ten "nikto" by mal byť každý, kto sa zamyslí nad tvojim argumentom a spýta sa sám seba, prečo by ho to malo zaujímať, keď 1) nie je ani jasné čo si to vlastne tak zásadné "videl a zažil" a 2) je viac než pravdepodobné, že sa to priamo netýka tebou kritizovaných tém." - Takže sa predsa len pasuješ do pozície hovorcu "každého, kto sa zamyslí". Nemám ďalšie komentáre, je to podľa mňa zbytočné.
"Len si implikoval, že "99% kandidátky drísta sprostosti", lebo na rozdiel od teba nežili mimo Slovenska." - neimplikoval. To si si na základe svojich zvláštnych dedukčných schopností "implikoval" ty. A to už taktiež nie je môj problém.
""Jadro problému" bolo tvoje tvrdenie, že nemať potrebu "drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne" nejak súvisí s pobytom v zahraničí. A to je celé." - Naozaj? Tak to potom definitívne potvrdzuje, že je úplne zbytočné s tebou diskutovať. Toto ani zďaleka nebolo hlavným cieľom mojej myšlienky a už vôbec nie to, že ak niekto žije v zahraničí, tak to nejako súvisí so všetkým ostatným. Zjavne nedokážeš pochopiť jednoduchú schému - ak niekto sedí celý život na zadku doma a celý svoj názor si vytvorí z bludov, ktoré vyhrabe na webe, tak jeho prehľad je vo všetkom maximálne obmedzený, oveľa viac obmedzený ako u niekoho, kto sa pokúsil o "niečo iné". Obšírnejšie sa vyjadrovať ani nebudem, pôvodne som predpokladal, že prídeš na to, o čom píšem, no zjavne som ťa precenil.
"Dobre teda, nie si liberál, len volíš stranu, ktorá sama seba označuje za liberálnu." - Takže si ani nedokážeš priznať, že si si to vymyslel. Síce so sileným podmazom sarkazmu sa snažíš seba samého utvrdiť vo svojej pravde. Čo už.
Rozdielom a gramatikou (a to tá moja nie je práve najlepšia) sa "oháňam" preto, pretože záujmy hejslovenských strán plných buranov alebo náckov krížených s nacionalistami (najnižší pud pre tvorbu a vytváranie + ovládanie más nielen v 21. storočí) odjakživa stále obhajujú a obhajovali ľudia, ktorí ani len neovládajú svoj rodný jazyk. Myslím si, že si veľmi dobre porozumel tomu, na čo som narážal. Vždy tomu bolo tak a môžem ťa potešiť, že ty nie si jediným príkladom, aj na tomto fóre ich bolo odjakživa dosť. Je to pre mňa osobne tak trochu fenomén, fascinuje ma to. Ale veď teba to nemusí zaujímať, pretože je ti úplne jedno, že mne je to jedno, no nie?
"Ten "nikto" by mal byť každý, kto sa zamyslí nad tvojim argumentom a spýta sa sám seba, prečo by ho to malo zaujímať, keď 1) nie je ani jasné čo si to vlastne tak zásadné "videl a zažil" a 2) je viac než pravdepodobné, že sa to priamo netýka tebou kritizovaných tém." - Takže sa predsa len pasuješ do pozície hovorcu "každého, kto sa zamyslí". Nemám ďalšie komentáre, je to podľa mňa zbytočné.
"Len si implikoval, že "99% kandidátky drísta sprostosti", lebo na rozdiel od teba nežili mimo Slovenska." - neimplikoval. To si si na základe svojich zvláštnych dedukčných schopností "implikoval" ty. A to už taktiež nie je môj problém.
""Jadro problému" bolo tvoje tvrdenie, že nemať potrebu "drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne" nejak súvisí s pobytom v zahraničí. A to je celé." - Naozaj? Tak to potom definitívne potvrdzuje, že je úplne zbytočné s tebou diskutovať. Toto ani zďaleka nebolo hlavným cieľom mojej myšlienky a už vôbec nie to, že ak niekto žije v zahraničí, tak to nejako súvisí so všetkým ostatným. Zjavne nedokážeš pochopiť jednoduchú schému - ak niekto sedí celý život na zadku doma a celý svoj názor si vytvorí z bludov, ktoré vyhrabe na webe, tak jeho prehľad je vo všetkom maximálne obmedzený, oveľa viac obmedzený ako u niekoho, kto sa pokúsil o "niečo iné". Obšírnejšie sa vyjadrovať ani nebudem, pôvodne som predpokladal, že prídeš na to, o čom píšem, no zjavne som ťa precenil.
"Dobre teda, nie si liberál, len volíš stranu, ktorá sama seba označuje za liberálnu." - Takže si ani nedokážeš priznať, že si si to vymyslel. Síce so sileným podmazom sarkazmu sa snažíš seba samého utvrdiť vo svojej pravde. Čo už.
Rozdielom a gramatikou (a to tá moja nie je práve najlepšia) sa "oháňam" preto, pretože záujmy hejslovenských strán plných buranov alebo náckov krížených s nacionalistami (najnižší pud pre tvorbu a vytváranie + ovládanie más nielen v 21. storočí) odjakživa stále obhajujú a obhajovali ľudia, ktorí ani len neovládajú svoj rodný jazyk. Myslím si, že si veľmi dobre porozumel tomu, na čo som narážal. Vždy tomu bolo tak a môžem ťa potešiť, že ty nie si jediným príkladom, aj na tomto fóre ich bolo odjakživa dosť. Je to pre mňa osobne tak trochu fenomén, fascinuje ma to. Ale veď teba to nemusí zaujímať, pretože je ti úplne jedno, že mne je to jedno, no nie?
Stále ťa to baví, v poriadku..
seth82 napísal:Ja som sa vyjadril celkom jasne. To, že to ty nevieš pochopiť, je predsa iba tvoj vlastný problém, nie môj.
- seth82 napísal:Iba nekonečný idiot môže voliť stranu, v ktorej sa nachádza napríklad ten exot, ktorého screenshot z facebooku som práve uviedol.
seth82 napísal:- neimplikoval. To si si na základe svojich zvláštnych dedukčných schopností "implikoval" ty. A to už taktiež nie je môj problém.
- seth82 napísal:Ja som na rozdiel od 99 percent členov na tej kandidátke aj vystrčil riť zo Slovenska a zažil + videl som kadečo, takže nepotrebujem drístať sprostosti o sionistoch, iluminátoch, židoch, zlých Američanoch, dobrých Rusoch, dobrom Hitlerovi a podobne.
Nie je mojou povinnosťou hádať tvoje myšlienky a schémy, ale je mi jasné, že šlo len o obyčajné zovšeobecnenie negatívnych stereotypov a ich aplikovanie na ideologických oponentov, nič viac.- Naozaj? Tak to potom definitívne potvrdzuje, že je úplne zbytočné s tebou diskutovať. Toto ani zďaleka nebolo hlavným cieľom mojej myšlienky a už vôbec nie to, že ak niekto žije v zahraničí, tak to nejako súvisí so všetkým ostatným. Zjavne nedokážeš pochopiť jednoduchú schému - ak niekto sedí celý život na zadku doma a celý svoj názor si vytvorí z bludov, ktoré vyhrabe na webe, tak jeho prehľad je vo všetkom maximálne obmedzený, oveľa viac obmedzený ako u niekoho, kto sa pokúsil o "niečo iné". Obšírnejšie sa vyjadrovať ani nebudem, pôvodne som predpokladal, že prídeš na to, o čom píšem, no zjavne som ťa precenil.
Nevymyslel, ale logicky dedukoval z toho, že volíš (ako si sám napísal) stranu, ktorá sa označuje za liberálnu. Asi nevieš čítať, pretože som priznal, že napriek tomu - sa teda nemusíš označovať za liberála.seth82 napísal:Takže si ani nedokážeš priznať, že si si to vymyslel. Síce so sileným podmazom sarkazmu sa snažíš seba samého utvrdiť vo svojej pravde. Čo už.
Môže ťa to fascinovať, ale v podstate tu ide len o vyťahovanie a zveličovanie gramatických chýb oponenta za účelom diskreditácie jeho názorov a argumentov v iných, nesúvisiacich témach.seth82 napísal:Je to pre mňa osobne tak trochu fenomén, fascinuje ma to.
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2016, 16:42)
Dodnes som si myslel o jednom kamaratovi ze ma nieco v hlave... no to vsetko pominulo ako na FB uvejernil ze prosi ludi aby volili Kotlebu... ostal som v soku a nie je jediny...
ocividne tam ma toho viac ako ty
Asi ano, no ja nie a nie si najst cestu k inteligencnej elite nasho naroda 
Len sprostý človek sa môže utešovať tým, že volí "inteligentnejších" hoci ho (verejnosť) už roky okrádajú.Retne napísal:Asi ano, no ja nie a nie si najst cestu k inteligencnej elite nasho naroda
Exkluzívny rozhovor s Marianom Kotlebom o programe a cieľoch ĽS Naše Slovensko
Veľký rozhovor s kontroverzným Kotlebom
Škoda, že sa ho nespýtali napr. na rozpaľovača pecí a pod. esá na jeho kandidátke. Dúfam, že tieto veci sa vytiahnu v predvolebných debatách.
Mna nastastie neokradaju, dane odvadzam v zahranici...-AA- napísal: Len sprostý človek sa môže utešovať tým, že volí "inteligentnejších" hoci ho (verejnosť) už roky okrádajú.
Exkluzívny rozhovor s Marianom Kotlebom o programe a cieľoch ĽS Naše Slovensko
Veľký rozhovor s kontroverzným Kotlebom
Ok, ukoncime to tak, som sprosty, nechce sa mi stracat cas s ludmi co uz len uvazuju o volbe Kotlebu...
To je pekné, gratulujemRetne napísal:Mna nastastie neokradaju, dane odvadzam v zahranici...![]()
V poriadku.Ok, ukoncime to tak, som sprosty, nechce sa mi stracat cas s ludmi co uz len uvazuju o volbe Kotlebu...
„Ukameňujte ma“, ale idem voliť Kotlebu... Lenže prečo?
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2016, 21:05)
Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko predstavuje volebný program
Aký máš vlastne ty názor na rozpaľovača pecí?
Nejaké hudobné ukážky tohto kandidáta č. 44 (šifra pre SS) - Rogela.
Pecka Juden Mord - Juden Mord
A spomínané rozpaľovanie pecí.
Krátky Proces (prechádzajúci projekt) - Poďme na to spolu
Na foto samotný Rogel s tričkom Hitlera, Juden Mord na náckovskom festivale v Taliansku a basák viacerých nazi kapiel (vrátane Juden Mordu) Bulík.
LEN ABY BOLO EVIDENTNÉ, akých ľudí má Kotleba na kandidátke a NEMÁ S TÝM PROBLÉM.
Nejaké hudobné ukážky tohto kandidáta č. 44 (šifra pre SS) - Rogela.
Pecka Juden Mord - Juden Mord
A spomínané rozpaľovanie pecí.
Krátky Proces (prechádzajúci projekt) - Poďme na to spolu
Na foto samotný Rogel s tričkom Hitlera, Juden Mord na náckovskom festivale v Taliansku a basák viacerých nazi kapiel (vrátane Juden Mordu) Bulík.
LEN ABY BOLO EVIDENTNÉ, akých ľudí má Kotleba na kandidátke a NEMÁ S TÝM PROBLÉM.
Na predchádzajúcej strane je odkaz na rozhovor s Rogelom.
Fotka s tričkom AH - European tour, má odhadujem 15-20 rokov .. to len k aktuálnosti, netvrdím, že dnes je z neho len kóšer nacionalista..
Fotka s tričkom AH - European tour, má odhadujem 15-20 rokov .. to len k aktuálnosti, netvrdím, že dnes je z neho len kóšer nacionalista..
Samozrejme fotiek je plno, vybral som len náhodné pecky.
Je známa relatívne nedávna s natáčania nejakého slovenského seriálu, kde si Rasťo dal svoju značku Eighty - Eight.
Pointou sú tie názory, ktoré sú nezmenené. To isté platí pre Kotlebu a spol. Väčšina z nich si uvedomila, že to musia zakrývať a robiť zo seba obete zlých médií, lebo inak by nemali vôbec šancu.
Pridávam pecku z talianskeho festivalu, aby bolo vidno, ako to vyzerá na koncertoch Juden Mordu. Zaujímavý je aj obal CD.
http://www.liveleak.com/view?i=c15_1223547426
Pointou sú tie názory, ktoré sú nezmenené. To isté platí pre Kotlebu a spol. Väčšina z nich si uvedomila, že to musia zakrývať a robiť zo seba obete zlých médií, lebo inak by nemali vôbec šancu.
Pridávam pecku z talianskeho festivalu, aby bolo vidno, ako to vyzerá na koncertoch Juden Mordu. Zaujímavý je aj obal CD.
http://www.liveleak.com/view?i=c15_1223547426
- Prílohy
-
- album1.jpg (34.77 KiB) 1495 zobrazení
-
- album2.jpg (26.72 KiB) 1495 zobrazení
-
- album3.jpg (42.45 KiB) 1495 zobrazení
-
- album4.jpg (51.16 KiB) 1495 zobrazení
Tak ak je hento fakt realny obal CDcka....sa cudujem ze to vobec moze niekto vydat

haha, tak hento ti zrovna EMI nevyda
taketo veci si vacsinou vyda kapela sama, pripadne nejaky ideovo pribuzny znamy a potom sa to da kupit jedine priamo od nich, v miestnej cedeckarni to clovek nenajde. inac fakt sa bavim na tom trende, ako si chlapci v pospolitosti uvedomili, ze s tymi gardistickymi uniformami asi neprerazia, tak sa to snazia uhrat na obleky a zle media, ktore ich demonizuju. najlepsie je, ked sa kovany nackovia z nasho mesta tvaria, ze je vsetko v poriadku a nikto nikdy ci uz z radov sympatizantov LSNS alebo priamo zo strany v zivote o nejakom nacizme nepocul
mimochodom pouzivaju tie iste argumenty ako AA, to vam rozposlali brozuru ako postupovat?