Propagovanie mobilnej hry
Propagovanie mobilnej hry
Nevedel som kam to dať a sem chodí asi najviac ľudí.
Takže máme spravenú jednu hru, zatiaľ má okolo 8 tisíc stiahnutí a 50 tisíc pozretí bez propagácie, sťahovanie denne neklesajú ale ani nenarastajú. Začiatkom marca chceme vydať dosť veľký update a pridať ju aj na android. Zatiaľ je iba na appstore.
Otázka ako a kde ju spropagovať. Napáda nás vlákno v reddite, možno 9gag, požiadať sector či by ju nezrecenzoval.
Je to pravdepodobne podobná hra ako bude Pokemon go, tak nás dosť tlačí čas.
Ďakujem za rady.
Takže máme spravenú jednu hru, zatiaľ má okolo 8 tisíc stiahnutí a 50 tisíc pozretí bez propagácie, sťahovanie denne neklesajú ale ani nenarastajú. Začiatkom marca chceme vydať dosť veľký update a pridať ju aj na android. Zatiaľ je iba na appstore.
Otázka ako a kde ju spropagovať. Napáda nás vlákno v reddite, možno 9gag, požiadať sector či by ju nezrecenzoval.
Je to pravdepodobne podobná hra ako bude Pokemon go, tak nás dosť tlačí čas.
Ďakujem za rady.
Re: Propagovanie mobilnej hry
Facebook. Ale za to budes musiet platit.
Už to zarába takmer na náklady, rozmýšľame aj nad fakovymi stiahnutiami, ale nevieme či to nebude kontraproduktivne.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade mozes zacat s propagaciou na hojku. Nenapadne sem hod link lebo by som chcel vidiet co to je za hru 
-
hojko
Site Admin
Myslis, ze to na Google Play stihnes tak rychlo dostat??? Co som cital, tak ten proces schvalovania byva zdlhavy a moze trvat aj par tyzdnov.
Až keď to bude jak si predstavujeme, to sem dám ak môžem. A na obchod play už to je, len to je akože vymazané. Takže update idú tým čo si to stiahli, ostatní to nevidia.
Vyhol by som sa fake stiahnutiam a hodnoteniam, je to kravina.
Treba do toho aj zainvestovat, tu mas clanok: http://www.shoutmeloud.com/best-ways-to ... -game.html
Su tam linky na app reviews weby, kde mozes aj zadarmo submitnut svoju applikaciu ci hru, tak rozhadzuj siete na podobne stranky, posielaj roznym blogom o smartphonoch a podobne. Plat cielenu reklamu.
Treba do toho aj zainvestovat, tu mas clanok: http://www.shoutmeloud.com/best-ways-to ... -game.html
Su tam linky na app reviews weby, kde mozes aj zadarmo submitnut svoju applikaciu ci hru, tak rozhadzuj siete na podobne stranky, posielaj roznym blogom o smartphonoch a podobne. Plat cielenu reklamu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
najlacnejsia moznost je asi postnut o tom na reddit do vhodnych subov, vymysliet nejaku vhodnu "sob story" a pojde to samo. nieco v style "naucil som sa sam programovat a toto je moj prvy vytvor, co na to hovorite?" alebo "moj rodinny znamy ma 15 rokov a toto sa mu podarilo zbuchat. myslim, ze to stoji za to, ale ocenil by som kritiku" alebo rovno tam napis "ive made my own pokemon go, what do you guys think" do pokemonov su blazni.
-
Sarger
Guru wannabe
Ak už budete mať appku v play store tak vyskúšaj kontaktovať tuzemský mojandroid alebo český svetandroida. Často propagujú nové appky.