Problém s MMS (O2, Android)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Problém s MMS (O2, Android)

Príspevok od používateľa Hensym »

Čaute, mám Nexus 4 a O2 (resp. Tesco Mobile) a mám problém s MMS. Napríklad minule mi prišla MMS, ukázalo mi ju v Hangouts (moja defaultná appka), ale nešla stiahnuť, buď stále písalo Downloading, alebo napísalo, že sa nedá stiahnuť. Bolo to okolo 1 ráno, bola to fotka, kašlal som na to, čítal som na nete že s tým je často problém (aj keď som mal podľa všetkého všetko nastavené dobre). Presne o 24 hodín neskôr, o tom istom čase na ďalší deň mi prišla správa od O2, že mi prišla MMS a že si ju môžem pozrieť aj na nete na ich stránke, keď zadám číslo a heslo z tej správy, pekne to fungovalo.

Včera mi prišla znova MMS, ale už prešlo 24 hodín a neprišlo mi nič od O2, že by bola niekde na nete. Medzitým som ešte včera skúšal zmeniť defaultnú appku z Hangouts na tú Androiďácku, a vtedy mi aj tá MMS zmizla z histórie správ. Keď som to zmenil naspäť na Hangouts, tak už nebola ani tam. Táto druhá MMS nebola fotka ale veľa textu.

Neviete ako sa k tej správe viem dostať? Dík
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s MMS (O2, Android)

Príspevok od používateľa 94jakub »

Android 6.0.0?
Ten má problém so stiahnutím MMS. Po reštarte by ju malo stiahnuť. V 6.0.1 by to vraj malo byť vyriešené ale ešte som nemal čas nahodiť a vyskúšať.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Máš ešte heslo z predchádzajúcej mms? Skús sa s tými údajmi prihlásiť, zvyčajne je to stále jedno a to isté na všetky mms a mal by si tam vidieť históriu mms za posledných 30 dní.. aspoň mne to tak fungovalo.
Hensym
VIP
VIP

94jakub, nie, mám 5.1.1 (novší na N4 nie je). Myslím, že som skúšal aj reštart, a aj podľa nejakých návodov, vypnúť dočasne "MMS auto retrieve" a potom stiahnuť, ale proste nešlo.

brm: Áno, fakt je to tam, díky moc. :) Inak, nedá sa spraviť, aby tam tie správy boli hneď a nie až za 24 hodín?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak, máš v mobile nastavené správne APN? o2mms, niekedy býva chybné o2 mms s medzerou.
Hensym
VIP
VIP

Volal som aj na O2 infolinku, toto sa ma všetko pýtali, je to správne nastavené. :)
Napísať odpoveď