Obchodovanie s BTC
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
Obchodovanie s BTC
Nerád otváram nové témy,ale v predošlej som bol odkázaný na tému informácii o ktorých som už vedel a moje otázky neboli zodpovedané. Tak sa chcem spýtať či je možné nakúpiť btc za menej a vymeniť ich za viac"?". Samozrejme nechcem obchodovať cez Brokera ale iba tak "slobodne". čo to znamená"?" Počkám si na malý kurz a nakúpim menu(v tomto prípade BTC) a keď bude mať väčšiu hodnotu,tak to vymením (vo výhodnej zmenárni). je to možné? ak nie tak chcem vedieť všetky dôvody. dobré by bola rada od obchodníka alebo človeka ktorý s BTC má skúsenosti. Predom ďakujem za odpovede.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Obchodovanie s BTC
Svoje otázky si mal písať tam a namiesto toho vytvoríš ďalšiu tému. WTF ?
musel by si mat velky kapital, aby si zarobil aspon na slanu vodu
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
keď že tu tému zatvoril moderátor ... over si info potom niečo napíš...
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
Ty pochop že tam nieje info ktoré chcem vedieť....o obchodovaný tam nieje ani ň . 
tak sa spytaj tam
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno zavrel pretože podobná téma tu už je. Prečítaj si pravidlá, potom niečo píš.
A co to ma spolocne s hardware. Ban pre teba aspon na 2 dni, ze si tu robis co chces.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
2x doživotný ban 
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
BTC miner je podľa teba čo ? a to sa preberalo v predošlej téme...inač to podobná téma nieje ani náhodou, jediné čo majú spoločné je BTC to je všetko, nenašiel som tam ani 1 odpoveď na moju otázku. use your brain.
Verím že neste taký vypatlaný ako sa poniektorý zdáte .
Verím že neste taký vypatlaný ako sa poniektorý zdáte .
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nebuď hneď urazený, bolo ti povedané, že otázky máš smerovať tam a nie si zakladať novú tému.
Napis svoju otazku do temy na ktoru som ta odkazal, tak to tu bezne funguje a si tu dost dlho na to, aby si to vedel.killer-bee*-* napísal:keď že tu tému zatvoril moderátor ... over si info potom niečo napíš...
A o vsetkom co tu pises sme sa tam uz bavili, len to asi nebolo formulovane tak presne ako chces. Radsej priznaj, ze si nehladal poriadne a neklam, ze si to pozeral a o obchodovani tam nie je nic.
Ban na 1 den ti snad poskytne dost casu na to, aby si si tu temu prestudoval a nespamoval tu.
Napriklad: post2043756.html#p2043756