Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

skenner napísal:a verim tomu ze zabit hitlera by urcite nebolo zlo ale dobro
a mozte si hovorit kto co chcete
Keby si mam vybrat tak si nevyberem :P lebo takto zlo je pre kazdeho neprijemnostou a urcite by si nebol rad keby to iste robili tebe, urcite si poviete teraz ked ony preco nie ja? ale odpoved je taka, ze v inych topicoch na vsetko nadavate a tuto chcete robit to iste.
kepo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kepo »

Les, keby sme mali tu istu modelovu situaciu ako Hitler vs.deti, len namiesto Hitlera by bol Busch tak koho by si si vybral? Je to jasne samozrejem ze deti, ako kazdy normalny clovek.

(Toto nema byt obhajoba Hitlera len poukazujem na Les-ov nezmyselny priklad)
PiT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiT »

Tomasito napísal:Potom, ako si este raz precitas vyjadrenie Spisiaka, skus menej domyslat a viac premyslat... mozno este pochopis :smt056
Neviem kto z nas dvoch nepochopil. Myslim, ze si to bol ty.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

PiT napísal:Neviem kto z nas dvoch nepochopil. Myslim, ze si to bol ty.
Ja si tu k cit. textu domyslam nezmyselne fabulacie o prechadzke s priatelkou po nabrezi? Sa po sebe obcas precitaj...
PiT
Light Expert
Light Expert

Tomasito napísal:Ja si tu k cit. textu domyslam nezmyselne fabulacie o prechadzke s priatelkou po nabrezi? Sa po sebe obcas precitaj...
Chces povedat, ze ta skupinka ludi, ktorych napadli, ich alebo ich kamaratov par dni pred tym na tom mieste napadla a zmlatila ??? Ti chalani za to mohli asi tak, ako keby si tam isiel ty a "odvetnym utokom" by tie hovada sundali teba :roll:
Tomasito
VIP
VIP

PiT napísal:Chces povedat, ze ta skupinka ludi, ktorych napadli, ich alebo ich kamaratov par dni pred tym na tom mieste napadla a zmlatila ??? Ti chalani za to mohli asi tak, ako keby si tam isiel ty a "odvetnym utokom" by tie hovada sundali teba :roll:
Odkial beries tuto istotu? Od svojho prveho prispevku k tejto teme pises, ako keby si bol priamym ucastnikom toho incidentu. Mozem sa ta opytat, odkial si- ci vobec vies, kde je Propeler a ake skupiny ludi sa tam zvyknu stretavat?
BTW. snazil som sa akurat poukazat na slova viceprezidenta PZ, ktory naznacil indiciu, ze mohlo ist o odvetu, kedze na tom istom mieste tesne predtym brutalnym sposobom ubili 3 skinov (nic viac, nic menej). Ja tu na rozdiel od teba nefabulujem a nevymyslam za vlasy pritiahnute priklady o prechadzke nevinnych milenecov, ktorych ide niekto zabit :roll:
PiT
Light Expert
Light Expert

Tomasito napísal:Odkial beries tuto istotu? Od svojho prveho prispevku k tejto teme pises, ako keby si bol priamym ucastnikom toho incidentu. Mozem sa ta opytat, odkial si- ci vobec vies, kde je Propeler a ake skupiny ludi sa tam zvyknu stretavat?
Chalana som poznal z videnia. Bol to ten typ, co bol pasivny a nikdy neopatoval bitku a nechal sa bit.
Viem, kde Propeler je, som Bratislavcan a na prechadzky na Tyrsove nabrezie obcas s priatelkou chodievam.
Pokial viem, tak v Propeleri sa to nestalo, takze to, ake skupinky ludi sa tam zvyknu stretavat, je irelevantne. To, ze dojdem do Propelera a vypytam si dve kofoly, zo mna automaticky nerobi nejakeho fetaka alebo cloveka, ktory mlati chudakov skinov. Ci to beries tak, ze pri omelete sa musia rozbit vajcia ? (rozumej. ak tam si, tak je jedno z akeho dovodu, ale si rovno zly a dostanes po papuli? )
Tomasito napísal:BTW. snazil som sa akurat poukazat na slova viceprezidenta PZ, ktory naznacil indiciu, ze mohlo ist o odvetu, kedze na tom istom mieste tesne predtym brutalnym sposobom ubili 3 skinov (nic viac, nic menej). Ja tu na rozdiel od teba nefabulujem a nevymyslam za vlasy pritiahnute priklady o prechadzke nevinnych milenecov, ktorych ide niekto zabit :roll:
Kto tu fabuluje ? Odvetny utok na skupinku chalanov, ktori nikoho nezbili je podla teba odvetnym utokom ??? Narazal som na to, ze boli napadnuti nevinni chalani. Nabuduce mozes byt napadnuty aj ty alebo ja s priatelkou. TO je odveda ???
Tomasito
VIP
VIP

PiT, to, ze bol chalan pasivny, nikdy neopatoval bitku a nechal sa bit (takze bol nahodou napadnuty viac krat?) moze byt sice pekne, no v osudnu chvilu bol sucastou skupiny ludi, takze irelevantne (pri bitke dvoch skupin vinu jednotlivych ludi neskumas). Propeler je cca 100-150 metrov od miesta, kde sa ten incident odohral a pokial si z BA, sam dobre vies, ze sa tam stretavaju najma ludia z prostredia lavicoveho extremizmu, prip. ich sympatizanti (daj si nabudce kofolu aj za mna...). Ja som tiez z BA, do Propeleru som s partiou chodieval este do starej budy (ak ti to vobec nieco hovori), ale prave kvoli tymto skupinam sme tam chodit prestali. Dnes by som tam teda na kofolu, dokonca s priatelkou urcite nesiel- ideme radsej do nedalekeho Futbal Pub_u. A ak by som tam cisto teoreticky aj isiel, dokonca ako sucast nejakej vacsej skupiny ludi, musel by som pocitat so zvysenou pravdepodobnostou toho, ze sa chtiac-nechtiac mozem stat sucastou nezmyselnych konfliktov dvoch extremistickych skupin... na nic ine nepoukazujem, premyslaj.
BTW. ak odhliadnem od cit. vyroku, v tomto pripade su poskodeni jedinym zdrojom informacii, co pokrytcom zneuzivajucim tuto tragediu len vyhovuje. Uz vidim, ako niekto z poskodenych laviciarov oznamuje policajtom, ze tesne pred tymto trag. skutkom boli v tom istom parku z prostredia lavicoveho extremizmu napadnuti a brutalnym sposobom ubiti traja skini.

PS: Presne, fabulacia v podobe nevinneho zamilovaneho pariku, ktorych sa chystaju zabit nejaki pomstitelia je pritiahnuta za vlasy a o tom, ze vsetci z napadnutej skupiny boli nevinni sa mozme len domnievat, samozrejme s vynimkou vsevedov.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Prave bolo v spravach ze vo francusku cez noc zhorelo vyse 300 aut a to len vdaka skinheadom alebo podobnym nulam tak kto aspom vidite ze su to vymite hlavy.
Tomasito
VIP
VIP

nevermind napísal:Prave bolo v spravach ze vo francusku cez noc zhorelo vyse 300 aut a to len vdaka skinheadom alebo podobnym nulam tak kto aspom vidite ze su to vymite hlavy.
Bolo to presne 315 aut, zaistenych 161 ludi a od zaciatku nepokojov media informuju prave o tom, ze ide najma o mladych ludi roznych narodnostnych mensin z chudobnych predmesti... mas v tom kapanek chaos. BTW. skini vycinali v piatok v Piestanoch.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

skenner napísal: az nato ze les ma pravdu urcite je rozdiel zabit typka ako hitler a dake male nevinne deti
zabit hitlera by bol dobry skutok uz len z toho dovodu ze by sa tym predislo dalsim "216216513216516546546511654651321645231324" smrtiam

a verim tomu ze zabit hitlera by urcite nebolo zlo ale dobro
a mozte si hovorit kto co chcete
skenner ty si pako :)
rozumies casovej osi?
aby si predisiel holokaustu, musel by si ho zabit ako mladeho fagana... a stal by si sa obycajnym prasprostym vrahom... ty a mozno to by sposobilo ze by si sa stal ty "vodcom" a nie on...
pozeras sa na minulost a hovoris, ze keby vies ze co sa z hitlera vyvinie tak by si... je to <> na ntu... radsej mysli a potom pis...
ako chces robit "kontrolu" v porodniciac a hladat buducich tyranov a ludi co sposobia smrt dalsim milionom ludi!? nezda sa ti to absurdne!?
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

deblasco napísal:skenner ty si pako :)
rozumies casovej osi?
aby si predisiel holokaustu, musel by si ho zabit ako mladeho fagana... a stal by si sa obycajnym prasprostym vrahom... ty a mozno to by sposobilo ze by si sa stal ty "vodcom" a nie on...
pozeras sa na minulost a hovoris, ze keby vies ze co sa z hitlera vyvinie tak by si... je to <> na ntu... radsej mysli a potom pis...
ako chces robit "kontrolu" v porodniciac a hladat buducich tyranov a ludi co sposobia smrt dalsim milionom ludi!? nezda sa ti to absurdne!?
Urcite by bolo pre neho vecsi trest zatvorit do nejakeho dobre strazeneho vezenia na cely zivot do miestnosti ktora by bola mala na to aby sa mohol postavit, mala nato aby bolol lezat a nemal by svetlo
rioXt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rioXt »

po danielovej vrazde sa toho vela nezmenilo, ked doslo k dalsiemu utoku.. keby sa ti skini postavili pred hitlera, ten by ich zabil uz len kvoli tomu aky su sprosty.. bit a vrazdit svojich spoluobcanov - to je idea hnutia skinheads? kazdemu jednemu a ministrovi palkovi specialne by som dal poriadnu supu bejzbolkou do hlavy aby sa spametali.. sme v roku 2005, oni asi ziju o 1000 rokov pozadu, lebo toto normalny, inteligentny, slusny clovek nerobi.. takze my z toho vychadza ze skini su tupe hlavy.. a nikto mi to nevyvrati :P
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

sú to zdegenerovaný blbci, ktorý sa hrajú na veľkých šéfov, si myslia, že keď si nahodia bomberu, kanady a vyladia sa do čierneho tak sú majstri sveta, sú to chudáci, ktorý keď idú do bitky, tak 10 na 1, ale každý sám za seba sú posrany..... poznám to v našom meste je ich po ch*j, mládež v takom veku ako ja, čo pije, fajčí, sexuje, fláka školu a celý život je pre nich len to, ako si ho vytvoria, z takýchto k*k*tov je potom, keď vyrastú tá najväčšia zberba, druhý príklad SLOVENSKÁ POSPOLiTOSŤ ich predsedom je týpek, ktorý je učiteľ na strednej škole (nie som si istý, ak píšem zle, prosím opraviť, thanx)
je to trápne, keď hajlujú a nosia uniformy, ktoré sa podobajú Hlinkovej garde, sú tam blbečkovia, ktorých dedovia možno zomreli, alebo boli prenasledovaný počas SLOVENSKÉHO ŠTÁTU, či iná zberba, ktorá sá pchá do politiky, už aj Slota sa od nich dištancuje, lebo nepochopili princíp narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV. :? je to smutné, najlepší skin je prevychovaný alebo mŕtvy :wink: je to smutné, ale je to tak......
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Capone_SVK napísal:je to trápne, keď hajlujú
Kde si ich videl heilovat? Alebo si to len pocul? Zase len nepodlozene keci? :roll:
Capone_SVK napísal:a nosia uniformy, ktoré sa podobajú Hlinkovej garde
Niet velmi co povedat, mozno len to aby si veci, ktore citas v braku ako SME neprezentoval vsade ako PRAVDU.
Capone_SVK napísal:sú tam blbečkovia
To iste mozem povedat o tebe, ze si obycajny blbecek 8)
Capone_SVK napísal:lebo nepochopili princíp narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV. :?
Vysvetli mi princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV" :roll:
Premudrele detska su strasna vec :roll: :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Vysvetli mi princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV" :roll:
tiež som písal, citujem : " nie som si istý, ak píšem zle, prosím opraviť, thanx " takže dik za opravenie :wink: ale u nás sú taký blbci :? detská hailujú a fízli chodia za mesto chrápať.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Aryan Angel napísal:Vysvetli mi princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV" :roll:
Aryan ako vzdy, uplne zbytocne kecy... Nic nevysvetlujes, za radom len kritizujes a nic viac... Keby si radsej presne vysvetlil danu problematiku...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Capone_SVK ma neser!
(nie som si istý, ak píšem zle, prosím opraviť, thanx)
si napisal k
ich predsedom je týpek, ktorý je učiteľ na strednej škole
Tak sa nevykrucaj. Az potom si zacal s hajlovanim!

Takze znovu!
je to trápne, keď hajlujú a nosia uniformy, ktoré sa podobajú Hlinkovej garde
Kde si ich videl heilovat :?: :?: :?: + podla znaleckeho posudku to nie su uniformy Hlinkovej gardy ale ty si asi znalec sam sebe a slepo hltas lzi z medii :!:

Retsko ja ti nemam co vysvetlovat, ja chcem vysvetlenie od neho, zaujima ma ci si dokazete svoje keci aj obhajit pretoze popisat tu nezmysli a lzi sa da lahko. A chcem presne vediet v com nepochopili princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV"
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

On nevravel ze to su uniformy hlinkovej gardy, on vravel ze sa podobaju a to je sakra rozdiel.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Capone_SVK ma neser! si napisal k Tak sa nevykrucaj. Az potom si zacal s hajlovanim!

Takze znovu! Kde si ich videl heilovat :?: :?: :?: + podla znaleckeho posudku to nie su uniformy Hlinkovej gardy ale ty si asi znalec sam sebe a slepo hltas lzi z medii :!:

Retsko ja ti nemam co vysvetlovat, ja chcem vysvetlenie od neho, zaujima ma ci si dokazete svoje keci aj obhajit pretoze popisat tu nezmysli a lzi sa da lahko. A chcem presne vediet v com nepochopili princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV"
Takže poporiadku :

tie uniformy, že sa podobajú tým ktoré mali hlinkovci
princip "narodnosti, hrdosti a spolupatričnosti SLOVÁKOV" - je v tom, že robia rôzne pochody ako sprostý ( neviem, či k nim nepatríš, keď ich tak obranuješ ) a radujú sa ako malý z každej p*čoviny ala slovenský štát (v období 2WW) a čo sa týka ďalej toho tak : hrajú sa na armádu " spási " ale keby boli v tom období taky ko*ot, ktorý sa skrývajú za stranu tak je to na p*ču, a vieš prečo ?? keby mali guľe a chceli niečo urobiť pre SVK tak vstúpi do armády a nie pobehovať v oblečení za národ, za vlasť. keby sa mali samy postaviť napr. proti maďarom chopia na p*ču, ani nebudú vedieť kedy.

< Capone_SVK ma neser! > TOTO Si OD TEBA ODPUSTíM, NiE SOM TVOJ BRAT, ALEBO KAMOŠ, ABY Si NA MŇA PiNDAL

Neznášm všetko čo sa NAZi TÝKA ! ! ! Či JE TO SLOVENSKÁ POSPOLiTOSŤ (ktorá robí hanbu SVK)
Skinhedom ktorý útočia na bezbraných ľudí, ako to bolo napr. pred časom v Blave, iba pre vlasy, a výzor, a tento víkend v tom vlaku (Si MYSLiA AKÝ FRAJERY, KEĎ DAJÚ BOMBERU A ÚTOČiA NA ŠTUDENTOV, ŽENY)
U nás v meste znáslnili 5 Skini 1 dievča tak surovo, že je z toho trauma na celý život, veľký frajery, keď 2 držia, 2 honia a jeden pichá, však ???
A je mi zle aj z teba že sa stváriš ako veľký znalec TOHTO KULTU ! ! ! možno nemám k tejto téme veľké INFO, ale ani NECHCEM !
Napísať odpoveď