Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Ide hlavne o to proti akym superom (rankom) boli tie vyhry a prehry. Aj potom neskor nejde iba o pocet vyhier ale o to proti komu boli.
Este mam na predaj 4 kopie CS:GO (Steam gift) za 5.49/kus, ak ma niekto zaujem. Poslednym kupujucim je Shamway 
To som si myslel ale az taky velky rozdiel? Preco mi potom nedavalo tazsich superov? Kazdu hru som mal 2-3 krat viac zabiti nez smrti.GothaR napísal:Ide hlavne o to proti akym superom (rankom) boli tie vyhry a prehry. Aj potom neskor nejde iba o pocet vyhier ale o to proti komu boli.
-
SlenderMan
Amateur
csgo male fps po update
zdravim, pred updatom na revolver som mal cca 200-250 fps stalych, po update som asi 2 mesiace nehral dneska som si chcel zahrat a vsimol som si ze ked zijem a hram tak mam cca len 60 fps ale ked som mrtvy a pozeram na kolegu tak mam tych 200-250. neviete cim to moze byt ? dik
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: csgo male fps po update
keby si nezakladal novú tému ale čítaš tému o CS:GO tak vieš, že po update sa menili nastavenia a všetko na high, čiže nastavenia, grafika a uber detajly.
-
SlenderMan
Amateur
Re: csgo male fps po update
mam vsetko nastavene na low aj na ovladaci grafickej karty.. gta 4 mi ide na full, ale csko len na 60 ale ked skoci death kamera tak mam 250..
Zdravim po piatich rokoch som si znovu stiahol so steamu csko nahodil som si do config.cfg nejake bindy na nakup zbrani a akonahle chcem v hre bind pouzit zacne pripajat na nejaky iny server v configu mam toto, no ja som tam nic take nedaval viete poradit co stym je?
Hral si asi na nejakom serveri, ktory ti stiahol a prepisal / upravil config takze mas nabindovane na vybranych tlacitkach prikaz na napojenie sa na ten server. Velmi ubohy a zufaly pokus, takto ludi len naseru a just tam nikto nebude hravat... Asi stiahni CSko este raz a ked si upravis ten config tak ho daj "iba na citanie".
dobre diky moc vyskusam
Mam na predaj Steam gift pre hru CS: Complete (obsahuje Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Source, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero) za 5.74 Euro (vypredajova cena na Steam-e).
kks skvela cena :O
Nevies co to spravi ked napr GO uz mas ale chces ostatne hry? Prida sa to normalne?
Nevies co to spravi ked napr GO uz mas ale chces ostatne hry? Prida sa to normalne?
Ano, prida ti ich, ale neda ti gift kopiu na CS:GO (preto je to idealne na druhy farming account
). Kazdopadne, uz som to dnes predal kamaratovi, takze neaktualne.
Na svojom maine mam všetky hry ale na smufe gočko už mám tak tam so to chcel dať, nevadí dikes za info aspoň 
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
mne dali ban na csgo že vraj mám hacky ...
mám na predaj 2 lístky na Intel Extreme Masters (CS:GO turnaj), ktorý sa koná tento víkend v poľských Katoviciach. Ak by ste mali niekto záujem, píšte SS
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako to prosim vas funguje s overwatchom? Po kolko odohranych kompetetivoch sa spristupni tato sluzba? Mam odohranych 105 rankedov, nikde overwatch. Kamarat ma 60 a uz ho tam ma spristupneny. 
Takže čaute
chcem sa opýtať, hrávam csko a strašne sa mi páčia nejaké skinny a chcel by som si nejaký kupiť. Najjednoduchšou cesto je asi otvoriť bednu resp kupiť kluč za 2,20€. Otázka znie, dá sa kúpiť od niekoho rovno nejaký skin ? napriklad on by mi ponukol nejaké a ja by som si vybral a dohodli by sme sa na cene ? Napriklad také ktoré moc nepoužíva atd
Bolo by najlepšie aj tu na hojku keby sa niekto našiel ochotný predať nejaké, samozrejme nie za 2 kilá
Ďakujem za odpoveď 
21rOBO21 community market nič?
Zdravím. Mám problém s CS:GO , ktoré som nainštaloval a seká mi aj na nízkych param. a neviem čo s tým , možno že mam aj slaby ntbk neviem , nerozumiem sa do toho až tak. Procesor : Intel Pentium N3540 64bit. Grafika : Intel Hd graphics