pomaly win 10
pomaly win 10
Prajem pekný deň
nainštaloval som si win 10 z win 7 . Ale pride mi všetko strašne pomalé . Dam tento počítač a kým sa mi to načíta trvá to aj minútu alebo dve . A tak isto s ikonkami . Tie neskutočne pomaly nabiehajú . Ked kliknem na vlastnosti suboru to sa mi ukaze az za minutu . Neviete povedať prečo to zak blbne ?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomaly win 10
ak si nerobil clean install tak môže byť problém práve inštalácia. Ono je najlepšie spraviť clean install.
Potom môže byť chybný aj disk, otestuj cez nejakú diskovú utilitu (hdtune/crystaldsikinfo)
Potom môže byť chybný aj disk, otestuj cez nejakú diskovú utilitu (hdtune/crystaldsikinfo)
aj tak je stále pomalý..
tento počítač mi načítava aj 2 minúty. inštaláciu som zvolil ká bola prevolená takže to nebol clear install..ale mam tam všade diplomovku a práce do školy..nechcel by som to všetko sformátovať..neni problem niekde inde ?
edit//// može to byť aj tým že som ho taktoval z 3.4 Ghz na 3.7 ? mam Amd Fx 6100 Six core, ale nič iné neblbne .. akurát ked zaplnem tento počítač alebo ked dam vlastnosti priečinku alebo programu.
edit//// može to byť aj tým že som ho taktoval z 3.4 Ghz na 3.7 ? mam Amd Fx 6100 Six core, ale nič iné neblbne .. akurát ked zaplnem tento počítač alebo ked dam vlastnosti priečinku alebo programu.
-
kukiak
Addict
Nemas dva antiviry?
SSD a doska je ?
ssd nemam ..
-
hrban
Addict
daj sem foto z využitia CPU, RAM a HDD.
-
hojko
Site Admin
Mas vsetky potrebne ovladace, otestoval si disk a aj pamate???
fuuha..tak ovladace som neinstaloval ziadne..ja by som to dal aj nas5 na win 7 ..ale mam tam vela prace..a taktiez hier
mam doma 1tb hdd ale nemam ani sajnu ako spravit zalohu..potreboval by som tam vsetko
edit///: //obrazky vkladaj do priloh
edit///: //obrazky vkladaj do priloh
-
hojko
Site Admin
Tak si v prvom rade pozri ovladace v spravcovi zariadenia, ze ci je vsetko okej. A obrazky nabuduce davaj do prilohy.
Hladal som v spravcovi zariadenia ale neviem kde mam zistit ci mam potrebne ovladace . Ja som windows nainstaloval a viacej som do toho nedaval uz nic .