Zdravim potreboval by som pomôcť mam 500GB sata HDD samsung kopiroval som naň dáta a samozrejme zákom schválnosti výpadok prúdu po znovu zapnutí PC mi ukazuje kapacita cca 130GB vraj bez dát .
V biose ukazuje kapacita HDD cca 500GB v správcovi diskov cca 500GB no v tento počítač alebo total commmander len cca 130GB skúsil som chkdsk načítal cca 130GB žiadne vadné sektorý. Skúsil som HDD regenerátor načítal cca 500GB a aj ich preskenoval nenašiel žiadne vadné sektorý vypísal aj kapacita 500GB no žiadny efekt stále pre normálne použitie len cca 130GB používam win7 nejaké rady? vopred )dakujem
Ps : napadla ma ešte taká vec klikol som že chcem formátovať tam mi poúklo naformátovať na cca 500GB tak ma napadlo že či by to nešlo sformátovať na 500GB a následne trebarz cez recuva obnoviť dáta no túto možnosť by som chcel skúsiť iba ako krajné riešenie
strata kapacity HDD
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: strata kapacity HDD
a recuva teraz nenájde nič ?
ináč ak dáš fast format tak by to recuvou mohlo ísť, ale nesmieš nič kopírovať na ten disk potom ako dáš fast format.
ináč ak dáš fast format tak by to recuvou mohlo ísť, ale nesmieš nič kopírovať na ten disk potom ako dáš fast format.
recuva dá ponuku na sken HDD130Gb nájde ale všetky súbory teda viac ako 400GB s tým že obnoviť je možné len 130GB
ja som tam nemal delené na particie ale skúsim