Repro k ntb okolo 40 - 50 €
-
Jurgo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Repro k ntb okolo 40 - 50 €
Zdravím, mal by som záujem kúpiť si nejaké repráky a bohužial sa do toho moc nevyznám. Je mi však jasné že za tú cenu nejakú tu ultra mega kvalitu nekúpim, to však ani nieje mojim cieľom. Vždy to bude lepšie ako počúvať hudbu iba z ntb
Chcel by som asi nejaké 2+1 poprípade 2.0. Nejaké špeciálne požiadavky nemám, možno nejaký ten BT aby som mohol napojiť napríklad telefón (samozrejme že by som v tom prípade vedel doplatiť nejaké tie groše). Ale skôr mi ide o tú cenu, keď si budem chcieť neskôr kúpiť nejakú kvalitku tak do toho investujem. Ale teraz chcem veľa muziky za málo peňazí
Klasické využitie, počúvanie hudby, poprípade filmy. Ďakujem za každú cennú radu a pripomienku.
Re: Repro k ntb okolo 40 - 50 €
vsetci vychvaluju Genius SP-HF2.0 1800A, nemam osobnu skusenost, ale chybu s nimi nespravis.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/multi ... un?start=4
na alze ich maju za 50 eur, inde mozno aj lacnejsie zozenies.
tieto by ti mohli vyhovovat,
https://www.alza.sk/creative-inspire-t3 ... 83#recenze
so znackou creative tiez chybu nespravis a paci sa mi ze maju BT na pripojenie telefonu.
ale pokial chces prenosne repraky k notebooku, tak by som sa zamyslel nad klasickym BT reprakom, ja som kupil pred rokom creative muvo mini, mala sprosta krabicka, moc som od nej neocakaval, ale na prekvapenie fakt slusny zvuk, aj basy tam su. je vodotesny (aj ked neviem ci to je pre teba podstatne), kompaktny a cez BT k nemu pripojis cokolvek.
ak ale chces nieco doma na stol, lebo notebook moc neprenasas tak to asi nema zmysel, potom by som zobral tie 2.1 creative repraky lebo maju BT, aj ked zvukovo budu lepsie asi tie geniusy.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/multi ... un?start=4
na alze ich maju za 50 eur, inde mozno aj lacnejsie zozenies.
tieto by ti mohli vyhovovat,
https://www.alza.sk/creative-inspire-t3 ... 83#recenze
so znackou creative tiez chybu nespravis a paci sa mi ze maju BT na pripojenie telefonu.
ale pokial chces prenosne repraky k notebooku, tak by som sa zamyslel nad klasickym BT reprakom, ja som kupil pred rokom creative muvo mini, mala sprosta krabicka, moc som od nej neocakaval, ale na prekvapenie fakt slusny zvuk, aj basy tam su. je vodotesny (aj ked neviem ci to je pre teba podstatne), kompaktny a cez BT k nemu pripojis cokolvek.
ak ale chces nieco doma na stol, lebo notebook moc neprenasas tak to asi nema zmysel, potom by som zobral tie 2.1 creative repraky lebo maju BT, aj ked zvukovo budu lepsie asi tie geniusy.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozhodne radsej Microlab B77. To su dospelejsie znejuce bedne ako Creativy ci Geniusy.
-
Jurgo
Amateur
Diky za tipy. S tými Genius SP-HF2.0 1800A mám skúsenosť, kamoš také mal na intráku a hrali fajn. Prenášať ich nepotrebujem, budem ich mať na byte, poprípade prenos na nejakú chatu, ale aj to skôr nie ako áno. Ešte by som sa spýtal možno takú hlúpu otázku, ale je veľký rozdiel keď sú basy zabudované v bednách alebo je subwoofer oddelený ? Respektíve aké sú výhody/nevýhody. Ďakujem.
V tejto cenovej basak bude vzdy iba akesi dunitko/chrastitko ktore bude vibrovat vo frekvenciach kam uz stredobas "nedociahne", tiez som sa toho bal kedze rad basovejsiu hudbu a vyberal som repro k telke cez ktore si doma aj pustam hudbu no neprehlupil som, dokonca teraz u kamarata co ma nejaku 2+1 od logitechu v cene cca 90€ mi ten jeho basak vylozene vadi, uplne hnusne zvuky to vydava...
Tiez som za tie microlaby.
Tiez som za tie microlaby.
tak pokial ide cisto o zvuk, jednoznacne microlaby, len si treba uvedomit ze su to len hole repraky nic ine. jednoduche ovladanie priamo na repraku, ziadny dialkovy ovladac. vstupy su len cinche, teda ked tam budes chciet cokolvek pripojit (telefon napriklad) tak len cez adapter a zozadu. bluetooth to samozrejme tiez nema.
ide len o to ci chces za tych 50 eur najlepsiu moznu zvukovu kvalitu alebo radsej kupis nieco co bude zvukovo horsie (velka otazke je o kolko horsie a ci ten rozdiel budes vlastne pocut) ale zase tam budes mat nieco ine navyse.
ide len o to ci chces za tych 50 eur najlepsiu moznu zvukovu kvalitu alebo radsej kupis nieco co bude zvukovo horsie (velka otazke je o kolko horsie a ci ten rozdiel budes vlastne pocut) ale zase tam budes mat nieco ine navyse.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Určite ber Microlaby ktoré tu už boli spomínané.
-
Jurgo
Amateur
Diky, ak tomu správne rozumiem, tak k tým microlabom si budem musieť ešte kúpiť nejakú redukciu na jacka, čo je tak 2 eurová záležitosť ? A čo poviete na tieto ? https://www.alza.sk/genius-gx-gaming-sw ... 297737.htm respektíve na tieto ? https://www.alza.sk/genius-gx-gaming-sw ... 148222.htm
A ešte k tomu zvuku, nepotrebujem aby celý barák vedel čo počúvam a niesom až taký náročný, čiže ak sú v kvalite zvuku len nejaké zanedbateľné rozdiely, tak by mi to asi až tak nevadilo a možno by som skôr prihliadol k nejakým vychytávkam
A ešte k tomu zvuku, nepotrebujem aby celý barák vedel čo počúvam a niesom až taký náročný, čiže ak sú v kvalite zvuku len nejaké zanedbateľné rozdiely, tak by mi to asi až tak nevadilo a možno by som skôr prihliadol k nejakým vychytávkam
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Geniusy su crepy.
Rozdiel nie je zanedbatelny, ale velky. Za vychytavky sa nemalo plati. Potom uz vela z tej ceny na kvalitnu reprodukciu neostava.
Repro bez vychytavok hra podstatne lepsie ako repro s vychytavkami zarovnake peniaze. Ten dac a BT technologia nie su zadarmo.
Rozdiel nie je zanedbatelny, ale velky. Za vychytavky sa nemalo plati. Potom uz vela z tej ceny na kvalitnu reprodukciu neostava.
Repro bez vychytavok hra podstatne lepsie ako repro s vychytavkami zarovnake peniaze. Ten dac a BT technologia nie su zadarmo.
zvukova kvalita je strasne subjektivna vec, niekto aby mohol pocuvat "kvalitne" hudbu, tak potrebuje zariadenia za x tisic eur a aj potom bude stale pocut nedokonalosti. naopak niekto moze mat cely zivot sluchadla za 8 eur a bude spokojny. (manzelka je presne taka, snazim sa ju presvedcit na drahsie, nie ona nechce za sluchadla zaplatit viac nez 10 eur)
staci si precitat komentare na alze k tym geniusom, je ich tam cez 1000 a vacsina je so zvukom uplne spokojna. samozrejme mozno keby poculi kvalitnejsie repraky, tak by ten rozdiel chapali, ale ak je niekto spokojny, preco to menit?
ja to vidim aj na sebe aj na kolegoch, kupis sluchadla za 20 eur, si spokojny, hraju ovela lepsie nez tie dodavane s mobilom. potom kupit 40 eurove sluchadla a zrazu tie hraju uplne super a uz by si sa k tym 20 eurovym nevratil... potom raz kupis sluchadla za 100 a zase hraju super a tie stare uplne zle... a takto dookola.
aky je vysledok, spokojny si uplne rovnako (ved aj predtym si bol spokojny so svojimi sluchadlami), akurat teraz za to platis 150 eur a predtym si platil 20.
ja som si nasiel svoju hranicu a vyssie proste nejdem, som spokojny s tym co mam a cokolvek lepsie by ma akurat stalo viac penazi.
co som tym chcel povedat, pokial chce radsej stylove repraky s vychytavkami, tak nech si zoberie stylove repraky s vychytavkami, je velka sanca ze bude s kupov ovela spokojnejsi, kedze tie repraky nebude porovnavat vedla seba, tak rozdiel vo zvuku mozno ani nebude pocut a navyse tam bude mat hromadu vychytavok
staci si precitat komentare na alze k tym geniusom, je ich tam cez 1000 a vacsina je so zvukom uplne spokojna. samozrejme mozno keby poculi kvalitnejsie repraky, tak by ten rozdiel chapali, ale ak je niekto spokojny, preco to menit?
ja to vidim aj na sebe aj na kolegoch, kupis sluchadla za 20 eur, si spokojny, hraju ovela lepsie nez tie dodavane s mobilom. potom kupit 40 eurove sluchadla a zrazu tie hraju uplne super a uz by si sa k tym 20 eurovym nevratil... potom raz kupis sluchadla za 100 a zase hraju super a tie stare uplne zle... a takto dookola.
aky je vysledok, spokojny si uplne rovnako (ved aj predtym si bol spokojny so svojimi sluchadlami), akurat teraz za to platis 150 eur a predtym si platil 20.
ja som si nasiel svoju hranicu a vyssie proste nejdem, som spokojny s tym co mam a cokolvek lepsie by ma akurat stalo viac penazi.
co som tym chcel povedat, pokial chce radsej stylove repraky s vychytavkami, tak nech si zoberie stylove repraky s vychytavkami, je velka sanca ze bude s kupov ovela spokojnejsi, kedze tie repraky nebude porovnavat vedla seba, tak rozdiel vo zvuku mozno ani nebude pocut a navyse tam bude mat hromadu vychytavok
-
Ryan Giggs
VIP
To ze sluchadla ci repro za 20 eur budu hrat horsie ako za 40, o tom predsa nikto nepochybuje. My sa tu ale nebavime o tom ze si ma kupit drahsie repro, bavime sa stale v tej istej kategorii. Takze to s tym nijako nesuvisi.
To ci uprednostni kvalitu zvuku alebo vybavu je samozrejme na jeho rozhodnuti. Nemeni to ale nic na tom, ze vybavenejsie repro bude hrat podstatne horsie. A tiez, ze 2.1 v tejto cene nema zmysel uprednostnit. Bude to akurat viac hucat a duniet, ale nie lepsie hrat.
To ci uprednostni kvalitu zvuku alebo vybavu je samozrejme na jeho rozhodnuti. Nemeni to ale nic na tom, ze vybavenejsie repro bude hrat podstatne horsie. A tiez, ze 2.1 v tejto cene nema zmysel uprednostnit. Bude to akurat viac hucat a duniet, ale nie lepsie hrat.
s tym 2.1 celkom suhlasim, aj ked vela ludom to dunenie prave vyhovuje.
ale co znamena podstatne horsie? mozno tebe to bude hrat podstatne horsie, jemu to bude mozno hrat o trosku horsie. viem napriklad ze mojej manzelke by to hralo uplne rovnako.
ale co znamena podstatne horsie? mozno tebe to bude hrat podstatne horsie, jemu to bude mozno hrat o trosku horsie. viem napriklad ze mojej manzelke by to hralo uplne rovnako.