Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa hughito »

Poďme sa teraz pozrieť na samotného vodcu Mariána Kotlebu.

Fotky postupne. Na prvej vidíme Kotlebu ešte v peknom "gestapáckom" kabáte na demonštrácii českých neonacistov, poriadanej DSSS (2010) (teda českej obdobe LSNS - všetko náckovia, ale hrajú to na kravaty, obleky a slušnú politickú alternatívu). Druhá foto je z pochodu ešte z roku 2008, kedy vrcholil istý boom náckovstva v Čechách a robilo sa veľa akcií - Kotleba je tam vedľa českých špičiek, ako napr. zakladateľa pražškej Blood & Honour, ale v dave sa vyskytoval aj jeden zo štvorice neonacistov (Cocojara), ktorí zaútočili zápalnými fľašami na rómsku rodinu - známy prípad z Čiech a popálené malé decko Natálka.

Zaujímavý je aj brat Kotlebu, ktorý predáva alebo predával v obchode Rightwear v centre Banskej Bystice nazi oblečenie - foto 3 a 4. Brat na foto č. 5 v červenej čiapke, na pochode 14.3. 2010 v BA, klasické nazi pochodu na oslavu Tisa.

Teraz jedno foto (č.6 a 7), ktoré pekne charakterizuje ten rozpor medzi minulosťou a súčasnosťou. Proste obleky a moderné košele sa stali súčasným hitom neonacistických "politikov." Na foto s Vandasom, šéfom DSSS, foto z roku 2015 (tá novšia). Kotleba aktívne podporuje tieto akcie u susedov. A Vandas takisto Slovenska (foto č. 8) - BB, konferencia Aliancie za mier a slobodu.
Prílohy
kotleba 1.jpg
kotleba2.jpg
kotleba3.jpg
kotleba4.jpg
kotleba 5.JPG
kotleba6.jpg
kotleba 7.jpg
kotleba 8.jpg
Druss81
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Druss81 »

A? Akože dobre, je neonacista, to znamená že bude horší ako hociktorý politik ktorý tam je? Ne zastávam sa ho, len teraz pred voľbami sa budú takéto veci vyťahovať a predpokladám že s tým počítali. Je na každého rozhodnutí, koho bude voliť. Tým nevravím ze budem jeho, len ide o to, že všetci vyťahujú takéto fotky teraz. Ale s tým sa počíta, patrí to k voľbám. Peace
Dwesa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dwesa »

Ja o kauzách Kotlebu čítam snáď odkedy sa angažuje, veď skoro stále sa v BB kraji objavujú nejaké kauzy. Neviem ako si prišiel na to, že sa to vyťahuje len pred voľbami, mne sa to tak vôbec nejaví.
A áno, neonacistu považujem už zo zásady za horšieho politika, lebo sa tým hlási k popieraniu práv iných, násiliu a rasizmu. Ani jedna z tých vecí nemá v na občianskych právach založenej demokracii miesto. Iste sa ale aj medzi inými politikmi nájdu rôzne kreatúry, bývalí eštábaci napríklad.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Asi tak. Neonacista je automaticky odpad. To su taki ludia, ktori by boli skratka boli schopny zmlatit aj teba, lebo povedzme nosis okuliare a pracujes v banke (nepracujes manualne a este ozobracujes poctivych ludi, bankstri, vrazi z wall streetu...blablabla) a nedajboze babka tvojej matky bola zidovka, tak mas problem.

To nie su normalny ludia. Na tych ludi sa skratka staci pozriet. Nevzbudzuju respekt svojou inteligenciou, ale tym, ze vyzeraju tak, ze by zmlatili kohokolvek kto im neuhne na chodniku.

Ked bola ta demonstracia proti imigrantom v Bratislave, kde bol vtedy aj ten cyklisticky pretek, priatelka uviazla v jednom z busov na mierku a len kukala na to okolie. Ze take primitivne ksichty uz dlho nevidela. Ze sa bali aj z ostatnymi, aby ti ludia nenastupili do autobusu :lol: Samozrejme, velka cast z nich uz piva v ruke a predpokladam, ze sa nachlastali uz vo vlaku aby sa im lepsie protestovalo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale túto image sa už snažia opúšťať, pred 10 a viac rokmi to bolo ešte úplné agro. Pred pár rokmi tu bol taký prúd autonómneho nacionalizmu, ktorý to hral na moderné témy, kritiku kapitalizmu a globalizu a takú celkovú trocha vyššiu úroveň prejavu (+ sa opustila skinheadská image, objavili sa grafity, tunely v ušocha atď.), ale to zaniklo a presadili sa tieto staršie agroskinhead štruktúry, ktoré sa ale tiež "povzniesli," viacerí nechali dorásť vlasy a vymenili gardistické košele za obleky a snahu dostať sa do rôznych sfér politiky. To je celoeurópsky trend. Samozrejme, ideovo pod palcom to má hŕstka tých inteligentnejších, ako aj tuto AryanAngel, ale na takú demošku, kde dôjde tisíc ľudí sa už dostavia aj klasické prípady, ktoré maximálne tak nechali doma bomber a kanady, ale myšlienkovo a chovaním je to to isté.

Potom aj vznikajú rôzne vnútorné spory a tendencie, o ten podiel moci, "vodcovstvo." Každý chce byť vyššie, mať väčšiu moc a vplyv. Ostatne to tak fungovalo aj v nacistickom režime, kde bol pod Hitlerom súboj o kompetencie obrovský. Ja už len čakám, kedy časti z tej súčasnej sféry naozaj začnú prekážať tí náckovia a budú sa od nich snažiť dištancovať, lebo zas netvrdím, že kompletne celá kandidátka LSNS sú neonacisti. Ťažko povedať ako je to s Kotlebom, možno aj jemu už zachutila vyššia politika a tých radikálov typu Magát a Mišún, čo chcú stavať koncetráky, bude chcieť odstaviť. Ale neviem no, na kandidátke priestor dostali.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Frco napísal:Asi tak. Neonacista je automaticky odpad. To su taki ludia, ktori by boli skratka boli schopny zmlatit aj teba, lebo povedzme nosis okuliare a pracujes v banke (nepracujes manualne a este ozobracujes poctivych ludi, bankstri, vrazi z wall streetu...blablabla)
Toto robili komunisti, hlavne v Ázii .. asi to máš v hlave dosť premiešané.
Frco napísal:To nie su normalny ludia. Na tych ludi sa skratka staci pozriet. Nevzbudzuju respekt svojou inteligenciou,
Ze take primitivne ksichty uz dlho nevidela.
Inak ty tiež nevzbudzuješ rešpekt svojou inteligenciou a to nie potrebné vidieť ani tvoj ksicht.

Na protesty a demonštrácie chodia rôzni ľudia a na spomínanom šlo od futbalových chuligánov až po bežných ľudí.

V prvom rade sú tieto verejné akcie monitorované systémom a aj infiltrované jeho agentmi, zúčastňujú sa ich prevažne ľudia, ktorý v rámci svojho sociálneho postavenia a živobytia majú o niečo menej čo stratiť. To platí všeobecne, preto je dnes viditeľnejšia táto časť spektra aj pokiaľ ide o organizácie ako také.

V druhom je to do značnej miery účelové prepájanie subkultúry (skinheadi, chuligáni..) s ideológiou, tým pádom sa tu často spomína nejaký spôsob obliekania a pod.

Tieto dve veci vytvárajú skreslený obraz o ideológii samotnej, jej základoch a podpore.

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

-AA- musis ale uznat, ze ludia podobneho rangu o ktorych sa bavime, ked do seba vyleju >2 piva, sa nespravaju najmierumilovnejsie a dosledkom toho je, ze poniektori jedinci z opacneho tabora a media maju dostatok materialu a priestoru ich vykreslit v negativnom svetle.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak Aryan Angel ale to nepoprieš, že silný počet rekrútov je práve z oblasti NS skinheadov a futbalových ultras a chuligánov. Slovenské štadióny (resp. tvrdé jadrá fanúšikov) sú okrem Trenčína a klubov ako Myjava a pod. všetko náckovia. Snáď to tu nemusím nejak zvlášsť dokazovať.
EsoEso
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa EsoEso »

European Union nás zotročila a Slovensko ako krajina sa kompletne rozpredala a zadĺžila... Sme otroci a životné minimum je vyššie ako minimálna mzda.. Radšej budem voliť človeka, ktorý znížil zadlženosť BB ako nenažraté prasiatka, ktoré kde sa dá tak kradnú a vo Švajčiarskych bankách majú milióny nakradnuté..
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

EsoEso - keby sme ale vystupili z EU a schengenu tak sa nam ekonomika totalne rozpadne
hughito
Redeemer
Redeemer

EsoEso napísal:European Union nás zotročila a Slovensko ako krajina sa kompletne rozpredala a zadĺžila... Sme otroci a životné minimum je vyššie ako minimálna mzda.. Radšej budem voliť človeka, ktorý znížil zadlženosť BB ako nenažraté prasiatka, ktoré kde sa dá tak kradnú a vo Švajčiarskych bankách majú milióny nakradnuté..
Znížil, ale tak, že prakticky čo ničoho neinvestoval. Nič sa neurobilo, nič sa nezlepšilo. Ono rozumiem aj tomu, že ho tam blokujú smerácki poslanci, ale aj tak.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zadlzenost BBSK sa znizovala uz za predchadzajuceho zupana, za kotlebovho panovania pokracuje trend. neda sa povedat, ze sa chvali cudzim perim, ale ani jednoznacne vyhlasit, ze je to iba jeho zasluha.
hughito
Redeemer
Redeemer

Antifašistická stolička nezniesla ten hitlerovský pozdrav.

Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

wladas napísal:EsoEso - keby sme ale vystupili z EU a schengenu tak sa nam ekonomika totalne rozpadne
To volicom Kotlebu nevysvetlis, oni si stoja as za metodou pokus omyl. Riesit ake moze mat dosledky Kotleba je pre nich nepodstatne...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobrá reklama, prečo si myslíš, že je asi Rogel na kandidátke..

Realita je taká, že reči o vytrhávaní národa z biedy nesúvisia s nejakými "nenávistnými názormi", pretože ako je zrejmé, všetky tie tolerantné a ľudomilné politické strany, ktoré tu vládli, netvorili blahobyt, ale štát rozkrádali a národ zadlžovali.

http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/smeracka-vlada-chce-umlcat-kazdeho-kto-ma-odvahu-a-cest-aby-sa-zastal-mariana-kotlebu-a-ludovej-strany-nase-slovensko/

Nové februárové číslo občasníka Bystrický kraj
  • Toto číslo vychádza najmä vďaka podpore sympatizantov politickej strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko.

Poslanci BBSK totiž neschválili predsedovi BBSK Marianovi Kotlebovi na propagačné výdavky ani euro. Pritom bývalý župan Maňka mal na tlač krajských novín viac ako 200 tisíc eur ročne a ďalších 100 tisíc eur mal na reprezentačné výdavky (obedy, kávy, pohostenie, atď.)
https://www.bbsk.sk/Portals/0/BB/2016/N ... 16_web.pdf
Prílohy
http://www.naseslovensko.net/wp-content/uploads/2016/02/Bystricky_Kraj_februar.pdf
http://www.naseslovensko.net/wp-content/uploads/2016/02/Bystricky_Kraj_februar.pdf
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Aha, takže diskutér -AA- je nový nick AryanAngela? Mohol som si to aj sám spočítať, moja chyba.

Ale ako tu tak čítam bludy od ekonomických pseudoexpertov na EÚ a zotročení Slovenska (že sa Slováci zotročujú sami volením toho, čo volia, to je samozrejme priťažká úvaha, stačí si spočítať iba cenu za kauzy Fica a SNS), tak sa vôbec nečudujem, že tento OMGNIEJENACEK dokáže v krajine osloviť istú skupinu fanúšikov. Pozrel som si jeho prednášku - tú, ktorú začal velebením "pána Tisa" - jeho prázdne drísty o EÚ a jej opustení ma naozaj dojali, takmer som sa rozplakal.

To, že sa poniektorí nedokážu ani zamyslieť nad tým, aké dopady by malo naše vystúpenie z EÚ alebo medzinárodná politická izolácia v prípade, že by tento srandista hoci aj voľby vyhral (našťastie utópia), to je očakávané, vzhľadom na finančnú a ekonomickú gramotnosť celého národa. Zdupkanie investorov a strata roboty, pád v HDP, rozväzovanie bilaterálnych zmlúv o spolupráci, ktoré sú frekventovane podmieňované politickou "stabilitou" a dodržiavaním ľudských práv či hodnôt a vďaka ktorým existujú/vznikajú dohovory a predbežné memorandá o príchode kapitálu (pretože Slováci sa vedia iba rozkrádať, podniky viesť nevedia, až na zopár svetlých výnimiek, medzi ktoré Penta a J&T určite nepatria), všetko lákavé veci. Škoda, že som už volil SAS, určite by som si po zamyslení vybral Kotlebu.

Odporúčam jednu knižôčku, taká celkom zaujímavá, 450 strán textu, ak odpočítam balast a obsah, ale nie sú tam obrázky!
http://www.amazon.co.jp/Investment-Envi ... stment+law
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Sulík veľmi často kritizuje politiku EÚ, v podstate z rovnakých dôvodov ako Kotleba, len s tým rozdielom, že Kotleba ide ešte ďalej a zastáva úplne oslobodenie od príkazov a nariadení z Bruselu, o ktorých aj sám Sulík vie, že viac škodia ako pomáhajú.

Vidím, že si jeden z tých, čo si myslia, že bez EÚ by sme tu žili asi na stromoch .. z toho ako sa vyjadruješ o Slovákoch ako o nejakom odpade, to ale nie je veľmi prekvapivé.

Predpokladám, že sa ale považuješ za tolerantného človeka a v žiadnom prípade nie rasistu alebo niečo podobného.. :roll:

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nauč sa argumentovať a prestaň po mne konečne hádzať svojich slamených panákov. Narážam na tú pasáž o tom, čo si ja myslím, že by na Slovensku bolo bez EÚ. A zjavne vôbec nevieš, čo si myslím, tak ako nevieš (alebo predstieraš, že nevieš), že všetko to, čo píšeš, sú iba idealistické sny.

Chcel by som vidieť tie politické dohody medzi SR a EÚ, v ktorých by sme ako krajina získavali iba všetky výhody, no na druhej strane by sme odmietali prijímať obmedzenia a reštrikcie týkajúce sa trhu a produkcie ("úplne oslobodenie od príkazov a nariadení z Bruselu, o ktorých aj sám Sulík vie, že viac škodia ako pomáhajú"). Naozaj niečomu takému veríš (ak tomu verí Kotleba, tak ma to vôbec, ale naozaj vôbec neprekvapuje a ja osobne neverím, že Sulík si niečo také myslí), alebo ako mám vlastne celému tomu rozumieť? Na jednej strane sú reštrikcie a ich vplyvy na hospodárstvo, na druhej strane je voľný pohyb osôb, kapitálu a tovarov. Export Slovenska, či už zo slovenských alebo zahraničných firiem, je 10X menej komplikovaný v porovnaní so stavom pred vstupom do EÚ, opäť spojitosť s investíciami. Demokratické zriadenie, neporušovanie ľudských práv (Kotleba? Ako by to dopadlo?) - investície čau čau. Vyhadzov Slovenska z pilierov Lisabonskej zmluvy? Prečo nie. Návrat 350 000 pracujúcich a cigánov, odchod investorov, vysoký výmenný kurz koruny za Euro, totálna devastácia exportu a importu a jeho dlhodobo stabilných pravidiel. Ja sa ani nechcem ďalej rozpisovať, lebo ma tu ešte začne nejaký pseudoodborník poučovať o tom, čo to tu vlastne trieskam.

Ja som sa vyjadril o terajších voličoch Kotlebu ako o odpade. Nie o Slovákoch. Ďalší logický klam z tvojej strany. Ak napíšem, že SMERáci sú hajzli (a to ich je po celom Slovensku prosím pekne naozaj požehnane), tak to pretransformuješ rovnako? Ak nazvem cvokov z anglickej BNP ako debilov, môže to niekto preformulovať ako "seth82 práve označil Angličanov ako debilov"? Si ako Fico, máš jeho rétoriku a schopnosť prekrúcať slová + hádzať do éteru slamených panákov. Ale to nie je veľmi prekvapivé.

Dobrovoľne žijem v krajine, v ktorej sú asi 2% ľudí z našej rasy, určite som netolerantný a rasista. Dúfam, že táto sarkastická odpoveď ti celkom postačuje a jej podstatu si vieš domyslieť. Ak nie, to už bohužiaľ ja vyriešiť nedokážem.
Napísať odpoveď