Boris Kollar - Rodina

Diskusie na politické témy...
killer-bee*-*
Zablokovaný
Zablokovaný

Boris Kollar - Rodina

Príspevok od používateľa killer-bee*-* »

čaute občania SR. Dlhú dobu som si myslel že v politike sú iba je*nutý politici a všetko je skorumpované a v živote som nikho nevolil. Avšak raz keď som prepínal TV kanály, tak som uvidel reportáž a,tak nejak som sa o toho započúval, prišlo mi že práve strana rodina je správna voľba pre tento zaprdený štát. aký názor máte na kollara a jeho stranu vy ? :?:
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Boris Kollar - Rodina

Príspevok od používateľa butthead »

Ten Kollar co je kamarat s roznymi oligarchami, ktori maju vystavane hotely, vily v okoli jeho zimneho strediska na donovaloch ? nebudme najivni, to je len dalsi tajtrik, ktori musi len niekomu ubrat hlasy. Ale je to skvely recnik a dobre vie co chcu pocut ludia, inak by nebol taky uspesny podnikatel :) radsej sa mal nadalej venovat svojim 10 polovickam a podnikaniu...

Inak neviete ci tento Borisko je nejaky pribuzny Zoroslava ? https://www.facebook.com/zoro.kollar?fref=ts
Samozrejme Kollarovcov je vela podobne ako Kovacovi, alebo Novakovi, len ci nahodou.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne nepríde ani ako skvelý rečník. Človek s tak plochým uvažovaním ním ani nemôže byť.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Len par kandidatov:
  • Asi najväčším prekvapením Kollárovej „rodiny“ je trojka na kandidátke, Martina Šimkovičová, známa tvár z Markízy, ktorá musela odísť po tom, čo zdieľala článok o imigrantoch.
  • Štvorkou na kandidátke je bývalý predseda strany športovcov, Peter Marček. Práve Marček ponúkol svoju stranu Kollárovi, aby nemusel zbierať podpisy.
  • Za stranu Sme rodina kandiduje aj Petra Krištúfková, ktorá bola partnerkou dnes už nebohých členov podsvetia Róberta Diniča a Petra Havašiho.
  • ...Za ním nasleduje Rastislav Holúbek, podnikateľ z Bratislavy a Kollárov dlhoročný priateľ.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Uz len z principu by som ho nesiel volit kvolit tomu, ze este ani s politikou nezacal a uz vymysla ako oje*** system a obchadzat zakon - ked ma tolko podporovatelov, tak by nemal byt problem vyzbierat podpisy a zalozit si stranu...aaaale nie, on musi uplatit nejakych dedkov zo strany priatelov vina, aby ho prijali do strany, hned na to zvolili za predsedu a hned na to zmenili nazov strany.

Svoje statusy mieri proti EU odvtedy, co bolo proti Rusku schvalene embargo. Rusky rubel isiel do sraciek. A jeho hoteli bez ruskych turistov maju stale vacsi a vacsi problem generovat vobec nejaky zisk.

Cisty oportunista a zjavne clovek, ktory si mysli, ze je nieco viac a ze zakony pre bohatych ludi neplatia.

Cudujem sa, ze ho podporuju najma mladi ludia (do 20R) a ludia s nizsim vzdelanim, pretoze podla mna prave takyto dobre narodeny bohaty papalas a jemu podobni, by im mali najviac lezat v zaludku.
hughito
Redeemer
Redeemer

O tomto presne písal Dag Daniš - teda o jeho ekonomickom záujme, ktorý prechádzal vstupu do politiky v takomto veľkom štýle.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prosím vás, Kollár je vtip.

Ale jedno sa mu musí nechať. Presne vie, ako má na svojich jednoduchých voličov cieliť kampaň. Zo všetkých minoritných straničiek je po tejto stránke TOP.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

begbeee - bohuzial, tak sa dnes robi uspesna politika
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale treba uznať, že má vymyslenú peknú historku o tom, prečo vstúpil do politiky.

Údajne mu píšu stovky až tisíce ľudí a on im už nestíha pomáhať jednotlivo, preto si uvedomil, že jediná možnosť, ako pomôcť všetkým Slovákom, je vytvoriť si vlastnú stranu a dostať sa do parlamentu. Taaaaaaak určite! :D

To ste ani netušili, aký altruista a filantrop to je :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

keby sa tieto malostrany spojili za spolocnu vec - byt v parlamente, tak ako to robia ich priaznivci na roznych protestoch mali by sancu.

suhlasim, ze Boris hovori/zdiela co ludia chcu pocut/vidiet. co to je, je na inu diskusiu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Pilifo napísal:Ale treba uznať, že má vymyslenú peknú historku o tom, prečo vstúpil do politiky.

Údajne mu píšu stovky až tisíce ľudí a on im už nestíha pomáhať jednotlivo, preto si uvedomil, že jediná možnosť, ako pomôcť všetkým Slovákom, je vytvoriť si vlastnú stranu a dostať sa do parlamentu. Taaaaaaak určite! :D

To ste ani netušili, aký altruista a filantrop to je :lol:
Ani by som nebol prekvapeny kebyze to je pravda, ze mu pisu kvanta ludi... Na druhej strane sa ale treba pozriet kto mu pise... Osobne by sa mi blbo zaspavalo, kebyze viem ze ma nasleduje inteligencna spodina...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Podla kvizu o Borisovi, ktory bol v jeho predvolebnom letaciku ma Boris aktualne 9 detí a v zatvorke bolo napisane (k 1.1.2016) :D :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tato strana mi pripomina uspech SAS v 2010. Tiez im vyznamne pomohol internet, kollarovi tiez.

Inak mi to pripada taky typicky pripad starsieho, 40/50+ rocneho cloveka co sa prvy krat dostane na FB, precita si nejaky clanok, pozrie nejake konspiracne youtube video a uz to ostosest zdiela a posiela ludom :lol: Zle je to, ze takychto debiilkov je evidentne dost a posledne prieskumy ukazuju, ze je tesne pod hranicou parlamentu a teda hrozi, ze dostane aj peniaze (cca 2 000 000 eur) od statu na dalsiu "cinnost" - teda asi dalsie zdielanie statusov na FB :roll:

Akoze ked si dam vedla seba milionara Kollara a milionara Kisku...Tie rozdiely su extremne :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

To kolko penazi dostane nie je este iste, kedze podmienkou je zisk aspon 3% a vyplaca sa urcita suma (netusim aka presne je momentalne) za kazdy hlas - cize suma zalezi aj od volebnej ucasti. Nemusi dostat ani euro. Ja pevne verim, ze on aj Kotleba budu pod 3%.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Frco napísal:Tato strana mi pripomina uspech SAS v 2010. Tiez im vyznamne pomohol internet, kollarovi tiez.

Inak mi to pripada taky typicky pripad starsieho, 40/50+ rocneho cloveka co sa prvy krat dostane na FB, precita si nejaky clanok, pozrie nejake konspiracne youtube video a uz to ostosest zdiela a posiela ludom :lol: Zle je to, ze takychto debiilkov je evidentne dost a posledne prieskumy ukazuju, ze je tesne pod hranicou parlamentu a teda hrozi, ze dostane aj peniaze (cca 2 000 000 eur) od statu na dalsiu "cinnost" - teda asi dalsie zdielanie statusov na FB :roll:

Akoze ked si dam vedla seba milionara Kollara a milionara Kisku...Tie rozdiely su extremne :)
SaS mala v strane odbornikov a mali aj ekonomicky velmi dobry reformny program na ktorom stavali kampan (odvodove koliesko a podobne). Kollarova strana je skor ako Mojsejovej, jedna medialne znama smiesna figurka ktorej fandia idioti.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zato Kollár má na kandidátke takýchto "expertov"....
Prílohy
Na...
Na...
hughito
Redeemer
Redeemer

Suterén.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

A takyto idiot sa tlaci do politiky :-D. Infikovany software lollipop sa smejem. A ide bojovat proti chemtrails. A ten sledovaci cip tipujem, ze bolo NFC.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hughito napísal:Suterén.
Mna az zamrazi ked vidim takychto exotov...
Napísať odpoveď