Závodná hra
Závodná hra
Poraďte nejakú dobrú závodnú hru čo vyšla v poslednej dobe. Hlavne aby to bolo dobre hrateľné aj na klávesnici. Viem akurát o Dirt Rally ale nato je potrebné mať asi aj volant tak niečo arkádovejšie.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Závodná hra
Aktuálne sú práve v móde hry ladené viac do simulácie ako arkády, u ktorých je to s volantom úplne iný zážitok.
Môžeš skúsiť počkať na NFS alebo nájsť niečo staršie. Z hlavy ma napadne GRID(ten posledný, vari Autosport sa volal), staršie DIRTy, NFS možno F1. Alebo ešte Trackmania ma napadá.
Alebo to môžeš vyriešiť takým kompromisom v podobe gamepadu, na ktorom sa závodné hrajú asi o niečo lepšie ako na klávesnici. Môj predpoklad, neskúšal som na vlastnej koži.
Môžeš skúsiť počkať na NFS alebo nájsť niečo staršie. Z hlavy ma napadne GRID(ten posledný, vari Autosport sa volal), staršie DIRTy, NFS možno F1. Alebo ešte Trackmania ma napadá.
Alebo to môžeš vyriešiť takým kompromisom v podobe gamepadu, na ktorom sa závodné hrajú asi o niečo lepšie ako na klávesnici. Môj predpoklad, neskúšal som na vlastnej koži.
Suhlasim s kompromisom, ja by som uz nevedel hrat zavody na klavesnici, navyse gamepady maju aj vibracie, co dava prave zavodom novy rozmer.
Konkretne, tazko, uz dlhsie som zavodne hry nehral, ale napr. dnes vyslo demo na Sebastien Loeb Rally Evo, ale hram teraz GTA V a pomerne dlho som tam hral iba zavody, trati je vela, aj aut, tried, je to akradove a je mozne aj vytvarat nove trate, celkovo moznostami sa kludne vyrovna beznej arkadovej zavodnej hre, no samozrejme tam nie su realne znacky aut.
Konkretne, tazko, uz dlhsie som zavodne hry nehral, ale napr. dnes vyslo demo na Sebastien Loeb Rally Evo, ale hram teraz GTA V a pomerne dlho som tam hral iba zavody, trati je vela, aj aut, tried, je to akradove a je mozne aj vytvarat nove trate, celkovo moznostami sa kludne vyrovna beznej arkadovej zavodnej hre, no samozrejme tam nie su realne znacky aut.
GT5 zo starsich a z tych aktualnych jednoznacne Forza 6, samozrejme na PC si to nezahras
Tak asi siahnem po NFS.
RACE DRIVER GRID je super ked chces hrat po LAN s kamosmi.
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
najlepšie závodné hry sú od EA
-
lukostrel77
Star
Odkedykiller-bee*-* napísal:najlepšie závodné hry sú od EA
Ked uz, tak skor dokedy boli.