FunNer napísal:no bóže trochu prekrytý obrázok oka. ništ moc.
Nemal by si pozerat, na to akou zlozitou, alebo jednoduchou cestou bola grafika vytvorená.
Stací velmi málo úkonov, ide o kombinácie a kompozíciu.
Podla mna je podstatný výsledný efekt, ktorý je v tomto prípade chrumkavý... ... pekné GTS (a od gýcu to má daleko)
Dual Mind napísal:Nemal by si pozerat, na to akou zlozitou, alebo jednoduchou cestou bola grafika vytvorená.
Stací velmi málo úkonov, ide o kombinácie a kompozíciu.
Podla mna je podstatný výsledný efekt, ktorý je v tomto prípade chrumkavý... ... pekné GTS (a od gýcu to má daleko)
Hento ked neni gyč tak ja zezeram kefu.....GYč Jak svet !
Nemohol by mi niekto z vas pomoct? Ja sa v tomto velmi nevyznam a hlavne teraz nemam na to cas. Mam maturitnu pracu a robim stranku o nasej dedine a som tam pridal forum a chcel by som tam dat daky pekny obrazok. Nieco co je napriklad tu na Hojku vlavo hore. Malo by tam byt Kvetoslavov. Ak by mal niekto trosku na to cas, tak by som mu bol veeeeeeeeeelmi vdacny.
kamiliak napísal:Nemohol by mi niekto z vas pomoct? Ja sa v tomto velmi nevyznam a hlavne teraz nemam na to cas. Mam maturitnu pracu a robim stranku o nasej dedine a som tam pridal forum a chcel by som tam dat daky pekny obrazok. Nieco co je napriklad tu na Hojku vlavo hore. Malo by tam byt Kvetoslavov. Ak by mal niekto trosku na to cas, tak by som mu bol veeeeeeeeeelmi vdacny.
Ten erb tam ani nemusí byť. Stačilo by keby tam bolo napísané Kvetoslavov a dáko pekne upravené. Ale aj s erbom by to bolo fajn. Nechávam na teba. Inak veľmi pekne ďdakujem za ochotu
kamiliak napísal:Ten erb tam ani nemusí byť. Stačilo by keby tam bolo napísané Kvetoslavov a dáko pekne upravené. Ale aj s erbom by to bolo fajn. Nechávam na teba. Inak veľmi pekne ďdakujem za ochotu