"Svokrovci" vo vzťahu - váš názor

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: "Svokrovci" vo vzťahu - váš názor

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ved je to jasne, na neho kasle, odstahovala sa do mesta do svojho povodneho bytu...a ked bude znova online, napise mi, dame kavu, obcasne stretka..kedze dialka tam je velka. A vsetci budu spokojny.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ja nebudem, budem ziarlit :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Too late. First comes, first takes! ;)

//sorry, bavime sa tu o nej ako o nejakom tovare, a ona chudera nema ani moznost vyberu :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Chlapi, nechcela som tu tým výrokom robiť nejakú reklamu, len som chcela uviesť na priamu mieru, ako sa to skončilo a aké boli priority vo vzťahu a čo mi vypisuje, kým už má v posteli nasťahovanú inú...
Neviem, čo idem robiť, uvažujem, že sa vrátim do pôvodného mesta a roboty, ktoré som kvôli nemu opustila - do práce by ma aj vzali, ešte stále na mňa spomínajú a maj vypísanú pozíciu, ale zase keď si predstavím, že som sa pred troma mesiacmi sťahovala a teraz dať výpoveď v práci a nové sťahovanie cez 120 km, úradné veci. Neviem, dávam si tento rok asi na rozmyslenie, možno sa nájde nejaký pán pravý, ja sa dám psychicky dokopy a keď nie, tak sa budem koncom roku uchádzať o to miesto a keď bude voľné, asi mi to bude tak súdené....
Uvažovala som aj nad návratom na Slovensko, ale to už vidno, že nemám fakt žiadny plán.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bože chráň, na slovensko sa nevracaj. Radšej merkelovej utečencov, ako ficove fajky!

dávať si tento rok na rozmyslenie? Veď je len marec. Takto premrháš skoro celý rok. Nový štart musí prísť čím skôr, aby si ľahšie zabudla. Ani to miesto na teba nebude rok čakať. Viem že sťahovať sa nie je jednoduché, ale čím viac bremien si teraz dáš na ramená, tým ľahšie zabudneš na neho.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved sme si srandovali bolek. ;)
Mala by si sa zamerat teraz na seba (tiez to mam v plane teraz po cerstvom rozchode). Venuj sa praci, svojmu zivotu, a niekto sa ti v zivote do cesty uz pripletie. V dalsom vztahu uz budes vediet, ze comu sa vyhnut, aj ked to niekedy moze byt tazke, no isto uz nechces dopadnut tak ako teraz.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

bolek napísal:... ešte pred mesiacom mi písal, že som stredbodom jeho vesmíru a žena jeho života a čo je o mesiac na to? Schádza sa už dva týždne so svojou bývalou, s ktorou sa už 20krát dal dokopy ...
To ma mrzi, ze ti to takto dopadlo. Ale aspon vies, ze nestracas dalej cas a mozes sa posunut v zivote niekam dalej. Hlavne neupadaj do depresie, tym si nepomozes. Zameraj sa na seba a venuj sa sebe, casom na niekoho urcite narazis. Drzim ti palce.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a hlavne si onedlho uvedomis, ze nic lepsie sa ti stat nemohlo
Napísať odpoveď