Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Existuje nejaka appka na iOS, aby som vedel hladat kontakty na ciselnej klavesnici ako v Androide? Napr hladam kontakt Lucia a na klavesnici stlacam 58342...
thx
thx
Takze po 3 tyzdnoch mam problem s iPhonom. Od vcera mi pise v lavom hornom rohu "Žiadna SIM" - nechce nacitat SIM kartu. Je v nej O2 karta a doteraz fungovala bez problemov, len od vcera z nicoho nic mi vypisuje toto. Nestretli ste sa s tym?
Môže byť chyba simky.. iná simka funguje? Problémová simka funguje v inom mobile?
Nemam to teraz ako odskusat, lebo som v robote a v ostatnych telefonoch mam MicroSim. Zajtra to skusim s kolegovou Sim kartou, len som sa chcel spytat ci sa uz niekto nestretol s tymto problemom. BTW, ak by som chcel telefon reklamovat (kupovany v zahranici), ako postupovat na Slovensku?
toto mi robil u kazdej simky, ktoru som mal. mam ho factory unlocked ale s kazdou jednou, slovenskou ci zahranicnou ten isty problem. ten sa ale sam vyriesil. neviem ci po update na novsi iOS, alebo cim no s kazdou sa to bez vedomeho zasahu vyrieslo
A zevraj iPhone je taky bezchybny...
Vybrat simku. Pretriet a dat spat.
-
xH4wK
Co ma telefón s tým ze používateľ môže byt prasa a zapatle si simku...deszka3 napísal:A zevraj iPhone je taky bezchybny...
ccc.skdeszka3 napísal:BTW, ak by som chcel telefon reklamovat (kupovany v zahranici), ako postupovat na Slovensku?
Reklamoval som iPod Touch kupovany v USA. vsetko co chceli bolo len seriove cislo. V pondelok prisiel kurier na miesto ktore som si urcil a v piatok mi ho zase kurier doniesol vymeneny
xH4wK napísal: Co ma telefón s tým ze používateľ môže byt prasa a zapatle si simku...
SIM karta je takmer cisto nova a mal som ju len v iPhone. Kontakty na nej su uplne ciste...
a kde si sa docital ze iphone je bezchybny?
ziadny telefon, ziadne zariadenie nie je bezchybne, urcite nie pokial je tak zlozite. pokial si si ozaj myslel ze si kupis iphone a vyriesis s nim vsetky svoje problemy, asi budes dost sklamany
ziadny telefon, ziadne zariadenie nie je bezchybne, urcite nie pokial je tak zlozite. pokial si si ozaj myslel ze si kupis iphone a vyriesis s nim vsetky svoje problemy, asi budes dost sklamany
Bolo to myslene samozrejme ironicky, netreba to brat vazne. Myslel som hlavne na to, ako kazdy ospevuje iPhone, ze sa im nikdy nekazi ako "Ťamťungy". A nie, necakal som, ze bude bezchybny, ale za tie peniaze (takmer 2-nasobok ceny mojho Samsungu) som si nemyslel, ze hned po 3 tyzdnoch mi bude blbnut. Mimochodom nechcem tymto ziadnu vojnu rozputat, mam rad aj iOS a aj Android.
Zdravim. Hladam tuto verziu Xcode koli iPhone 4 simulatoru s verziou iOS 4.0. Ak by ju niekto mal, alebo vedel kde ju najst fakt moc by ste mi pomohli. Dakujem.
xcode_3.2.3_and_iphone_sdk_4_gm_seed.dmg
xcode_3.2.3_and_iphone_sdk_4_gm_seed.dmg
-
nejakymarko
Addict
Zdravim ludia, mam otazku.
Kamoska dnes ide kupovat iPhone, 6s-ko, mal by byt novy, nerozbaleny, vraj slovenska distribucia. Mam k tomu iP IMEI, SN, podla https://checkcoverage.apple.com/sk/sk/ je telefon neaktivovany (co by malo byt fajn), chcem sa opytat, ci zaruka (1 rok, vravi predajca) plati odo dna aktivacie a ci sa nemoze jednat o nejaky kradnuty telefon, ci sa to pripadne neda niekde overit, alebo take nieco.
Vdaka
Kamoska dnes ide kupovat iPhone, 6s-ko, mal by byt novy, nerozbaleny, vraj slovenska distribucia. Mam k tomu iP IMEI, SN, podla https://checkcoverage.apple.com/sk/sk/ je telefon neaktivovany (co by malo byt fajn), chcem sa opytat, ci zaruka (1 rok, vravi predajca) plati odo dna aktivacie a ci sa nemoze jednat o nejaky kradnuty telefon, ci sa to pripadne neda niekde overit, alebo take nieco.
Vdaka
Zaruka plati odo dna aktivacie. Akurat tvojej kamoske viem zazelat vela stastia ak ho kupuje spod ruky 
-
xH4wK
Zaruka plati odo dna zakupenia.. aj apple vyzaduje blocek kde je datum zakupenia a seriove cislo.
Zaujimave, ja som telefon aktivoval tyzden po kupe a v prilozenom linku od nejakymarko mi pise den ked bol aktivovany a nie ked kupeny.
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemáš pravdu. Záruka platí od dňa aktiváciexH4wK napísal:Zaruka plati odo dna zakupenia.. aj apple vyzaduje blocek kde je datum zakupenia a seriove cislo.
Jedná sa tu o medzinárodnú ročnú záruku od Apple. K uplatneniu tejto záruky nepotrebuješ žiaden doklad o kúpe. Servis si zistí podľa IMEI, kedy bol telefón aktivovaný.
Mám osobné skúsenosti s touto zárukou. Pokazil sa mi iPhone, vyplnil som formulárom na objednanie dopravy v autorizovanom servise(SWISS SERVICE). Po telefón prišiel kuriér a do 5 dní mi ho doniesol naspäť vymenený. Neposielal som žiaden doklad o kúpe.
-
nejakymarko
Addict
Preco?deszka3 napísal:Akurat tvojej kamoske viem zazelat vela stastia ak ho kupuje spod ruky
Obchod sa nakoniec nekonal, predavajuci podla mna zdupkal (aj ked vraj tesne pred tym, ako sa mali stretnut ho predal, aj ked uz boli na predaji predtym dohodnuti), lebo mu napisala ze pride s priatelom a ze nech donesie aj doklad o kupe. Takze tak nejako.
//aj ked na obranu predavajuceho, aby som nezavadzal, tak telefon sa na webe javi uz ako aktivovany, prave od vcera
vcera oznamili novy 4 palcovy iphone. hardwarovo sa jedna vlastne o 6s, akurat v tele 5s.
mne pra nic zaujimave, ale manzelka presne o takom niecom snivala, teraz ma 5 a uz by ho bolo treba vymenit a nejak stale nechcela ten 4,7 palcovy. no a este ta cena prekvapila, samozrejme to nie je mala suma, ale oproti velkemu iphonu potesi.
http://mobilmania.azet.sk/clanok/113294 ... om-i-cenou
mne pra nic zaujimave, ale manzelka presne o takom niecom snivala, teraz ma 5 a uz by ho bolo treba vymenit a nejak stale nechcela ten 4,7 palcovy. no a este ta cena prekvapila, samozrejme to nie je mala suma, ale oproti velkemu iphonu potesi.
http://mobilmania.azet.sk/clanok/113294 ... om-i-cenou