Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
OK, ideme na stanicu na nakup
tiez som hladal na moldavskej.
Vdaka mozno zajdem na stanicu. Na thc to mam cez cele mesto, tam sa mi trepat nechce
inac nepotrebujem ju a ani teraz ju nechcem, ale ked budem mat cheat day tak potesi 
Len tak sa zariaď, že ony bývajú v akcii iba niekoľkokrát do roka.. ak akcia nie je, na pulte ich nenájdeš - teda jedine ak majú pozostatok z nejakej akcie ako teraz. Ale tieto zostatky vypredajú a opäť ich nebudú mať, kým nebudú mať novú akciu.
ide mikulas tak este by mohli mat
Podľa mňa toto bolo akože na Mikuláša.. ale uvidíme, vo štvrtok bude nový leták pre budúci týždeň, možno sa to tam objaví. Alebo potom ešte pred vianocami.
ja som si minule este vymakol v starej akcii ten velky marcipanovy kmen v cokolade takze zatial som spokojny 
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action ... l&id=27187
mate niekto tento teplomer? myslite ze je dobry? este ma napadlo ze ako dam z neho ten vyvod von z auta - kde a kade?
mate niekto tento teplomer? myslite ze je dobry? este ma napadlo ze ako dam z neho ten vyvod von z auta - kde a kade?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam, neni zly, len to debilne piskanie pri namrazovych podmienkach ma budilo v noci
kedze ho nemam v aute ale v izbe. (da sa to vypnut)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
yoggy
V utorok, som bol v Lidli a cena bola 0,29€
(Nekontrolujem to, keďže LIDL navštevujem fakt výnimočne)
veekendova akcia
mal som mensie balenia celkom dobre su
v Lidli maju teraz Powerbank 10 000mAh za 13€
pozeral som na nu v letaku... 10000 mah je slusna kapacita a paci sa mi ze ma vstavane kable.
len ci ta kapacita je naozaj taka ako pisu a ake si clanky kvalitne. keby bola za 10 eur, beriem hned, ale pri takejto cene uz mozno lepsie objednat xiaomi power bank, tam je kvalita ista, akurat tie kable treba nosit samostatne.
len ci ta kapacita je naozaj taka ako pisu a ake si clanky kvalitne. keby bola za 10 eur, beriem hned, ale pri takejto cene uz mozno lepsie objednat xiaomi power bank, tam je kvalita ista, akurat tie kable treba nosit samostatne.
kupil som ho, nabil mi tablet na 70% (7300 mAh baterka) a mobil asi o 25% mozno (2200 mAh baterka). led diody ukazovali pri prvom zapnuti ze je nabity na 100% ale zdalo sa mi ze nejak moc rychlo to klesalo ked som zacal nabijat. teraz som to dal znova nabijat, uz to bezi peknych par hodin ale stale mi blika len 1 ledka co znamena ze je nabity na menej ako 25% cize neviem ci je nieco zle alebo to proste tak dlho nabija. uvidime kolko krat mi to dokaze realne nabit mobil mozno len diody neukazuju dobre.
btw je to vyrobene v nemecku.
btw je to vyrobene v nemecku.
bol som dnes v lidli ze ju kupim, ale zdala sa mi dost velka, tak som sa na to vykaslal.
ako realne sa neda predpokladat ze ked ma 10000 a tvoj mobil 2000 ze ti ho nabije 5 krat ale 7300 mah tablet by mohla nabit naplno... uvidis po nabiti... nabijat sa to bude asi dlho, ked to ide len cez usb...
ako realne sa neda predpokladat ze ked ma 10000 a tvoj mobil 2000 ze ti ho nabije 5 krat ale 7300 mah tablet by mohla nabit naplno... uvidis po nabiti... nabijat sa to bude asi dlho, ked to ide len cez usb...
Kapacita banky je udavana pri napati 3.6V, cez usb tecie 5V. Preto treba ratat so stratami kvoli zmene napatia. Ako dlho bude trvat nabitie zalezi od nabijacieho prudu a dalsich detailov (ako napr % nabitia a pod...)
Ten tablet by mohla nabiť na takých 85-90% a k tej kapacite, záleží aj od Ampérov. Nie je kapacita udávaná pri napätí 5V?
10400 je pri 3.6V, 7000 je pri 5V. To ze su tam 2 hodnoty pre 5V znamena, ze menic z 3.6V na 5V ma nizsiu ucinnost ak nim prechadza vyssi prud.
ten tablet som nabijal pri 5V/2.1A lebo mensim prudom to neslo... takze to je naozaj asi tych 85% v uplne idealnom pripade. cize ocakavam ze asi realne mi to 3x nabije nie uplne nadoraz vybity mobil