Far Cry Primal
Re: Far Cry Primal
qwerty-xyz: veru
Aj mne sa viac Pacil Far Cry 3 ako FC 4.ci uz atmosferou alebo finalnym bossom Vaasom...FC 4 je len taky preskinovany Far Cry 3 len s inym pribehom a s horskou lokalitou inak system hry taky isty.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tento Primal bude asi prvy Far Cry, ktory vynecham...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
Qerten
Medium Star
ja sa na to teším ale nie viac ako na nového DOOMa
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
007miroslav007
Expert
Vie mi niekto povedat, ci je k tomu treba aj uplay, alebo staci samotny team? Naposledy som mal FC3 a to som myslim ze bez uplay nezapol..
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 17:09)
//autoeditácia príspevku (29 Feb 2016, 17:09)
Tak nic, je to napisane priamo na steame007miroslav007 napísal:Vie mi niekto povedat, ci je k tomu treba aj uplay, alebo staci samotny team? Naposledy som mal FC3 a to som myslim ze bez uplay nezapol..
U mna to skor bude prvy Far Cry, ktory si zahram, ak ma to bude bavit
Aj ked momentalne vzniklo / vznika uz viac hier z tohto prehistorickeho obdobia alebo s dinosaurami...takze uz to nie je az uplne taka novinka, kazdopadne je to podla mna prijemne ozivenie a som rad, ze Ubisoft nezaspal.
Chapem, ze su fanusikovia serie nasrani a to to ani este nehhrali, iba preto lebo sa to vola Far Cry, ale je to v uplne inej atmosfere... Tak si odmyslite ten nazov no, ked vas to tak stve
Mozno to ubisoft mohol nazvat iba ako Primal, ale lepsie sa robi marketing novej hre, ked uz hraci reaguju na nazov serie a nieco to v nich evokuje...tak tam proste pridali to Far Cry.
Ja sa skor bojim, pretoze to robi Ubisoft, aby to zase nebola nejaka zabugovana nudna repetetivna blbosticka so zlou optimalizaciou.
Chapem, ze su fanusikovia serie nasrani a to to ani este nehhrali, iba preto lebo sa to vola Far Cry, ale je to v uplne inej atmosfere... Tak si odmyslite ten nazov no, ked vas to tak stve
Ja sa skor bojim, pretoze to robi Ubisoft, aby to zase nebola nejaka zabugovana nudna repetetivna blbosticka so zlou optimalizaciou.
-
lukostrel77
Star
Mňe sa to celkom páči,no som zvedaví na optimalizáciu keďže je to ubisoft 
-
hrban
Addict
njn škoda, že to má tak fajné recenzie ...
well played ubisoft, well played....
-
007miroslav007
Expert
Dost nestastny start co som sa pozeral na tie komenty na steame...hrban napísal:njn škoda, že to má tak fajné recenzie ...
Nie som nejaky hater, ani nic podobne, ale nejako ma tento ich fail neprekvapil
-
hrban
Addict
nemusí byť človek hater aby videl stratégiu ubisoftu, po úspešnom AC 1/2 začali chŕliť assasínov hlava nehlava, príbeh stál za materinu belú, (jediné čo ma ešte bavilo bolo black flag kvôli pirátskej tematike) ale optimalizácia týchto hier stála rovnako za hovno ako aj príbeh, to si povedzme na rovinu, čiže vôbec ma neprekvapue, že aj toto je fiasko....
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2016, 23:46)
btw som to už odhadoval hneď keď táto téma vznikla viewtopic.php?p=2198266#p2198266
dúfam, že som mal pravdu aj s tým opravným patchom, po tom ako dohrám XCOM2, čiže to bude tak ešte mesiac
viewtopic.php?p=2198515#p2198515
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2016, 23:46)
btw som to už odhadoval hneď keď táto téma vznikla viewtopic.php?p=2198266#p2198266
dúfam, že som mal pravdu aj s tým opravným patchom, po tom ako dohrám XCOM2, čiže to bude tak ešte mesiac
Cakal som, ze im to tam hned vyhodi error a dohraju...ale hrali konzolovu verziu
No ono overená značka predáva. Podľa mňa to nemá nič spoločné s Far Cry. Ak by sa to volalo, Primal, tak by museli dať o 100% viac na marketing, to je celé.
Na konzolách to vraj ide v pohode, keď padne cena tak vyskúšam, ale kľudne aj o rok.
Na konzolách to vraj ide v pohode, keď padne cena tak vyskúšam, ale kľudne aj o rok.