MLM sociálna sieť WaveScore

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lubenko
Novice
Novice

MLM sociálna sieť WaveScore

Príspevok od používateľa lubenko »

Dobrý deň, dostal som pozvanie na novú multi level marketing sociálnu sieť s názvom WaveScore a chcem sa vás opýtať, že čo to vlastne je a či máte s tým alebo niečim podobným skúsenosti. Znie mi to až príliš dobre a jednoducho, preto sa pýtam. Ďakujem za odpovede.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: MLM sociálna sieť WaveScore

Príspevok od používateľa heker »

Vsetky MLM su o tom istom. Zarobia na tom ti na zaciatku, teda ti najvyssi v pyramide. O MLM je tu velka tema, tam si precitaj co a ako funguje.
wavescore
Novice
Novice

Príspevok od používateľa wavescore »

v Prvom rade čo sa týka wavescore vôbec to nieje MLM marketing aj keď to môže niekomu nevzdelanému a nezainteresovanému pripomínať MLM marketing:-) MLM marketing má istú štruktúru na ktorej sa profituje ako napríklad práca ma štruktúru pyramídy alebo školstvo ma štruktúru pyramídy ale v MLM marketingu je možné predbehnúť zárobkom aj toho čo tam je už roky pretože to nieje práca ale podnikanie tak je človek odmeňovaný podľa svojích zásluh a keď niekomu v MLM nepomôžete zarobiť tak sami nezarobíte čiže čo sa týka pyramídy presne naopak pyramída je zamestnanie ale o tom si treb niečo naštudovať aby to človek pochopil :-) no a teraz k sociálnej sieti wavescore je to normálna sociálna sieť ktorá nemá štruktúru a môže sa každý zapojiť do hry ktorá na tej sieti je jej myšlienkou je zdielanie videí a fotiek a komunikácie medzi priateľmy za ktoré dostávate body v podobe cybernetickej meny a potom sa to prepočítava do financií :-) tak ako na vás zarábajú iné sociálne siete len za vaše prihlasovanie tak isto sa tu dostávajú peniaze do obehu, hlúpi človek ani nevie že sociálne siete zarábajú z reklamy a z užívateľov ale je tam denne a zarába jak sa povie na druhých !!! takže pre chytrákou táto sociálna sieť tiež dostáva peniaze od spoločnosti a obchodníkov ale tu sa určitá časť peňazí prerozdelí medzi uživateľov a je jedno či máte sto alebo tisíce ľudí pretože dostávate body aj za zhliadnutie stránky od ľudí čo niesu vôbec uživateľmi stránky podobný finančný projekt má aj Youtube keď za 100 000 tisíc zhliadnutí dostanete finančnú odmenu a viete odkial nato majú aby mohli vyplácať ? no predsa z reklám ktoré si tam zaplatia podnikatelia a spoločnosti !! a vy len môžete byť radi že svojou aktivitou zdielaním alebo pridávaním uživateľov môžete zarobiť celkom pekné stovky dolárov :-) tak prosím pán Hecker naštudujte si to pokiaľ chcete niečo rozumné vypustiť lebo inak ste na smiech, a tárate nezmysli ako jedna pani povedala :-) a používajte logiku keď už mate takú prezývku za gramatiku sa ospravedlnujem ale tá mi nezarába ani korunu :-) a pre pána s otázkou čo to je wavescore tak ešte raz nieje to MLM ak Vám to niekto takto predstavil tiež mu chýba asi rozum :-) a hlavne nezoháňajte informácie na blogoch lebo tu sú tý najmudrejší ale hovno vedia !! ak chcete informácie najdite si profíka :-) alebo zoberte do ruky knihu ďakujem za pochopenie a opakujem pyramída je každá jedná štruktúra zamestnanie školstvo štát cirkev firma spoločnosť pre ktorú pracujete ale v zamestnaní je nespravodlivé vyplácanie môžete robiť jak otrok aj tak dostanente len to čo máte na vyplátnej páske ak to vôbec dokážete pochopiť, tak wavescore je sieť (referral link odstraneny) sekula tu je video jediná prezentácia sociálnej siete aj aj najblbší človek pochopí že tam štruktúra neexistuje :-) zbohom inteligenti nehladajú na googli ani na fórach to je to isté ako ísť medzi staré babky :-)
Video:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tebe teda kvalitne vymyli mozog...
Referral link som ti z prispevku odstranil a ked ho sem pridas este raz, tak dostanes ban.
wavescore
Novice
Novice

Príspevok od používateľa wavescore »

he he tak nech sa páči aj tak som sa sem regol len preto že sa nedali čítať tieto sračky :-)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Sorry,no máš tak kvalitne vyplokanú hlavu,,,je divné,že tie kvalitné sračky sa tam udržali. Je ale pravda,že hnoj ide ťažko odstrániť.
Regol si sa,pretože sa nedali čítať tieto sračky,hlavne že ich sem píšeš mnohonásobne väčšie.
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Pyramída ako Prosight a OWB... Ruky preč to čo píše wawescore je čistý blud.. Tí hore proste zarobia na tom, že sú hore a zarábajú na nich ostatní a tak to bude vždy, nikdy nezarobíš viac ako oni. Pretože oni majú podpísané zmluvy s poisťovňami. ty otravuješ ľudí robíš zákazky a oni ti šahnu automatický na istú časť z tvojich peňazí (tie ani neuvidíš) a tak to je. Tí ak nenazbieraš dostatok bodov, nedostaneš ani cent oni dostanú od poisťovni už len zato, že je tam niekto poistení slušnú províziu o ktorej ti ani nepovedia. A tie reči asi všade, že na to môžeš podnikať, zarábať... A jediný kto na tom podnikajú sú ti čo to založili. Bol som v prosighte tak viem ako to funguje.. Jednoznačne ich pošli do riti ak nie si taký človek, čo bude otravovať ostatných... Zarobiť sa na tom dá... ale nie každý ma nato a tích hore nikdy neprebehneš aj tak
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ako keby v zamestnaní to bolo inak :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v normalnom zamestnani nehladas ludi, ktori budu robit (pochybnu a otravnu) robotu za teba s tym, ze cim viac ich najdes, tym viac penazi na nich zarobis.
Napísať odpoveď