Problem s mocenim po alkohole
Re: Problem s mocenim po alkohole
Alkohol je karcinogen, ale pivo ti odporuci kazdy urolog, lebo posobi dobre na oblicky a mechur a ked si da niekto raz za cas 5 piv to nemoze uskodit. Urologicky caj je silno mocopudny a to mu nepomoze, lebo bude mat akurat plny mechur a zvierac neotvori a to je nebezpecne z dlhodobeho hladiska, lebo ked moc neodteka, vracia sa do obliciek a z dlhodobeho hladiska mozu zlihat. Ja by som to riesil takto: skusit predychat, alebo caj na prostatu, alebo tepla sprcha na uvolnenie, alebo spec. urolog.
Alkohol je alkohol a je uplne jedno ci sa nachadza v pive alebo v inom zdroji. Dovod preco v krcme ma ten svoj problem ale doma nie je vtom, ze pipa a prislusenstvo zvyknu obsahovat velke mnozstvo skodlivych kvasiniek a bakterii. Prave preto by mu urol caj pomohol,s prostatou to nic nema.
Som toho nazoru, ze aj stres je karcinogenny (alebo infarktovy), takze ci si dam par piv alebo sa budem stresovat nema rozdiel. Myslim, ze koniec koncov ludia co si obcas vypiju alebo zafajcia poziju dlhsie a spokojnejsie ako ty co sa vyhybaju alkoholu, tabaku a inym obcasnym pozitkom
Takze moralisticke prispevky ako clovek nema pit niesu rada. Nezomriem na jedno, zomriem na druhe.
Tiez ma napadlo to ako pises, ze ci to nebude ''kontaminovana'' pipa, a ja som na to zrejme citlivejsi (vychadzam z faktu, ze obcas tak idem so svagrom, pijeme rovnake pivo, a on taky problem nema).
Kebyze zacnem pit urologicky caj tak ma asi porazi, uz teraz mocim jak za troch v beznej ''prevadzke'' Caste mocenie som riesil u lekara, lebo fakt curam neskutocne casto, a stale pod plnym tlakom mechura. No nezistili mi nic...moc v poriadku, krv v poriadku, oblicky v poriadku.
Tiez ma napadlo to ako pises, ze ci to nebude ''kontaminovana'' pipa, a ja som na to zrejme citlivejsi (vychadzam z faktu, ze obcas tak idem so svagrom, pijeme rovnake pivo, a on taky problem nema).
Kebyze zacnem pit urologicky caj tak ma asi porazi, uz teraz mocim jak za troch v beznej ''prevadzke'' Caste mocenie som riesil u lekara, lebo fakt curam neskutocne casto, a stale pod plnym tlakom mechura. No nezistili mi nic...moc v poriadku, krv v poriadku, oblicky v poriadku.
Kontaminovana Pipa by to nemala byt, kedze o cistotu sa yuz nestara krcmar, ale dovozca piva, ktory si da sakra zalezat, aby to pivo ca sa capuje bolo v poriadku.
gogo969: raz ked mas mechur plny a zvierac-prostata ti moc nepusti von, tak pitie urolog. caju ti moze akurat tak poskodit a po pive mas urcite plny mechur.
Blahodarne ucinky piva na moc. sustavu su dokazane a kazdy urolog ti ho odporuci
gogo969: raz ked mas mechur plny a zvierac-prostata ti moc nepusti von, tak pitie urolog. caju ti moze akurat tak poskodit a po pive mas urcite plny mechur.
Blahodarne ucinky piva na moc. sustavu su dokazane a kazdy urolog ti ho odporuci
Mikioko
Ake mas vysvetlenie na to ze inde napr doma tento problem nema?
Ake mas vysvetlenie na to ze inde napr doma tento problem nema?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to zrejme suvisi so psychologickym problemom s mocenim pred inymi ludmi
Psychika a zacinajuci problem so zvieracom, kedze problem vyprazdnit sa ma najpravdepodobnejsie ked ma az plnsi mechur a vtedy sa zvierac zablokuje.
Nechapete ma...myslel som to tak, ze z piva ktore si kupim vo flaske alebo plechovke a dam si ho doma na gauci mi to nesposobi. Nema to nic s problemom mocit pred inymi ludmi. Kedze krcma je od domu asi 100metrov, a vzdy si mocenie nechavam na doma.
A skusal si rozne druhy piva alebo znacky? Pripadne roznej teploty.
Podla mna to bude tou hygienou pri pipe. Kamos velky pivar mal raz taku crevnu infekciu ze tyzden nemohol jest a to v tej krcme nemal ziadne jedlo iba par piv a z nicoho ineho to nemohlo byt.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vlastne ano, ty zijes v UK, neviem ake predpisy su tam co sa tyka cistoty pip. mozno za to zodpoveda krcmar a ten na to serie
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zmeň podnik a uvidíš 
No ak je to v UK tak to moze byt, ale u nas ako som pisal sa stara o cistotu pip clovek od vyrobcu piva. Chodia pravidelne po podnikoch a cistia cele potrubie...
No ja isto skusim ine pivo, alebo iny podnik...no otazne je ci nieco zistim, kedze nie stale sa mi to pri tomto pive v tomto podniku stava.
-
qwerty-xyz
Nemas studene nohy?
Toto co opisujes ma X ludi, proste pijes pivecko, chce sa ti curat, ale dojdes na zacohd, a hoci si tam sam, za boha sa nevystis....
Ja viem roroznat nachladenie od niecoho ineho. Poznam si uz trosku svoje telo a jeho prejav pri curani 
Viem, ake mam pocity a stipanie ked som nachladeny a teda (mam studene nohy, alebo ked sa zdrziavam v nejakom prievane, sedim na studenom), to vsetko ma priznaky samozrejme tazkost pri moceni, neustale pocit, ze mi treba...no hlavne je to bolestive, respektive to stipe.
Po pive, ale ani minimalna bolest, a vobec ziadne stipanie, iba ten pocit, ze vymocit sa je proste nemozne, no moc mam 2 cm pred otvorom.
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2016, 14:48)
Taku update, vcera som bol opat v tej istej krcme, a pil som to iste pivo. Dal som si tri piva. Asi po druhom som siel v krcme na WC, lebo som bol uplne natlakovany...aj napriek tomu, ze vedla mna stal chlapik, nemal som problem, v pohode som sa vycural, a fajne vyprazdnil. Dopil som tretie, a siel domov, doma som zacitil opat potrebu ist na wc, no tu prisiel moj problem...neslo to skoro vobec, a ja som so zlym pocitom, ze sa nemozem vycurat siel spat.
Rano uplne v pohode...ziadny naznak.
Viem, ake mam pocity a stipanie ked som nachladeny a teda (mam studene nohy, alebo ked sa zdrziavam v nejakom prievane, sedim na studenom), to vsetko ma priznaky samozrejme tazkost pri moceni, neustale pocit, ze mi treba...no hlavne je to bolestive, respektive to stipe.
Po pive, ale ani minimalna bolest, a vobec ziadne stipanie, iba ten pocit, ze vymocit sa je proste nemozne, no moc mam 2 cm pred otvorom.
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2016, 14:48)
Taku update, vcera som bol opat v tej istej krcme, a pil som to iste pivo. Dal som si tri piva. Asi po druhom som siel v krcme na WC, lebo som bol uplne natlakovany...aj napriek tomu, ze vedla mna stal chlapik, nemal som problem, v pohode som sa vycural, a fajne vyprazdnil. Dopil som tretie, a siel domov, doma som zacitil opat potrebu ist na wc, no tu prisiel moj problem...neslo to skoro vobec, a ja som so zlym pocitom, ze sa nemozem vycurat siel spat.
Rano uplne v pohode...ziadny naznak.
A stojíš pri čúraní, alebo si sadneš? Myslím, keď si doma. Lebo mne sa lepšie posediačky. Uvoľním tak všetky svaly a ide to lepšie. A proste tam skús sedieť, kým to z teba nevylezie.
Doma iba posediacky. Dokonca som uz skusal pocas tohto problemu aj ist do vane a este sa aj zohrievat vodou.
Mam take blbe podozrenie ci to fakt nebude prostatou, lebo vseobecne casto pocas dna chodim na zachod, a v moci a oblickach mi nic nenasli. Ale to je moja uvaha...zrejme budem musiet podstupit prehliadku
Mam take blbe podozrenie ci to fakt nebude prostatou, lebo vseobecne casto pocas dna chodim na zachod, a v moci a oblickach mi nic nenasli. Ale to je moja uvaha...zrejme budem musiet podstupit prehliadku
Jasne, ze podstup prehliadku. Mozes tym iba ziskat.