Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa Grond »

ephramko napísal:Nepripomina vam Prochadzka Voldemorta? :D
skor vyzera jak lepricon nez voldemort, len by si mal nechat narast bradu :D
ale najviac sa mi rata ked sa fico v tych diskusiach tvari ako najvacsie neviniatko ked nanho vytahuju spinu, on za nic proste nemoze :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

zije si svoj diskopribeh este si odskoci aj na gulas
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

akurat ze to sa rata len len normalnym ludom, pre jeho volicov sa nic nemeni, on je stale pan a zbytok je odpad...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Procházka tvrdí, že na propagáciu svojej strany si zobral úver, ktorý dostal aj na základe predpokladaných volebných výsledkov - čiže očakáva, že ho splatí z daní ľudí.

Preto treba zrušiť financovanie strán zo štátneho rozpočtu, ktoré má v programe ĽSNS.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Preto treba zrušiť financovanie strán zo štátneho rozpočtu, ktoré má v programe ĽSNS.
Ak bude mat Kotleba nejakym zazrakom viac ako 3%, tak som zvedavy, ci sa teda zriekne tych statnych penazi za volebny vysledok, tak ako slubil :D Lebo sluby sa slubuju, blazni sa raduju...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ephramko napísal: Ak bude mat Kotleba nejakym zazrakom viac ako 3%, tak som zvedavy, ci sa teda zriekne tych statnych penazi za volebny vysledok, tak ako slubil :D Lebo sluby sa slubuju, blazni sa raduju...
Samozrejme, pokiaľ to je nie stanovené zákonom, v prípade, že to spravia aspoň do určitej miery, aj iné parlamentné strany.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aha, cize sa naviazal na ine strany. Takze Kotleba sa zriekne penazi len vtedy, ak sa ich zriekne napriklad SNS. Ibaze SNS sa vyjadrili, ze su proti zruseniu. Vybavene, Kotleba slub dodrzal, ale SNS sa nezriekla, takze sa to hodj na SNS. Ake jednoduche.

Inak tomu moderatorovi by som nastrielal par faciek. Dobre mu Matovic povedal: Neskacte mi prosim do reci, je to moj cas!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som zvedavy ako by to vyzeralo, keby ich neupozoronoval. Podla mna by v druhej polovice relacie polovica uz nemala cas sa vyjadrit k inym temam.

Mna zaujala taka drobnost hned na zaciatku, jednoducha otazka, kolko stala vasa kampan. Vsetci povedali nejake cislo iba Fico "neprekrocili sme stanoveny maximalny limit". Genialne, je totiz jasne, ze limit vyuzili naplno (cize 3M) a jeho volica by akiste poburilo ak by priamo vysvitlo, ze najviac. Nie je sice problem si to najst, ale uprimne, kto tuto informaciu ma, alebo si ju pojde najst? Ficovolic urcite nie, ten je spokojny s tym, ze limit bol dodrzany, cize "vsetko v poradku".
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aha, cize sa naviazal na ine strany. Takze Kotleba sa zriekne penazi len vtedy, ak sa ich zriekne napriklad SNS. Ibaze SNS sa vyjadrili, ze su proti zruseniu. Vybavene, Kotleba slub dodrzal, ale SNS sa nezriekla, takze sa to hodj na SNS. Ake jednoduche.
Presne, takto pokrytecky a bezzásadovo sa vyjadrili aj iní, mám dojem, že TIP. Proste toto je tá politika - reči sa sľubujú a realita je niekde inde, LSNS sa riadi tými pravidlami, výsledkom môže byť jedine odrbávanie. Ten systém ich zomelie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

5 ludi zahlasovalo za Smer-SD. Chcel by som vediet len:

- kolko maju rokov
- ake maju vzdelanie
- co je ich povolanie
- a z akeho dovodu si vybrali prave tychto magorov

Inak ta vcerajsia diskusia bola dobra. Neviem preco sa ludia do Matovica obuvaju neustale, ze je sasek a neviem co, ale aspon ma gule povedat do oci tomu najvacsiemu hajzlovi co si mysli, a ani to neskryva. Osobne budem volit SaS, ako drviva vacsina mladych ludi na tomto fore, co tak pozeram.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

p4ra napísal:Inak ta vcerajsia diskusia bola dobra.
Fico jediny neodpovedal na moderatorovu otazku - kolko minul na kampan... :smt022

Bw, ako vcera oslovoval matovic fica - ten pan na konci?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ten pan v rohu.

Toho pana na konci.

Najviac sa mi pozdavala veta na konci, ked sa ho moderator pytal, ci by sa spojil s Hranolom po volbach: S zlodejmi a teroristami do jednej vlady nepojdem. :hehe:
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Zamestnanci s vysokými príjmami volia SaS, SMER-SD vyhráva u ľudí s príjmom pod 500 € :smt033
Prílohy
volby_platyII.png
volby_pozicie.png
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Ten pan v rohu.

Toho pana na konci.

Najviac sa mi pozdavala veta na konci, ked sa ho moderator pytal, ci by sa spojil s Hranolom po volbach: S zlodejmi a teroristami do jednej vlady nepojdem. :hehe:
presnejsia verzia je, ze sa ho spytal ci by rokoval s hranolom o koalicii, na co Matovic povedal: "s teroristami a zlodejmi sa nevyjednava"

(9m10s)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ano, viem, ze som nebol presny, ked som to pisal. Vdaka za opravu. :)
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Pokial viem, volebna kampan ma skoncit 48 hodin predo dnom volieb. Ako je mozne, ze mi dnes do schranky prisili noviny LSNS kde sa nielen pise o ich programe, ale je ciastocne zverejneny aj *prieskum?
Takisto mi prisiel letak od pana Trella za stranu "Sanca". V tomto pripade len program.

*zverejneny prieskum zo stranok typu topky, pluska, tvnoviny. Uverejnene len percenta LSNS, ine strany nie su.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Za porusenie moratoria hrozi politickym stranam pokuta az niekolko stoviek tisic euro. Lenze...ako dokazes, ze ti letak LSNS dosiel dnes, cize pocas moratoria? Nebol ti doruceny "do vlastnych ruk". Takze aj kebyze podas podnet na volebnu komisiu ohladom porusenia moratoria stranou LSNS, nemas to ako dokazat. LSNS a Kotleba to velmi dobre vedia, preto porusuju zakon a vedu kampan aj pocas moratoria. Hadam si necakal, ze fasisti budu respektovat platne zakony? :D (Teoreticky by sa to dalo dokazat tak, ze by ste vsetci susedia podali hromadny podnet - predpokladam, ze si nasli letaky vsetci susedia. No aj v takom pripade by sa Kotleba obhajoval takym sposobom, ze to bol nejaky ich sympatizant a LSNS s tym nema v ziadnom pripade nic spolocne.)

Ta SNS sa snad do volieb este rozpadne :D
http://aktualne.atlas.sk/slovensko/poli ... ampaign=hp
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak si si isty, ze ti to do schranky dali po 7:00, tak posli podnet na [email protected]
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

GothaR napísal:Ak si si isty, ze ti to do schranky dali po 7:00, tak posli podnet na [email protected]
Vcera som to tam urcite nemal - kontrolujem to, pretoze cakam na list z volebnej komisie, do ktorej idem.
Ale rano som to nekontroloval, zistil som to az po prichode domov (okolo 11:00).
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Nic s tym nespravis.

Ja som napriklad letaky rozdaval priamo pred skolou kde sa volilo, v den volieb. V 2010 roku ale. Mozno sa trocha ten zakon upravil, vtedy platilo, ze si nemohol ovplyvnovat ludi reklamou len priamo vo volebnych miestnostiach. Cize teoreticky priamo pred nou som ti este mohol davat hocico. Aj policiu na nas zavolali, prisli, ale nic nemohli samozrejme, takze sme rozdavali dalej.
Napísať odpoveď