Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

tyler91
King
King

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa tyler91 »

uploadfromtaptalk1457040416030.jpg
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Co je pravdy na tom, ze neplatne hlasy (nespravne odvolene) sa neprerozdeluju pre strany, co budu mat nad 5%?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

tyler91 napísal:
received_1119808244696240.jpeg
Ja by som skor povedal , že je to osvedčená rada ako vystupovať na verejnosti od marketingového poradcu.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

:)
Prílohy
cocot.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Presne tak, oni uz urcite mesiace chodia k poradcom, aby vedeli, ako vystupovat navonok. Niektori to maju prirodzene v sebe, niektori sa to musia naucit. Najlepsie to bolo vidiet za cias prezidentskych volieb. Toho dementneho hranola som v zivote nevidel tak vystupovat predtym. Uplne bolo vidiet, ze ma zaplateneho profesionala, ktory mu radi vo vsetkom. Nastastie sa mu to nepodarilo. Dufam, ze to nevyjde aj teraz.

A takychto primitivov, ktori ho volia mame aj na fore: :minus: fico je najlepší! - aspon sa podpis, nech viem s kym mam tu cest, resp. nech viem, s kym sa do dalsej debaty pustat vobec ani nema zmysel.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ale no, ako stavebna kocka by celkom usiel, ci :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hegy, vidis, to ma vobec nenapadlo, kamosko. :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ono tie stolicky vyzeraju dost nepohodlne, nema to vzadu operadlo, tie bocne operadla na ruky su prilis tenke a nie su ani rovne, zaroven su ako keby tak "vcucnuti" do tej stolicky, ktora sama o sebe nie je moc velka. Ja osobne by som v takej stolicke sedel asi s rukami pri tele, ale to je taka defenzivna / uzkostna poloha tela. Podla mna sa im tam tiez sedelo nepohodlne, ale zjavne im niekto radil, ze by mali byt vystrety a mierne mat ramena od tela, aby vyzerali sirsi - to je taka dominantna, sebavedoma poloha tela, pripraveny na akciu a jednat. Tiez im niekto poradil, aby za ziadnu cenu nemali dlane spolu a prsty prepletene (nervozita/ uzkost) a ak su dlane spolu ale prsty nie su prepletene, tak mne osobne taka poloha pripomina este pana Burnsa so Simsonovcov. A davat si prsty na jednej ruky v past moze tiez evokovat uzkost / hnev / vplyv emocii, preto maju tie prsty take od seba, aby ukazali, ze maju emocie pod kontrolou, vedia sa ovladat, su sebavedomi a vedia co hovoria.
V kombinacii s tou stolickou ta naucena rec tela ale podla mna vyzera dost krkolomne.

Na mna osobne najviac z tohto pohladu zaposobil asi Matovic, ktory posobil prirodzene a bolo na nom a jeho reci tela vidiet, ze to, co hovori mysli naozaj vazne, ze ho naozaj stve ten clovek na konci a chce s nim nieco robit a ze to nie je nieco naucene / predstierane. Ale to je taky psychologicky pohlad, u klientov je to vzdy dobre znamenie, ked je rec. tela a prezivanie v sulade s tym, co vam klient hovori (kongruencia).
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Tiez som chcel povedat, ze tie ich kresla vyzeraju byt dost na hovno a sedel by som tam asi +/- rovnako. Dost vidno, kto absolvuje taketo treningy a to nie som psycholog, pre takeho to musi byt dobry material na analyzu tieto debaty. Napriklad Kollar je vidiet, ze nie je vo svojom zivle v tychto debatach a nema prax, na RTVS sa mu triasli prsty co som si vsimol. Taky Sulik si zase veri v tom, co rozprava, Figel sa kolkokrat chyta za tvar, je vidno, ze je neisty a nepriebojny. Fico to je klasika, natrenovany s hrubym pancierom vo vacsine tem. Bugar to je taky chameleon, strasne rusivo posobi, ze sa knise v rozsahu 1 meter ked stoji (vid markiza) a celkovo jeho gestikulacia a rec tela je cudna. No a Danko to je tragedia, stacilo nanho zatlacit s privatizaciou a skoro sa tam zosypal.

Inak ak na niekom vidno, ze klame tak je to Kali, vsimnite si jak pri rozhovoroch uhyba pohladom a hlada v priestore ked nanho ide daka neprijemna otazka. Ked je nieco, kde nie je riziko tak to nevidiet a jeho odpoved a rec tela je normalna. Tolko z mojho pohladu, su to vsetko spiny aj tak :mrgreen: :mrgreen:
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Uz zajtra!
Prílohy
12093248_1563099310648848_1854782190_n.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

? napísal: :minus: fico je najlepší!
Ved ma pravdu, je mnoho oblasti v ktorych je najlepsi, premostim jednou z tych jeho oblubenych...
Prílohy
10603267_1732820066948435_6678895459642187646_n.jpg
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

odvolil som, cestou do volebnej miestnosti a v nej ... vsade sami dochodca :sok: , vidno ze si svojho hranateho bohatiera brania zubami-nechtami ... :slap:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Tak dochodci maju vacsinou odvolene vzdy skoro rano a doobedu. To je bezny jav, nemusi to este nic znamenat.

Dnes v noci sa mi samozrejme snivalo o volbach, ze som kandidoval za SMER, ale nedostal som na vyssie miesta na kandidatke aj napriek vzdelaniu a prospesnej spolocenskej cinnosti, na co mi moj kamarat Kalinak povedal, ze malo bonzujem a podvadzam a taki sa dostali vyssie. :D :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Taktiež som už odvolil, pekne na protest som pri zahadzovani hlasovacích hárkov dal ten s tým koho netreba menovať na prednú stranu aby bolo videť kto ide do urny (nevidel to asi nitko, možno len jeden z komisie čo sedel hneď pri nej, ale pocit som mal z toho lepší než pri vhazdovaní samotnej obálky ;))

No a celkovo sa mi zdalo, že účasť je dosť vysoká, hádam aj vyššia ako bola pri posledných prezidentských voľbách.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Na Luniku podplacali, pri Namestove isli zobrat urnu prec a v Blave zomrel 60-nik pred miestnostou.
Som zvedavy, co prinesie dalsich 10 hod.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mali povedat, ze davali len dodatocne prispevky na plyn.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Videl som to video z Lunika a skor sa mi zda, ze poriadne nevedia po Slovensky a len opakuju tie otazky, ked sa pytali "davali", odpovedali davali, ked sa pytali "nedavali", tak nedavali - teda mozno nie tieto slova presne, ale v tom zmysle. Neviem ako to je, ale skor by som veril, ze media typu "tajmsy" potrebuju nejaku "senzaciu", lebo strany si nieco take nedovilia, neoplati sa im riskovat, ak by chceli realne nejake stovky hlasov, tak by ich skor ci neskor odhalili - a len na jednu desatinu by potrebovali tisicky hlasov.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Dreamer napísal:Videl som to video z Lunika a skor sa mi zda, ze poriadne nevedia po Slovensky a len opakuju tie otazky, ked sa pytali "davali", odpovedali davali, ked sa pytali "nedavali", tak nedavali - teda mozno nie tieto slova presne, ale v tom zmysle. Neviem ako to je, ale skor by som veril, ze media typu "tajmsy" potrebuju nejaku "senzaciu", lebo strany si nieco take nedovilia, neoplati sa im riskovat, ak by chceli realne nejake stovky hlasov, tak by ich skor ci neskor odhalili - a len na jednu desatinu by potrebovali tisicky hlasov.
Mam pocit, ze tu slo skor o konkretneho kandidata, ktory sa chcel dostat do nrsr a nie stranu ako celok.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez odvolene, tento rok tam mali len tie papierove zasteny a len 2. Cize aj ked tam bolo len 6 ludi, trochu som si postal. Aku tipujete ucast? Ja budem optimista a tipujem 62.
Napísať odpoveď