Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
Odvolene... sami dochodca. Uvidime, ako to dopadne.
Myslim ze dopadnut to moze tak alebo onak, stale je mozne to zmenit, pre motivaciu...
no kedyze to mozme ocakavat prve vysledky?
Po 22:15 asi. A markiza ma ten exitpoll na 20000 ludoch.
Hlas pre plesateho Supermana odovzdany,uz zostava len cakat.
Mam taky divny pocit,ze sa dockame nejakeho prekvapenia.
Zastavme ich, bchjatia
PS:Dufam,ze sa tam nikto z tychto troch sasov nedostane
https://www.youtube.com/watch?v=y-VG4l5RO-U
Mam taky divny pocit,ze sa dockame nejakeho prekvapenia.
Zastavme ich, bchjatia
PS:Dufam,ze sa tam nikto z tychto troch sasov nedostane
https://www.youtube.com/watch?v=y-VG4l5RO-U
Tak urna prave odisla odo mna, je to super zavolate si a urna pride az k vam domov:-) pekne 3 kocky, ale tento rok ani vypit si nechceli...
Predbezne, kedy bude vacsina hlasov scitana a v podstate bude rozhodnute, okolo 2-3hod v noci. Vraj je ale dost vysoka ucast, tak uvidime ako rychlo to pojde, je vela stran, davaju sa kruzky... Oficialne vysledky ohlasi niekedy doobeda volebna komisia.Retne napísal:no kedyze to mozme ocakavat prve vysledky?
No u nas cez 70% ucast a este nebol vecer, najviac hlasuju starsi ludia
Neprijemne prekvapenie by bolo ak by sa Kollar alebo Kotleba dostali do parlamentu. To ze je vysoka ucast podla mna nahrava pravici...renault napísal: Mam taky divny pocit,ze sa dockame nejakeho prekvapenia.
Mam taku otazku, dokazem zistim kolko ludi dalo hlas jednemu poslancovi v danej dedine, ci okrsku (neviem ako to presne nazvat)...
Podla mna sa oplati vydrzat a v noci si to pozriet, aspon mna este priamy prenos z central roznych politickych stran nikdy nesklamal
Napity Risko drzal balonik...alebo ked Slota s urevanymi ocami vykrikoval do kamery, ze Slovaci budu este krvave slzy ronit (to bolo vtedy ked sa SNS konecne nedostala do parlamentu) 
Podla mna sa Boris Dolar do parlamentu nedostane a bude mat pod 3%.
Kotleba podla mna niekde medzi 3-5% a tiez sa do parlamentu nedostane.
Matovic bude mat podla mna viac hlasov ako Prochazka.
SNS sa podla mna velmi tesne do parlamentu nedostane / dostane.
SMK tiez mimo parlamentu.
SDKU pod 1%.
Hovorim to najma na zaklade diskusii za posledne 2 tyzdne. Je lahke ludi oblbovat na FB a pisat clanky / statusy, ked potom v diskusii uplne vyhorite. Preto neverim Kotlebovi, ktory ma stalu volicsku zakladnu pod 3% a Borisovi uz duplom nie.
Aj ked mozem byt uplne mimo, kedze netusim ako ludia uvazuju v krajoch Slovenska, kde aj mladi volia Fica.
Vase prognozy?
Myslim, ze sa to bude dat presne pozriet v oficialnych statistikach...podla jednotlivych okrskov nie, ale da sa to pozriet za jednotlive mesta a obce (spolu vsetky okrsky v danej obci), mali by sa okrem strany dat pozriet aj hlasy (kruzky) pre jednotlivych kandidatov.Retne napísal:Mam taku otazku, dokazem zistim kolko ludi dalo hlas jednemu poslancovi v danej dedine, ci okrsku (neviem ako to presne nazvat)...
Podla mna sa Boris Dolar do parlamentu nedostane a bude mat pod 3%.
Kotleba podla mna niekde medzi 3-5% a tiez sa do parlamentu nedostane.
Matovic bude mat podla mna viac hlasov ako Prochazka.
SNS sa podla mna velmi tesne do parlamentu nedostane / dostane.
SMK tiez mimo parlamentu.
SDKU pod 1%.
Hovorim to najma na zaklade diskusii za posledne 2 tyzdne. Je lahke ludi oblbovat na FB a pisat clanky / statusy, ked potom v diskusii uplne vyhorite. Preto neverim Kotlebovi, ktory ma stalu volicsku zakladnu pod 3% a Borisovi uz duplom nie.
Aj ked mozem byt uplne mimo, kedze netusim ako ludia uvazuju v krajoch Slovenska, kde aj mladi volia Fica.
Vase prognozy?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
moje tipy, skoda ze som samotnu stavku nestihol dat, lebo som myslel ze este aj rano sa moze
https://www.nike.sk/ulozeny/tiket/Nzk0M ... -736737502
https://www.nike.sk/ulozeny/tiket/Nzk0M ... -736737502
Ako dlho som neveril ze by Kotleba alebo Kollar mohli mat nad 5 % ale posledny cas nejako zacali vyskakovat. Na druhej strane obaja budu voleni tou istou partiou uboziakov, cize by si mohli podelit hlasy. Obom prajem pod 5%
Ta SNS si mohla pohorsit za posledne tyzdne, kedze toho Danka davali dole uz aj moderatori. No pod 5 percent asi tazko...
Ohladom pravice, no poradie vidim asi takto : Siet, Olano, KDH, SAS, Most... bola by skoda ak by sa nedostala niektora zo spoemnutych stran...
Ohladom SDKU, no divim sa kto moze volit uz neexistujucu stranu...
Ta SNS si mohla pohorsit za posledne tyzdne, kedze toho Danka davali dole uz aj moderatori. No pod 5 percent asi tazko...
Ohladom pravice, no poradie vidim asi takto : Siet, Olano, KDH, SAS, Most... bola by skoda ak by sa nedostala niektora zo spoemnutych stran...
Ohladom SDKU, no divim sa kto moze volit uz neexistujucu stranu...
Presne tak, je tam XY dalsich anti EU a pro Putin stran, okrem toho je v hre SNS a samozrejme aj SMER. Kotleba a Dolar su pre media zaujimave figurky, to je tak vsetko.Retne napísal:Ako dlho som neveril ze by Kotleba alebo Kollar mohli mat nad 5 % ale posledny cas nejako zacali vyskakovat. Na druhej strane obaja budu voleni tou istou partiou uboziakov, cize by si mohli podelit hlasy. Obom prajem pod 5%
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Tipol by som si, že Kotleba na tom nebude zle, takisto SaS bude podľa mňa vyššie než odhadovali prieskumy. Smer bude mať menej než v posledných rokoch, tak 30, max 35% a Procházka bude hlboko pod očakávaniami.
Tak uvidíme
Tak uvidíme
Kde budete sledovat vysledky, Jednotka, TA3, Markiza - a preco? Inde to asi nebude, AFAIK.
-
twardykamen
Medium Professional
Ocakavam viac ako 5% pre SAS -tipujem 8 %, a ocakavam aj vyssiu ucast. 60% a viac. smer tak 34% Kotlebu tipujem tak 3-3,5% podobne $ollar cca 4%
Prvé výsledky podľa exit pollov:
Smer-SD 27%
SaS 13,3%
OĽaNO-Nova 11,2%
SNS 8%
Most-Híd 7,3%
Sieť 6,7%
Sme rodina - Boris Kollár 5,9%
KDH 5%
tak uvidime este ako sa to zmeni...ale celkom sa mi to paci:) ups kotlebu som nevidel.snad nie....
Prvé výsledky podľa exit pollov:
Smer-SD 27%
SaS 13,3%
OĽaNO-Nova 11,2%
SNS 8%
Most-Híd 7,3%
Sieť 6,7%
Sme rodina - Boris Kollár 5,9%
KDH 5%
tak uvidime este ako sa to zmeni...ale celkom sa mi to paci:) ups kotlebu som nevidel.snad nie....
Wow, exit poll: OK, tak nizsie to je presnejsie...
Katastrofa.
Exitpoll: Smer - 27,30, Sas 13,30, OľaNO 11,20, SNS 8,0, Most 7,3, ĽS Naše Slovensko 6,80, Sieť 6,7, Sme Rodina 5,9.
Kollar aj Kotleba? Kam sme sa to dotali, katastrofa. Snad to to bude skresleny vysledok.
Kollar aj Kotleba? Kam sme sa to dotali, katastrofa. Snad to to bude skresleny vysledok.
Na markíze fico prvý, druhé sas 13,3 %, OĽANO 11,2%