Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
Iný exit poll http://nastrencin.sme.sk/c/20110572/pod ... tleba.html
Pretože lóve netlacili len do masivnej kampane, ale aj majitelom agentur do vačkov. Z Prochazkom, ktoreho nikto pred prezidentskymi volbami nepoznal, aj ked sedel dlhe roky za KDH v parlamente, to ide od prezidenstkych volieb dole vodou...jeden skandal za druhym a ludia tiez nie su hlupi a vidia, aku masivnu kampan viedol aj teraz aj pred prezidentskymi volbami...odkial na to nabral peniaze? komu dlzi? co urobi po volbach pre ludi, ktori mu dali na kampan miliony? Stareho psa novym kuskom nenaucis...Frco napísal:Asi najviac zatial ta SIET.
Vo vsetkych prieskumoch 2x take percenta.
Ked sme sa bavili o tom ako Fico divne hovoril nieco na ten sposob, akoby mal niekto po volbach, niekto z vrcholovej politiky, skoncit v base ako exemplarny priklad za korupciu...tak len aby to nakoniec neboli Fico s Paskom
Tak ak by mal SMER pod 30, tak to by velmi potesilo 
Ten kollar a kotleba...U toho kotlebu som napriklad cakal ze sa ti volici podelia, lebo ved teraz boli tri strany tych proruskych debilov - LSNS, Odvaha a VZDOR, tak tam som dufal, ze si navzajom rozdelia tu "klientelu".
Kollara som tipoval ze dopadne ako 99%...
Ten kollar a kotleba...U toho kotlebu som napriklad cakal ze sa ti volici podelia, lebo ved teraz boli tri strany tych proruskych debilov - LSNS, Odvaha a VZDOR, tak tam som dufal, ze si navzajom rozdelia tu "klientelu".
Kollara som tipoval ze dopadne ako 99%...
Pravica: SaS, OLANO, Most, Siet, Sme rodina, KDH = 81 mandatov
"Lavica": Smer, SNS, Most, KDH = 78 mandatov *
* Ak by sa vymenili niektore strany za KDH alebo Most, tak by sa pocet mandatov lisil iba max. +-3 mandaty
Kazdopadne, Smer stale strasil zlepencom, no prave teraz by bol jeho sucastou a musel by si zobrat este Kotlebu alebo dve pravicove strany.
Moj nazor je, ze ak by to skoncilo takto, dve pravicove strany by sli radsej do pravicoveho zlepenca ako do zlepenca so Smerom a SNS, predsa 2 lavicove strany+2 pravicove vs. 6 pravicovych stran, ktore su navyse len z par starych rozpadnutych stran a su si pomerne blizke, teda mozno az na Borisa, tak uvidime...
"Lavica": Smer, SNS, Most, KDH = 78 mandatov *
* Ak by sa vymenili niektore strany za KDH alebo Most, tak by sa pocet mandatov lisil iba max. +-3 mandaty
Kazdopadne, Smer stale strasil zlepencom, no prave teraz by bol jeho sucastou a musel by si zobrat este Kotlebu alebo dve pravicove strany.
Moj nazor je, ze ak by to skoncilo takto, dve pravicove strany by sli radsej do pravicoveho zlepenca ako do zlepenca so Smerom a SNS, predsa 2 lavicove strany+2 pravicove vs. 6 pravicovych stran, ktore su navyse len z par starych rozpadnutych stran a su si pomerne blizke, teda mozno az na Borisa, tak uvidime...
Tak tak, tento exit poll jednoznacne podporuje skor pravicovu vladu.
Boris bude podporovat pravicovu vladu, prave teraz info z Markizy...
Ale nechce ist do koalicie.
A stranka stat. uradu vobec nejde.
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2016, 23:04)
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2016, 23:04)
Ono je dost mozne, ze to skonci politickym patom a budeme mat mensinovu vladu, pripadne predcasne volby. Podla mna ani jedno nie je dobre, ked ekonomika, skolstvo, zdravotnictvo, danove a odvodove zatazenie je po 4 rokoch vlady Smeru tam, kde momentalne je...
S tym Kotlebom a Dollarom mi to pripada tak, ze ich mnoho ludi islo volit len na truc voci Ficovi a Smeru...ako malo decko ked sa zacne hadzat o zem alebo nieco rozbije, len aby rodicovi (autorite) urobilo naschval, casto aj na svoju vlastnu skodu...
Taka historicka poznamka, aj Hitler sa velmi tesne dostal do parlamentu, vsetci sa z neho rehotali a po dalsich volbach sa stal kancelarom.
Kotlebovi a Dollarovi dost pomohol aj Fico, tym ako ponal imigracnu krizu. Vyvolavanie strachu a primitivnych emocii.
S tym Kotlebom a Dollarom mi to pripada tak, ze ich mnoho ludi islo volit len na truc voci Ficovi a Smeru...ako malo decko ked sa zacne hadzat o zem alebo nieco rozbije, len aby rodicovi (autorite) urobilo naschval, casto aj na svoju vlastnu skodu...
Taka historicka poznamka, aj Hitler sa velmi tesne dostal do parlamentu, vsetci sa z neho rehotali a po dalsich volbach sa stal kancelarom.
Kotlebovi a Dollarovi dost pomohol aj Fico, tym ako ponal imigracnu krizu. Vyvolavanie strachu a primitivnych emocii.
Zaujimave info z TA3, exit polly sa udajne zbieraju az do konca, ale tie zverejnene o 22:00 by mali mat vysledky z casu okolo 20:00, nasledne to dopocitaju a upresnene vysledky do 22:00 by mali zverejnit neskor, to nahrava skor pravici, kedze Smeraci volia skor dopoludnia, naopak vsak Smeraci zvyknu byt aj skrytymi volicmi, tak uvidime co bude podstatnejsie.
Myslim ale ze velmi dolezite bude to, ci KDH prelezie alebo nie, v tomto smere som pesimista, ked su aktualne vysledky vazne z casu 20:00, priblizne, tak rodiny, ktore asi najviac volili KDH, v tom uz budu a po 20:00 uz prilis vela rodin asi volit nebude.
Naopak, po 20:00 je vela moznych pravicovych volicov ako SaS a pod., no tiez LSNS, to este bude zaujimave...
Myslim ale ze velmi dolezite bude to, ci KDH prelezie alebo nie, v tomto smere som pesimista, ked su aktualne vysledky vazne z casu 20:00, priblizne, tak rodiny, ktore asi najviac volili KDH, v tom uz budu a po 20:00 uz prilis vela rodin asi volit nebude.
Naopak, po 20:00 je vela moznych pravicovych volicov ako SaS a pod., no tiez LSNS, to este bude zaujimave...
Ano podla exit polu prvovlici najviac volili kotlebu. To mi prijde rovnake ako ficovoloc. Len pre jeho image.
No, som zvedavy ci to bude take zufale, ze niekto (SMER, alebo pravica) bude uvazovat, ze by zobrali do koalicie Kotlebu 
Treba počkať na spracovane na 99% teraz je to len prieskum. Ja tipujem, že budú ešte prekvapenia.
Dokonca ani sami nemôžu nahadzovať údaje, preto im to trvá.
Frco - pisal som o tom a skoro vsetky strany maju nejake prepojenie na Europske struktury a hned by ich vykopli, cela EU by ich ukamenovala aj cele Slovensko a tiez volici by im to neodpustili a toho sa budu asi bat najviac. Kvoli takemu vysokemu poctu stran ale LSNS nebude potrebovat ani Smer ani pravica. Navyse Smeru a SNS by LSNS ani nestacila a tuto koaliciu by musela podporit min. jedna pravicova strana - a to by bola pre tu stranu samovrazda.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to skor vyzera na predcastne volby s takymto stylom ze?
potom by sa vyberalo len z politickych stran ktore dostali nad 5%?
potom by sa vyberalo len z politickych stran ktore dostali nad 5%?
Hej, s tym suhlasim. A myslim, ze aj pre samotneho Kotlebu bude lepsie, ked bude zo zaciatku posobenia v opozicii a pomaly si moze budovat zaklady do buducnosti.
Vyhodiť celú bandu zo Štatistického úradu, stránka nedostupná, hanba. Hlavne, že obstarávajú všetko za ťažké milióny € a nič nefunguje.
Mne ide nejaka mobilna verzia volbysr.sk ,ale nic ine. Cakal by som, ze sa aspon TV Budu zaujimat, preco to tak trva.
Dwesa napísal:Iný exit poll http://nastrencin.sme.sk/c/20110572/pod ... tleba.html
Ten druhy, oficialny mal tusim vzorku 20 000, navyse toto robili nahodni studenti, nebral by som to nejak vazne."Trenčianski študenti politológie robili počas volebnej soboty prieskum verejnej mienky Exit poll. 88 študentov vo všetkých krajoch Slovenskej republiky podľa kvótneho zadania oslovilo 1241 respondentov."
Kolko tipujete ucast? Vyzera byt hodne vysoka, mozno aj 65-70%.