Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

yoggy

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa yoggy »

:cry: :smt017
Prílohy
12801593_10205640971534518_2954938101723884992_n.jpg
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

:D
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Cynická obuda zasa zavalila s dobrou hláškou.
Prílohy
blogger-image-501527196.jpg
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

:lol:
Prílohy
12512454_990658364325369_7341807021843489313_n.jpg
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ked uz mi traja dementkovia daju :minus: na dlhansky prispevok, mozu konkretizovat, co sa im nepaci, a nie ze jeden mi napise, ze je chory na mozog.
Chapem, ze slnliecKARom z povolebnej frustracie kvapka na karbid, ale v prvom rade odpocuram citat s porozumenim, az potom onanovat s minuskami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nie som slniečkár, to len tak na úvod. Moja reakcia (Nenarážam tým na teba, Makovnik, iba komentujem vo všeobecnosti.):

"Ziadna ina strana neponuka taky odpor voci zavedenym pravidlam, proti "systemu"(zaklinadlo mnohych), ponuka ventilovanie frustracie, ze za vsetko zlo moze USA, EU a NATO." - veru, týmto táto "strana" nachytala tých najmenej rozmýšľajúcich jedincov, viem si predstaviť, ako náckov voili fanúšikovia Zjem aj Vlek, Slobodného Vysierača a podobných exkluzívnych zdrojov múdrosti. Už som to tu písal tisíckrát a napíšem to opäť - ak by naozaj došlo k tomu, že Slovensko sa vypráši z NATO a EÚ, tak by všetci tí zurvalci a samozvaní bojovníci proti "systému" (tomu systému, o ktorom sa dočítali na spomínaných weboch, ináč o ňom reálne hovno vedia a veselo rapocú iba to, čo im niekto tam natlačil do kapusty) by veľmi horko zaplakali. Taká je realita.

V ostatnom s Makovnikom taktiež súhlasím.

Je mi z toho blivno, koľko ľudí dokáže zmobilizovať taká chu**** ako Magián. Ešte stále platí Historia Magistra Vitae Est, lenže to sa asi v školách v dnešnej dobe ani nevyučuje. No nič, ja na Slovensku okrem rodiny a priateľom nikomu chýbať nebudem (a určite nie poniektorým tunajším členom), takže pekne krásne zostanem v Ázii. Tu som síce diskriminovaný v niektorých veciach a momentoch ja, ale to prežujem, aspoňže tá životná úroveň má tendenciu stúpať a nie tiahnuť do psej matere.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Niekto tu spominal ze kotleba v pripadnych opakovanych volbach neuspie - bullshit.
Urcite by este poriadne stupol - prave teraz je este viac medializovany, zo vzdoru by ho slo volit este viac mladych ktori v prvom kole neboli, a takisto ste vsetci mohli pocut jeho vyhlasenie - "dakujem hlavne panu Bohu!", a o tom komu tymto polahodi isto diskutovat nemusime.

Takisto si myslim ze by vyrazne stupli preferencie KDH, ktorych vela ludi nevolili ved "lebo oni sa tam urcite aj tak dostanu.". Takisto by sa kvoli tomu urcite viac rozpravalo v kostoloch behom kazni vo forme pastierkych listov atd.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Presne tak, nespolupráca, diskreditácia a očierňovanie Vodcu ešte viac upevní vieru jeho voličov a v prípadných ďalších voľbách bude mať ešte vyššie čísla.
Na elimináciu Vodcu a jeho strany by bolo vhodnejšie keby bol prizvaný do diskusií, prejaviť s ním spoluprácu, nech sa ukáže v kryštalickej forme jeho úbohosť a neschopnosť a prečkať toto horkejšie obdobie, ktoré by bolo v prípade varianty vyššie ešte horšie a dlhšie.

Voliči Vodcu sú tvorení - ako bolo spomenuté - mlaďasmi bez názoru, ktorí uveria jeho siláckym rečiam a prešelcami od ostatných strán a okrem Smeru aj KDH.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

súhlas s Adry & Andy. tento úspech môže jeho voličov zmobilizovať podobne, ako v druhom kole VUC volieb.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Veru, jemu to "odstrkovanie" a "ociernovanie", oznacovanie za "ciernu ovcu" len a len prospeje. Drvive percento mladych ho volili prave kvoli nesuhlasu s terajsim systemom a to, ze ho nikto nechce im len nahovara ze prave on by to dokazal zmenit. Mozno to niekomu pride ako nezmysel, ale podla mna na tom nieco pravdy bude.

A jeho terajsi uspech ostatnych len povzbudi...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

V tomto smere, prip. predcasne volby, ak si spominate, aj v tv hovorili o prieskumoch ako by volili nastrocni a vyhral by Kotleba pred Borisom, do dalsich volieb z nich mnohi budu oslavovat 18-te narodeniny...

...na druhej strane, to myslim nespominali, KDH ma(l) vela starsich volicov, ktori vymieraju, mladi sa preorientovali na NOVA/OLANO, Siet a pod. - a novych motivovat nedokazu, nemaju prakticky co ponuknut.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Aspon potesilo, ze strany ako SKOK, TIP, Sanca nedostali ani 1 cele percento. Som sa bal, ze napriklad taky Skok uberie viacej percent, lebo bilboardy mali pekne, zacielene na prvovolicov. Marketing zvladnuty urcite maju.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal:A pozreli ste si aj preferenčné hlasy? Rogel Mišún, Magát..všetci prekrúžkovaní. Čiže to najtvrdšie jadro neonacistickej scény bude v parlamente.
odkial to mas?
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Lepšie by sa nato pozeralo keby o volbach rozhodoval iba bratislavsky kraj
Prílohy
volby-Bratislavsky-kraj-NR-SR-2016.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Áno, áno. Už som sa o niečom podobnom dočítal aj inde. Iba Bratislava. Nech si Bratislava, premúdrená a dokonalá spomenie, koho si zvolila vo vlastných voľbách doma (Ftáčnik, Frešo, Ďurkovský, Nesrovnal, etc.). Mimochodom, v KE to tiež nedopadlo tak zle. Ináč, som z východu, z toho červeného. Volil som SAS. A na moje veľké prekvapenie (pozdravujem do inej témy) aj moji rodičia.
Mirrorion
Star
Star

M142 napísal: odkial to mas?
má to vycucané z prsta. prekrúžkovali sa títo:
105 Marian Kotleba ĽS Naše Slovensko
106 Martin Beluský ĽS Naše Slovensko
107 Rastislav Schlosár ĽS Naše Slovensko
108 Juraj Kolesár ĽS Naše Slovensko
109 Milan Uhrík ĽS Naše Slovensko
110 Natália Grausová ĽS Naše Slovensko
111 Martin Kotleba ĽS Naše Slovensko
112 Ondrej Binder ĽS Naše Slovensko
113 Stanislav Drobný ĽS Naše Slovensko
114 Andrej Medvecký ĽS Naše Slovensko
115 Ján Kecskés ĽS Naše Slovensko
116 Stanislav Mizík ĽS Naše Slovensko
117 Peter Krupa ĽS Naše Slovensko
118 Jana Nehézová ĽS Naše Slovensko
zdroj: http://domov.sme.sk/c/20110770/volby-20 ... ancov.html
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mladi maju v prdeli a nie ist volit, co mobilizovali teraz je maximum, netreba podliehat iluziam, lebo rovnako budu burcovat aj dalsie strany. Ani KSSmeru sa vrece zemiakov nepaci.
KDH by stuplo jedine, ak zrusi Figela, ostatne hriechy uz neodpracuju.

Co sa tyka nazorov z LSNS a obraz ich volicskej zakladne, mal som to z prvej ruky, lebo si ma na fb pridal jeden kandidat (v skupine ma 3500clenov).
Pridaval povacsinou prispevky burcujuce proti EU, podpalujuce nenavist, rozne demagogicke a prekrutene nezmysly.
Ked sa clovek snazi aj niektorym ucastnikom vysvelit ako sa veci v skutocnosti maju, bud narazi na iracionalny odpor druhej strany a argumenty z oblasti tajomnych hlbin mozgovej kory, pripadne je tych pomylenych tolko, ze nema cenu stracat cas.
Uplna perla (a do velkej miery vseobecny obraz volicskej zakladne) je clovicek, ktory v diskusii napise:
- "Ešte nikto na svete nespočítal koľko stojí suverenita.Koľko peňazí,koľko životov,koľko stojí život v neslobode.To všetko je potrebné spočítať."
- po odpovedi "tak spocitaj" zarval perlu "Nepotrebujem počítať.Mne je to jasné."
- nasledne "ked nikto nespocital, ani ty, ako ti to moze byt jasne??? sa zistuje ze "Existujú veci ktoré sú zrejme na prvý pohľad.Napr. pre hlúpych malý príklad.Ak je naložené plné nákladné auto pieskom tak je je na pohľad zrejmé,že je tam viac piesku ako keď má niekto naložený plný fúrik piesku.Tu netreba nič spočítavať."
- potom uz len kopec nadavok, ako nic neviem, nechapem, daco o gibonoch a podobne. Ale to, ze ten kreten si protireci najviac ako len moze ani zmienka, nakoniec cast prispevkov odmazal.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ale ešte nezodpovedanou otazkou je ako mohli byť až také iné výsledky prieskumov ako boli reálne voľby. Tie prieskumy boli len ako tipy na slepo!
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Verim tomu ze by LSNS malo o nieco viac v pripadnych dalsich volbach.

Atakovali by 10%.
Mirrorion
Star
Star

@Cesar, myslím že sieti ublížili práve vysoké odhady. predpovedali im cca 15% - a možno práve preto si veľa voličov Siete povedali že aj tak to už majú vo vrecku a tak zostali doma.
Napísať odpoveď