Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa ephramko »

Lebo su odflaknute alebo zaplatene alebo oboje. Tiez ulohu zohral SMERacky zakon o zakaze prieskumov 2 tyzdne pred volbami. Politicke diskusie a klucove (ne)vyjadrenia lidrov k urcitym problematikam podla mna dost zavazili.

Prochadzka sam nevedel co chce, s kym chce vladnut, akych volicov vobec ma. Raz mal volicsku zakladnu u bratislavskych intelektualov, potom zrazu uz aj na vidieku...raz isiel proti Ficovi, potom zrazu uz bol ticho a ohladom spoluprace mlzil... + XY skandalov spojenych s jeho osobou od prezidenstkych volieb + pochybne financovanie masivnej kampane + to ze je stary politik, ktore dlhy roky sedel v parlamente za KDH = dopadol tak ako dopadol, podla mna mal vobec stastie, ze do toho parlamentu preliezol.

Inak ked tak pocitam mandaty stran, tak ak by SMER plnil to, k akym hodnotam sa hlasi v EU aj tu doma na Slovensku...tak by v parlamente mohli prejst registrovane partnerstva bez ohladu na to, kto bude vladnut...opat aj toto funkcne obdobie :smt059
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Pre mna, ako maturanta, je to o to horsie, ze sa budem musiet ucit novych ministrov (ak sa teda nieco z tej zberby posklada) :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ľudia na stredných školách sa musia učiť mená ministrov? Vysral by som sa im na takéto sprostosti v školstve.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ved to tak bolo vzdy, aj ja pred 10 rokmi na strednej som to musel vediet.
A vzdy lahsie sa naucit mena ministrov ako tie sprostosti na slovencine, podmet, predmet prisudok...ale to uz je OT.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

seth82 napísal:Ľudia na stredných školách sa musia učiť mená ministrov? Vysral by som sa im na takéto sprostosti v školstve.
V zosite mam vypisanych tych poslednych, mali sme to aj na pisomke a vraj sa to moze vyskytnut aj na maturite - sice nie ako zadanie, ale nejaka doplnujuca otazka.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Inak sa vratim k tomu, ze Fico obvinil z "Kotlebu" prezidenta, aj ked nechapem preco - prave na TA3 spominali, ze z "Kotlebu" obvinili zahranicni novinari prave Fica, kvoli tomu ako strasil migrantami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No, na strednej som bol pred 16 rokmi, ale nepamätám si, že by sme sa učili mená ministrov, alebo podobné hlúposti. Prečo tým vôbec zaťažujú študentov? Zbytočné informácie.

Ale áno, sme OT, v tejto téme to ale aj tak nezáleží.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vediet mena ministrov, to kde chodis do skoly, na nejake cirkevne gymnazium?

zbabela spina Fico si to nechce zobrat na tricko, ze z velkej casti za to moze sam, pretoze s tym ako strasil ludi s migrantami ako Slovensko pred nimi ochrani .... ich tu par naladoval Gabcikovo, Humenne atd ... to vyuzil Hitlercek na svoju propagandu, ze Fico vodu kaze a vino pije, preto ludia dali hlas radsej jemu
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mozno maturuje z NoSky a temu ma politologiu, ale vtedy si problem navaril sam.

Prieskumy su jasne zaplatene, take MVK ich cuca z teplomera alebo coho. Focus, http://domov.sme.sk/c/20078410/volebny- ... mente.html daval sieti az 13%, ohuleny z MVK este viac http://www.topky.sk/cl/1000869/1521371/ ... 15-percent. SME pri kazdej prilezistosti a pozitivnom vysledku pre Siet pelo blahom. Najblizsie volebnemu vysledku bol Median, ale to cca 2tyzdne pred volbami, nasledne sa kolotoc roztocil po roznych spolocnych diskusiach.

Co sa tyka potencialu LSNS, prave tieto cirkusy im mozu nahnat hlasy http://spravy.pravda.sk/parlamentne-vol ... ky-pochod/

Prekvapuje ma, ze mnoho politickych politologov prekvapuje radikalizacia v celej EU a vysledok u nas. Akoby sa prave prebudili z 5rocnej komy. Pripadne ide o tupcov, co sa im vravi "sorosove deti" a divia sa, ze napriek ich demagogickym aktivitam a vsemoznym thinktankom sa deje opak. Ludia su uz vytoceni z absurdit a schizofrenie, co sa deju v politike, ci statnej alebo europskej, to je vsetko.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak to obvinovanie Kisku Ficom je uplne super :lol: To by som rad pocul/cital aspon 3 zmysluplne vety, ze v com ho do parlamentu Kiska dostal :lol:
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Uz tu mame pomaly chat, ale k tomu obvinovaniu, uz sa mu to vratilo a po EU mu nalozia mozno aj SK media a pravica - teda skor ti, ktori sa s nim nechystaju ist do vlady.

Este doplnim, ze to bolo na TA3, ale ja som o tom pocul iba na Jednotke, neviem presne ci mal prezidenta obvinovat Fico len z toho ze Kotleba, alebo aj ine strany, resp. cely ten vysledok, ked to najdete v archive TA3, mozete dat odkaz, prip. ak najdem ja, dam ho sem, leby tiez by ma zaujimalo ako to cele myslel, Kiska ani raz ani naznakom nenavadzal k volbe nejakej strany ci pravice.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Grond napísal:vediet mena ministrov, to kde chodis do skoly, na nejake cirkevne gymnazium?

zbabela spina Fico si to nechce zobrat na tricko, ze z velkej casti za to moze sam, pretoze s tym ako strasil ludi s migrantami ako Slovensko pred nimi ochrani .... ich tu par naladoval Gabcikovo, Humenne atd ... to vyuzil Hitlercek na svoju propagandu, ze Fico vodu kaze a vino pije, preto ludia dali hlas radsej jemu
Mena ministrov, tajomnikov OSN, predstavitelov EK, EP, ER...
To v zakladnom "balicku" vedomosti, ktore ti ministerstvo ponuka, nemas. Ti lepsi ucitelia ta to doucia nadramec (a ovela viac) vramci nielen seminarov z daneho predmetu. Skusky na VS sa uz nerobia z toho, co si sa naucil na SS/gymku, ale z toho, aky mas vseobecny prehlad a co si sa doucil naviac z daneho predmetu.
A chodim na statne gymko.

Len dodam tolko, ze jeden znamy si myslel, ze Matovic je ministrom financii a Kazimir je nejaka historicka postava z obdobia Velkej Moravy. Nazor, ci je vhodne nieco take vyucovat necham na vas.
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Makovnik napísal:...Kotleba uz viac % nedostane. Dojde k vacsej mobilizacii a nedopracuju sa vyssie...
V opakovaných voľbách by podľa mňa Kotleba dostal ešte viac. Určite sa našli ľudia čo ho nevolili lebo "nemá šancu" a teraz, keď aj tak nebude v koalícii, tak môže rozprávať a poukazovať na to, čo všetko je zle a ako by to on spravil lepšie, čo zmobilizuje ďalších. Kotleba ak niečo vyložene neposerie tak do budúcna môže podľa mňa skôr získať ako stratiť. Ak nesklame, tak ho aj ja sám opätovne zakrúžkujem presne tak, ako som to spravil včera.

Prajem pekný biely deň :)
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Ja stale verim, ze v pripadnych novych volbach by LSNS dostala o nieco menej.
Mladi ludia su dost ovplyvnitelni. Mozo prave tieto vyjadrenia zo strany politikov a verejnosti by im otvorili oci, aku blbost spravili tym, ze Mariana volili.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

Grond napísal:vediet mena ministrov, to kde chodis do skoly, na nejake cirkevne gymnazium?

Sranda, žijem v Humennom a ani neviem že tu máme imigrantov :D a aj tak si na tom dokážu strany vybudovať kampaň... na piatich imigrantoch na celom Slovensku :(
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

drobná otázka... čo sa stalo s tými 0.02% hlasov?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ano uz aj jeden Smerak sa vcera vyhovaral, ze preco by za vsetko mal byt zodpovedny Fico. Nechapem preco sa ho novinar neopytal, ze kto ma byt zodpovedny, ked tu bola 4 rocna samovlada Smeru.

K menam ministrov, o tom som este nepocul, dost blbost.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

"Nema sancu" je fenomen aj SaS, najma plateni diskuteri to radi vyuzivali. Tiez casto znel na adresu Olano. No a aha, celkom inak.
Rovnako sa da hovorit o mobilizacii Siete, ktora skoncila zle. Tiez KDH, mobilizuju sa mozno aj madari v SMK.
Stran, ktore pozivaju silu mobilizacie je viac, navyse tu moze byt dalsia mobilizacia - ze KSSmer nemozno porazit, lebo babky/dedky, lebo cigani, lebo blbi volici - a je tu ukazka, ze ich mozno porazit a maju namierene na dalsi pad.

Prochazka sa sam vyjadril, ze zrejme dojde k zmene predsedu, tym padom ma Siet sancu na vyssie cisla, mozno o 2% viac.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Pozitívne hodnotim, že KDH je mimo parlamentu, aspoň niečo.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Cesar napísal:Pozitívne hodnotim, že KDH je mimo parlamentu, aspoň niečo.
v čom je to dobré?
Napísať odpoveď