Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa dudo02 »

Cesar napísal:Ale ešte nezodpovedanou otazkou je ako mohli byť až také iné výsledky prieskumov ako boli reálne voľby. Tie prieskumy boli len ako tipy na slepo!
Odpoved je jednoducha.
Hajzlici typu Prochazka si kupuju vysledky prieskumov dufajuc ,ze tym ovplyvnia mienku verejnosti - ca sa aj deje(nielen na SVK). Avsak tu mame pekny priklad toho, ako tieto agentury (ne)funguju.
Jediny dobry pocit z vysledkov som mal prave z pohladu na Prochazku - stal ako zmoknuta mys a trepal dve na tri.
Tento bezcharakterny clovek pojde s Ficom bez mihnutia oka.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Solo_Kamen napísal:drobná otázka... čo sa stalo s tými 0.02% hlasov?
Nie je uzavretá jedná zápisnica, kvôli dvojitému hlasovaniu.

http://nasatrnava.sme.sk/c/20110887/vol ... licia.html
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Prochazka aj Bugar by išli so Smerom ale to nestaci a kto bude dalsi, Danko? Bugar vraj s SNS nepôjde.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Danko je teraz zolik.

Bugar - nezavidim mu tuto situaciu:
SNS neprijatelne ak si chce zachovat chrbtovu kost...
SMER SD - neprijatelne ak si chce zachovat chrbtovu kost...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale ešte nezodpovedanou otazkou je ako mohli byť až také iné výsledky prieskumov ako boli reálne voľby. Tie prieskumy boli len ako tipy na slepo!
Treba si uvedomiť, že medzi posledným prieskumom a reálnymi voľbami je podstatný časový rozdiel + veľa ľudí ešte nebolo vôbec rozhodnutých a veľa sa rozhoduje doslova poslednú chvíľu. Takisto tie zásadné debaty, kedy sa k širšej verejnosti dostali názory aj od strán, ktoré nemali taký mediálny priestor,konali až počas moratória.

Jediné, čo ma potešilo na týchto voľbách, je výsledok KDH.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

hh, som si preklikal tu markizacku diskusiu, ten Kollar riadny sedlak.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

aliquis28 napísal:Ja stale verim, ze v pripadnych novych volbach by LSNS dostala o nieco menej.
Mladi ludia su dost ovplyvnitelni. Mozo prave tieto vyjadrenia zo strany politikov a verejnosti by im otvorili oci, aku blbost spravili tym, ze Mariana volili.
a stary co? Ved voleba ucast nebola ani 60%. Verim, ze viac ako polovica volicov boli starsi a dochodcovia. Ak by bolo odovzdanie hlasu vo volbach povinne kto myslis, ze by vyhral? Alebo tie texty co tu citam aj v inch temach, ze bez EU a Eurofondov je Slovensko stratene. Akoze vazne? To az taka zla mienka je o tejto krajine? Kto ju tam dostal? Isto viem, ze nie Kotleba ale kazdy zrazu vie ze on ju vraj z "vody" nevytiahne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Cesar napísal:Pozitívne hodnotim, že KDH je mimo parlamentu, aspoň niečo.
hughito napísal:Jediné, čo ma potešilo na týchto voľbách, je výsledok KDH.
Taktiez by som poprosil o vysvetlenie, preco? Ak by KDH preliezlo, mala by pravica vacsinu, Bugar by frflal kvoli Borisovi, ale nakoniec by asi ustupil, predsa ak by bola moznost na pravicovu vladu bez Fica a SNS a on by to zmaril, tak by ho to znicilo, no teraz je tam aj SNS a to asi neprejde, teda po tej tlacovke to omielal tolkokrat, ze by sa uplne znemoznil ak by po tom ustupil.

hughito - inak co sa tyka prieskumov, chcel som napisat to iste, niekedy zverejnili prieskumy aj po volbach, tie ktore sa nemohli zverejnovat kvoli moratoriu, teraz nic...
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak keďže nevnímam voľby z pohľadu: pravicový zlepenec za každú cenu proti Ficovi, tak tento argument u mňa neprejde.

KDH je zberba politických katolíckych kostlivcov, ten ich pánbožkársky prejav, prepletené ruky a hlava nabok, je otrasný. Sú tam roky rokúce, nič neurobili, len kradli a keď tak presadzovali konzervatívne spiatočnícke nezmysly.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemal by som problém s uradnickou vládou
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja tiez nie, ale v opakovanych volbach by imho mohol vyraznejsie stupnut Kotleba. V prieskumoch mal velmi malo % a to mohlo dost ludi odradit. Teraz tych realnych 8 % moze presvedcit dalsich, aby ho volili.
Na druhej strane v sucasnosti si neviem predstavit kombinaciu stran, ktore by vytvorili stabilnu vladu. SAS a OLANO zrejme viac hlasov neziskaju, lebo ich volici boli motivovani najviac. Akurat volici KDH sa mozu presunut k Sieti, ale to by musel Prochazka potvrdit, ze so SMERom do vlady nepojde.
Ale mozno by opakovane volby motivovali nezucastnenych, aby volili "proti" Kotlebovi. Opakovane volby su proste loteria, ja by som najradsej videl Sulika ako premiera cim skor, no tak nejak neverim, ze sa to podari na 4 roky.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

hughito - OK, lenze prave KDH mohli ist do vlady aj s Ficom, takto nema dost nikto, je PAT, predsednictvo v EU, migracna kriza, problemy pre Slovensko... takze mi to pride ako tesit za z toho, ze vykradli neoblubeneho suseda, ktory ti ale dlhuje peniaze.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

hughito napísal:KDH je zberba politických katolíckych kostlivcov, ten ich pánbožkársky prejav, prepletené ruky a hlava nabok, je otrasný. Sú tam roky rokúce, nič neurobili, len kradli a keď tak presadzovali konzervatívne spiatočnícke nezmysly.
KDH sa nebojím - banda starých štruktúr ktoré sa tvária ako kresťania, ale pritom si len riešia vlastné kšefty. až na pár exotov sú "prevažne neškodní".
bojím sa skôr tieňovej vlády Aliancie za Rodinu, ktorým sa upísali títo poslanci: http://hlaszarodinu.sk/signatari/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hlas ma hodnotu 17.18
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Cakal snad niekto ine vysledky ? Ja veru nie a vobec sa tomu necudujem, ze to takto dopadlo.

Standardni politici by si mali dobre rozmysliet za koho budu kopat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Dreamer napísal:hughito - OK, lenze prave KDH mohli ist do vlady aj s Ficom, takto nema dost nikto, je PAT, predsednictvo v EU, migracna kriza, problemy pre Slovensko... takze mi to pride ako tesit za z toho, ze vykradli neoblubeneho suseda, ktory ti ale dlhuje peniaze.
Tak budú predčasné voľby. ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cakaj, cakaj, este je dost casu na to, aby poskladali vladu. Je to o dohode, rozdeleni ministerstiev, dlhych debatach. Podla mna niekto vladu zostavi, este by som nepredbiehal s tym, ze tu budu coskoro dalsie vojny.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako tiež si myslím, že SMER to nejak polepí. Najväčší problém je teraz Bugár.
Megaplayer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Megaplayer »

Začínam sa obávať o ďalšie smerovanie štátu.

Že bude voliť toľko ľudí ĽSNS som nečakal.
Kotleba ťaží na utečeneckej kríze, na rómskej otázke ktorú predošle vlády riešili veľmi málo. Každopádne za toto môžu aj iné strany ktoré prehnane strašili o utečencoch. Povedal by som že ľudia ho volili lebo je rebel neuznáva neuznáva systém, neuznáva EU, neuznáva Brusel.

Aj tak mu to bude na prd platné, chcel sa izolovať od okolitého sveta, tak sa izoloval, s fašistom sa nespojí žiadna strana čo sa dostala do parlamentu. Aj tak nemá žiadne riešenia, boli aj predvolebné debaty ani presne nevie čo urobí nemá plán, hovoril len veľmi všeobecne, do politiky sa nerozumie.
Ale na druhej strane aj trochu chápem čast jeho voličov, že takto vyjadrili nesúhlas s aktuálnym systémom na Slovensku, v tom sa môžeme zhodnúť. (korupcia, podvody, práva a povinnosti neplatia pre všetkých rovnako, malá vymožiteľnosť práva).
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ked som sledoval povolebnu diskusiu na RTVS tak strany moc neboli nadsene z toho, zeby mali byt predcasne volby, preto tam aj pri konfrontacii s dankom postupovali dost opatrne ...
sulik s matovicom zrazu nic proti SNS nemali ... tak to vidim na zlepenec sas, olano, siet, rodina + SNS
Napísať odpoveď