Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
Aj keby sa nejak podarilo zlepit tu pravicu, tak Kollar mi neprijde ako velmi stabilny clovek.
Ten Kollar vyzera ako nejaký psychicky narušený človek, nechápem načo mu niekto dal hlas, keď aj tak vládnuť nechce len sa zabávať v tv relaciach.
Toto už relizuje Farmu v politike, reality show, dobre sa bavi, smeje sa vlastným vyrokom. Politicka žumpa.
Toto už relizuje Farmu v politike, reality show, dobre sa bavi, smeje sa vlastným vyrokom. Politicka žumpa.
ja som kollara doteraz vobec neriesil, predtym som netusil kto je, ked oznamil ze zaklada stranu, zistil som o nom ze je to "niekto kto mal vela manzeliek". viac som ho neriesil.
kedze ale takto uspel, zacal som pozerat nejake videa, diskusie a podobne... stale viac a viac mu fandim. viditelne cele to bola len taka zabavka z jeho strany a ani sam necakal ze uspeje, nakoniec uspel. nema v plane podporovat smer a ani nevyzera byt niekto kto ide do politiky aby sa nabalil.
akoze nie ze by som ho volil, ale medzi nim, sns a lsns, jednoznacne vedie
kedze ale takto uspel, zacal som pozerat nejake videa, diskusie a podobne... stale viac a viac mu fandim. viditelne cele to bola len taka zabavka z jeho strany a ani sam necakal ze uspeje, nakoniec uspel. nema v plane podporovat smer a ani nevyzera byt niekto kto ide do politiky aby sa nabalil.
akoze nie ze by som ho volil, ale medzi nim, sns a lsns, jednoznacne vedie
Dobre vysvetlenie, mozno mas pravdu, predsa Smer nevedel vylucit celu kampan a teraz uz zrazu 2 ci 3 strany razne vylucil a je ocividne nervozny a je mozne ze uz s tym KDH a Smerom pocital, ktovie...Cesar napísal:Bugar ratal s vládou Smer-KDH-Most (+ Siet v pripade potreby), ale keďže KDH vypadlo je maximálne sklammany - preto som rad, že KDH je mimo a škoda, že nevypadol aj Most, lebo Bugar je falošný politik. Keby bol KDH v parlamente by už hranol mohol otvárať šampanské! Alebo aj Smer-SNS-KDH.
SaS+Siet+Olano+SNS+Kollar (21+10+19+15+11)=76
Táto vláda nevyzerá príliš reálne. Teda vlastne žiadna potenciálna vláda s Kollárom nie je reálna, pokiaľ Kollár splní to, za čo sa pred voľbami bil do pŕs, a to, že nechce ísť do vlády - click here.
Príde mi to tak, že sa fakt na svojej politickej angažovanosti zabáva, lebo nechápem, ako chce pomáhať tým stovkám ľudí, ktorí mu údajne dennodenne píšu. Tým, že sa bude v parlamente rozkrikovať o zmenách, ktoré sú potrebné, ale nikto ho nebude počúvať?
Táto vláda nevyzerá príliš reálne. Teda vlastne žiadna potenciálna vláda s Kollárom nie je reálna, pokiaľ Kollár splní to, za čo sa pred voľbami bil do pŕs, a to, že nechce ísť do vlády - click here.
Príde mi to tak, že sa fakt na svojej politickej angažovanosti zabáva, lebo nechápem, ako chce pomáhať tým stovkám ľudí, ktorí mu údajne dennodenne píšu. Tým, že sa bude v parlamente rozkrikovať o zmenách, ktoré sú potrebné, ale nikto ho nebude počúvať?
smer to ma teraz dost tazke, most so sns nepojde, dost o tom pochybujem a dufam ze nikto iny sa ficom prehovorit neda (s kotlebom nepojde nikto toho ani neriesim). keby sa aj ukazalo ze kollar si sral do ust, tak smer + sns + kollar maju stale iba 75, to nestaci.
realne to vidim na opakovane volby, hadam budu pani dostatocne rozumny a uvedomia si ze lepit koaliciu za kazdu cenu nema zmysel. 76 kreslova koalicia je riadna kravina, to aby nieco presadili vzdy by musela byt 100% ucast a vzdy by museli vsetci hlasovat za.
realne to vidim na opakovane volby, hadam budu pani dostatocne rozumny a uvedomia si ze lepit koaliciu za kazdu cenu nema zmysel. 76 kreslova koalicia je riadna kravina, to aby nieco presadili vzdy by musela byt 100% ucast a vzdy by museli vsetci hlasovat za.
Smer podla mna nema sancu zostavit vladu.
Vidim to na tu pravicovu spolu s SNS, bugar+smer+lsns v opozicii.
Kollarovi slubia tie jeho exekucne amnestie a lieky zadarmo pre mamicky - tym, ze by zrusili napriklad tych 2500 novych policajtov co chcel zobrat smer, tak by sa na to peniaze aj nasli. A tym ho presvedcia do vlady.
Vidim to na tu pravicovu spolu s SNS, bugar+smer+lsns v opozicii.
Kollarovi slubia tie jeho exekucne amnestie a lieky zadarmo pre mamicky - tym, ze by zrusili napriklad tych 2500 novych policajtov co chcel zobrat smer, tak by sa na to peniaze aj nasli. A tym ho presvedcia do vlady.
aacid napísal:76 kreslova koalicia je riadna kravina, to aby nieco presadili vzdy by musela byt 100% ucast a vzdy by museli vsetci hlasovat za.
A myslím, že Kollárovi lepí a sa pos*al. Nečakal, že bude reálne v politike.Ak ústava neustanovuje niečo iné, na prijatie uznesenia národnej rady je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny prítomných poslancov. Ide o relatívnu väčšinu, ktorá predstavuje najmenej 39 poslancov hlasujúcich za návrh (pri účasti 76 poslancov; pozri kvórum). Relatívnou väčšinou sa hlasuje napríklad o procedurálnych návrhoch alebo návrhoch zákonov.
Okrem relatívnej väčšiny vyžaduje ústava v niektorých prípadoch nadpolovičnú väčšinu všetkých poslancov, nielen prítomných. Ide o absolútnu väčšinu, pri ktorej musí hlasovať za návrh najmenej 76 poslancov. Absolútna väčšina je potrebná napríklad pri vyslovení nedôvery vláde alebo jej členovi, alebo pri voľbe predsedu a podpredsedov národnej rady.
Jasne, že je to tak, ved. Bugar sa vôbec nehrnie do spolupráce so Sulikom a Matovicom, lebo že stratia jedného zo 76 a hneď bude koniec, samé výhovorky prečo NIE ale Fica doteraz nevylúčil ani zmienka a nejak mu chybaju staré kadre z KDH (do vlády s Ficom). Ani KDH nevylúčili Fica, to nie náhodou, to už oni dávno mali ddohodu, preto bol Fico taký kludny pred voľbami a ešte Prochazka v zalohe. A bez KDH aj Smer aj Bugar totálne zúfalí a aj Prochazka pohorel. Nevyslo im to.
A co je realnejsie ako ta 76-ka? Prakticky ine moznosti ani nie su ked niekto neustupi radikalne - a Kollar povedal ze pravicovu vladu podporuje, take nieco...
Prip. predcasne volby teraz komplikuje to nase predsednictvo v EU a problemy ktore EU s nami na cele bude musiet riesit, hlavne ta migracna kriza ale aj prip. brexit.
Prip. predcasne volby teraz komplikuje to nase predsednictvo v EU a problemy ktore EU s nami na cele bude musiet riesit, hlavne ta migracna kriza ale aj prip. brexit.
Mensinova vlada sas,olano,sieť,sns s opozicnou zmluvou s Kolarom kvôli väčšine alebo tak isto s aj s mostom do zalohy opozicna zmluva keď sa nechce pridať a tak s celkom slusnou podporou v parlamente.
Ficovi zlomila krk tá jeho neskutočná arogancia voči učiteľom a zdravotným sestrám. Taký si bol istý, že vyhrá s 35-40%, že ich úplne ignoroval. Keby sa bol s nimi stretával a niečo im nasľuboval, tak má o 5-10% viac.
A tie vlaky zadarmo mu tiež nepridali na popularite. U dôchodcov možno aj áno, ale študentov si tým nekúpil. A ostatné vrstvy obyvateľstva to skôr popudilo proti nemu, závisť je na Slovensku neskutočná a to, že má niekto nejaké výhody a iný nie sa proste neodpúšťa ...
A tie vlaky zadarmo mu tiež nepridali na popularite. U dôchodcov možno aj áno, ale študentov si tým nekúpil. A ostatné vrstvy obyvateľstva to skôr popudilo proti nemu, závisť je na Slovensku neskutočná a to, že má niekto nejaké výhody a iný nie sa proste neodpúšťa ...
Lenze keby tam bol Most, nemaju ziadnych 76, bez SNS by mali len 72.Cesar napísal:Bugar sa vôbec nehrnie do spolupráce so Sulikom a Matovicom, lebo že stratia jedného zo 76 a hneď bude koniec
Bugar je spinavy kadehak a Prochazka tiež ich človek, tak isto laviroval aaj k Ficovi ako Bugar. A nebola by stabilna EU komforna vláda Smer-KDH-Most? Ideálna kombinácia na pokraccovanie kradezi s ich spoluúčasťou.
predsednictvo nie je ziadna vyhovorka. predsa sa jedna 4 roky vs 6 mesiacov... pokial je najlepsie riesenie opakovanie volieb, nevykasleme sa na neho len kvoli predsednictvu v eu...Dreamer napísal:Prip. predcasne volby teraz komplikuje to nase predsednictvo v EU a problemy ktore EU s nami na cele bude musiet riesit, hlavne ta migracna kriza ale aj prip. brexit.
Sas, olano, sns, most, sieť = 76Dreamer napísal: Lenze keby tam bol Most, nemaju ziadnych 76, bez SNS by mali len 72.
No som zvedavy, co Sulik vykuzli. Snad sa to nebude tiahnut mesiace.
Ja by som len rad videl ako by sa tvarili terajsi politici, keby si tieto nase hypotezy a konstrukcie: kto s kym a preco, aj precitali. Mozno by sa hodne cudovali, ake vlady a koalicie sme dokazali utvorit.... 
dragon883 - rozmyslal som o tom, pravdupovediac, ze ako im to "odoslat", mozno fb?
Cesar - neviem ci si videl Bugara ako sa dusoval ze SNS NIEEEE a NIE A NIE!!, aspon 10x to zopakoval, ja som pocital namiesto SNS Borisa, prave kvoli tomu. EDIT - a to ho aj pravica aj moderatori riadne prehovarali.
Cesar - neviem ci si videl Bugara ako sa dusoval ze SNS NIEEEE a NIE A NIE!!, aspon 10x to zopakoval, ja som pocital namiesto SNS Borisa, prave kvoli tomu. EDIT - a to ho aj pravica aj moderatori riadne prehovarali.
Česko ked predsedalo EU, tak im hned na zaciatku padla vlada a zvladli to uplne v pohode. Neviem preco sa okolo toho robi take halo, to predsednictvo je v podstate len organizacna funkcia...pritom o tom hovoria ako keby sme na pol roka mali Nemcom a Francuzom šéfovať