House of Cards
Re: House of Cards
No ale na Slovenskom to samozrejme neni.
Pozrel som 4x01 ale nejak to pomaly islo s 3 preruseniami som to dopozeral.
Pozrel som 4x01 ale nejak to pomaly islo s 3 preruseniami som to dopozeral.
Ako pozerám už je na nete celá štvrtá séria, azda to bude zase zaujímavé.
Odkial viem stiahnut vsetky casti?dikCesar napísal:Ako pozerám už je na nete celá štvrtá séria, azda to bude zase zaujímavé.
Neviem no, politiku mam rad, aj intrigy a tak, ale tento serial mi pride strasne precenovany.
Hlavne ked clovek neovlada ako funguje americka politika (co neovladam), tak vobec nechape aku ulohu tam ma Senat, Snemovna reprezentatov, Kongres....cize pri spuste dialogov (a hlavne v prvej serii, ked vas do toho "hodia") len pozerate a nechapete o com tocia.
Taktiez je to skor site na mieru zapadnemu svetu. Take tie kauzicky, ktore dokazali v serialy (a asi aj dokazu) potopit ludi, nemaju absolutne ziadnu (alebo minimalnu silu) tu vo vychodnej Europe.
Tu si mozu politici sukat asistentky, mozu byt s nimi nafoteni, ale ze by na dalsi tyzden kvoli tomu odstupili...
Vtipne. Preto sa s tym da tazko stotoznit.
Taktiez hlavny hrdina Frank je pre mna rozporuplny.
Prirovnal by som to k serialu Dexter. Tiez tam bol hlavny hrdina "zly", ale bol v podstate dobry, lebo zabijal len zlych.
Frank v tomto serialy dava dole aj kopec nevinnych a to sa mi nezda velmi cool.
Videl som 2 serie, ale uz asi nebudem pokracovat s dalsimi dvoma co su vonku.
Hlavne ked clovek neovlada ako funguje americka politika (co neovladam), tak vobec nechape aku ulohu tam ma Senat, Snemovna reprezentatov, Kongres....cize pri spuste dialogov (a hlavne v prvej serii, ked vas do toho "hodia") len pozerate a nechapete o com tocia.
Taktiez je to skor site na mieru zapadnemu svetu. Take tie kauzicky, ktore dokazali v serialy (a asi aj dokazu) potopit ludi, nemaju absolutne ziadnu (alebo minimalnu silu) tu vo vychodnej Europe.
Tu si mozu politici sukat asistentky, mozu byt s nimi nafoteni, ale ze by na dalsi tyzden kvoli tomu odstupili...
Vtipne. Preto sa s tym da tazko stotoznit.
Taktiez hlavny hrdina Frank je pre mna rozporuplny.
Prirovnal by som to k serialu Dexter. Tiez tam bol hlavny hrdina "zly", ale bol v podstate dobry, lebo zabijal len zlych.
Frank v tomto serialy dava dole aj kopec nevinnych a to sa mi nezda velmi cool.
Videl som 2 serie, ale uz asi nebudem pokracovat s dalsimi dvoma co su vonku.
tak je to politika. doba pokročila. už nik si nerobí falošné ilúzie o tom, že politici sú bezúhonní, počestní. je to prostý boj o moc a Frank je ústrednou postavou tejto snahy. ťažko mu niekedy fandiť, keď sa nehaní ničoho, na druhej strane je to predsa len Kevin Spacey a vie to zahrať tak, že aj cthulhu by mal isté pochybnosti o svojom zlovestnom charaktere.
Robíš veľkú chybu, tento seriál je absolútna topka a cesta Franka Underwooda za mocou je brilantným scenáristickým počinom.Frco napísal:Videl som 2 serie, ale uz asi nebudem pokracovat s dalsimi dvoma co su vonku.
Mladá novinárka z hry vypadne, viac sa seriál zameria na Frankov boj v rámci rodiny - viac než zaujímavý ten ich vzťah! A pozrieme sa aj na riešenie medzinárodnej krízy...
Nie každý sa zaujíma o politiku a nie každému sa páči to isté. Nie je to zlý seriál ale niekedy mám aj ja dosť toľkého negatívneho, vydieraní, špinavých hier a odkedy je Frank tam kde je už teraz veľké prekvapenia veľmi nemôžu byť, až také zaujímavé už nie ako dovtedy.
Tak som to dokoncil tu 4. seriu. Poslednych 5 casti bolo paradnych, hlavne posledne 2. Zaciatok bol trocha pomalsi, prve 2-3 casti sa to dost tiahlo.
Spoiler finale
Spoiler finale
Spoiler
Riadne uz zosaleli, dufam, ze v dalsej sezone uz utrpia poriadny pad.
No ja som práve 3. Časť ale páči sa mi to budovanie atmosféry medzi manželmi. Herecké výkony topka.