Boris Kollar - Rodina
Re: Boris Kollar - Rodina
Akože Kollár je ťažký ťažký suterén a je neuveriteľne znepokojujúce koľko ľudí to nedokáže rozlíšiť.
A opäť sa ukazuje tragickosť mečiarovského jednoobvodového vol. systému: strana = predseda.
Kým sa toto nezmení, niet nádeje na zmenu k lepšiemu.
A opäť sa ukazuje tragickosť mečiarovského jednoobvodového vol. systému: strana = predseda.
Kým sa toto nezmení, niet nádeje na zmenu k lepšiemu.
Mne Boris hrozne pripomína Pavla Ruska a jeho vstup do politiky v r. 1998.
Aj ten bol vtedy (údajne) bohatý a nekandidoval pre peniaze....
Aj ten bol vtedy (údajne) bohatý a nekandidoval pre peniaze....
Mne Kollár pripadá celkom dosekaný. Jeho spôsob rozprávania. Nefičí na niečom? A možno to je asi iba nejaká profesionálna deformácia.
Všimol som si, že v poslednej relácii vyzeral ako zombie, nejaký koks tam kľudne môže byť. Momentálne je to predsa len hektické nech sa na to díva hocijako. Navyše mimo volieb určite rieši milión vecí a o 9 detí sa tiež treba starať.
Sú Rodina. Tak snáď ho podržia a zastavia ho v tom, kým ešte nie je neskoro. Chudák.
Boze ten s tym lolipopom
Ja to nechapem ako niekto moze pisat pod svojim menom na FB (alebo hocikde) take ocividne sprostosti.
Nuž nie každý je taký IT odborník ako súdruh Fico, ktorý vie upraviť zvukové nahrávky za 5 minút 
Este nieco k pozadiu tejto rychlokvasnej strane:
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dollar mozno vzal volicov aj KDH, ved RODINA
na to ich volici pocuvaju.
Tak ci tak, tiez si do buducnosti svojich volicov sam spravil a to ostava v rodine.
Tak ci tak, tiez si do buducnosti svojich volicov sam spravil a to ostava v rodine.
pretože sú na jednej mentálnej úrovni. "vrana k vrane si sadá..."begbeee napísal:Akože Kollár je ťažký ťažký suterén a je neuveriteľne znepokojujúce koľko ľudí to nedokáže rozlíšiť.
B.Kollar má na kandidátke strany P.Hagyariho - fotky s Piťovcami. Nejako tej mafie do politiky pribuda. Smer je jeho buduci partner.
Preto nedali hlasy na odvolanie.
Preto nedali hlasy na odvolanie.